Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Muszę w końcu wybrać łóżeczko. Wybierałyście takie z opuszczonym bokiem albo z funkcją kolysania czy takie bez udziwnień? Jak ktoś może niech wrzuca linka.
Ja naoglądalam się w necie i niektóre modele widziałam w sklepie na żywo, to sorry, chybotliwe, cienkie szczebelki a ceny nie wiadomo za co. -
lula Ty jesteś drobniusia więc i młody nie za duży ... ja jestem bardziej pokaźna to i malutka troszkę bardziej przy sobielula.91 wrote:Mój w ubiegłym tygodniu 668g

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:05
Biedroneczka29, Lexi150, Zosia_wop, vayn, vayn, Mila920, d84, Tusiaa, tysiaa93, Evans, lula.91, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Lula,Monia a ktory to był u Was tydzien ???bo moja malutka w 26t4d ważyła 890g i moja gin kazała mi przyjść za dwa tyg na kontrole bo chce skontrolować wagę bo mało wazy.Wam lekarz nic nie mowi na ten temat?? Ta moja dr to chuba ma cos z głowa !
-
Biedrobeczko moja ważyła w 25+4 820-850g, a juz 28+6 1300g, wiec raczej podobnie do Twojej i pozniej szybko przybrała nagle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 10:35
-
Kri wrote:Muszę w końcu wybrać łóżeczko. Wybierałyście takie z opuszczonym bokiem albo z funkcją kolysania czy takie bez udziwnień? Jak ktoś może niech wrzuca linka.
Ja naoglądalam się w necie i niektóre modele widziałam w sklepie na żywo, to sorry, chybotliwe, cienkie szczebelki a ceny nie wiadomo za co.
Ja mam takie
http://sklep.my-sweet-angel.pl/sklep/klups-lozeczko-safari-zajaczek-szuflada/
I jestem bardzo zadowolona z niego, na początku myślałam żeby było z funkcją Tapczanu potem ale trafiło swój urok to łóżko bo od razu jest większe 70x140 i jakoś tak hmm nie podpasowalo mi
A też patrzyłam. Funkcja kołyski i nawet byśmy brali tylko nie było kompletu.mebli do tego a nie chciałam dziwnie mieszać bo cały pokój młodemu robimy
-
A co do wagi to też może być różnie. Zależy wszystko od sprzętu i umiejętności lekarskich. U nas tydzień przed połówkowym ocenili w szpitalu wagę na 440g a na połówkowych było na lepszym sprzęcie 390g. Druga sprawa to taka, że niektóre Dzieciolki rosną skokowo a niektóre przybierają systematycznie.
-
Monia to Twoje maleństwo 20g mniej jak moje mi belly pokazywało 26t4d a gin powiedziała ze to 26t2d czyli identycznie jak u Ciebie
jak sie wkurzę to nie pojde na ta wizyte kontrolna znowu bedzie mi usg robic.A zaczepkę kupiłam tutaj:
http://www.angelshandmade.nl/c-2921868/speenkoorden/
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, przygarniecie do siebie jeszcze jedną lutówkę? Podczytuje Was czasem, ale ciężko być z Wami na bierząco, tyle piszecie
Moniaa, Lexi150, Mila920, tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Mila to Ty pytałaś o kocyki. Dziś zaszłam z ciekawości do smyka i te, które mi się podobały są z baby perla. W internetowym smyku ich nie ma ale można kupić gdzie indziej. W smyku u mnie 80x110 cm kosztował 69,90zł. Trochę drogi ale naprawdę gruby i piękny. Podobne tłoczone mieli też Smiki - 99 zł ale wymiary 110x140 cm. Ten pierwszy jednak skradł mi serce i nie wiem czy jeszcze nie kupię jednego. Chociaż mam już 3
-
Postaram się udzielać w miarę możliwości

Mój synek w 24 tyg. jakoś tak, ważył 708g.
Ponoć będzie spory
pewnie 4 kg jak nic... oby nie przebił taty heh tata jak się urodził miał 4,5 kg
co mnie przeraża...
8.12. mam USG 3 trym. więc zobaczymy ile przybrał.
Obecnie jestem na słodkiej diecie, bo troszkę za wysoki miałam cukier po 2 godz., przez 2 tyg. mam mierzyc sobie cukier, ale jak widzę to wyniki mam oki, kilka razy lekko podniesiomy, co już wiem, że jest za sprawą pieczywa oraz produktów gotowych ( pizza mrozona), a tak po torcie na brata urodzinach cukier miałam gicio, nie rozumiem tej cukrzycy ehhe___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]

ale to i dobrze, bo ja niestety mam juz limit wyczerpany na małe ubranka