Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja ta zaczepkę wyczailam u dziewczyny w Grudniowkach i jak ja zobaczyłam to
mowie moje dziecię musi taka miec
wiec zapytałam dziewczyny gdzie kupiła podała link weszłam na ta stronę holenderska i zamówiłam za pomocą google tłumacz
i doszła jest haha
ja sie zabieram za robienie rogalików drożdżowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 11:40
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:Muszę w końcu wybrać łóżeczko. Wybierałyście takie z opuszczonym bokiem albo z funkcją kolysania czy takie bez udziwnień? Jak ktoś może niech wrzuca linka.
Ja naoglądalam się w necie i niektóre modele widziałam w sklepie na żywo, to sorry, chybotliwe, cienkie szczebelki a ceny nie wiadomo za co.
Ja mam najprostsze łożeczko z szufladą zamówione przez allegro. Może nie ma szału, ale jak za cenę 350 zł z materacem jestem zadowolona
Jesli materac się nie spisze kupimy inny, a puki co jest oki, zwłaszcza, że musimy dzielić jeden pokój z maluszkiem
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Ja dzis za sernik, takze trzymajcie kciuki! Tym razem nie spiesze sie, za drugs warstwe sie zabiore wieczorem albo na noc zeby nie bylo powtorki z wczoraj
Moniaa, tysiaa93, madzia.rka, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny podobną zawieszkę kupiłam na prezent kiedyś na allegro. O prosze znalazłam coś podobnego, moż ewam się spodoba:
http://allegro.pl/lancuszek-zawieszka-do-smoczka-prezent-chrzest-i5780221772.html
Moniaa, tulipanna lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Monia kosztowało mnie to grosze ok 10€ za zawieszkę i ok 4€ za przesyłkę do Włoch,widziałam na Allegro te zawieszki ale jednak to inne,ta z tej holenderskiej strony jest taka inna orginalna koraliki obszyte sa wełna itp no ale kto co woli
ja lubie cos "innego"
Moniaa lubi tę wiadomość
-
ja mam łóżeczko takie jak w linku, robi się potem tapczanik z niego. Cały pokoik mam w tej serii. Jak go ogarnę to wrzucę foty.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S89928497/
Póki co to, o zgrozo, wyskoczyła mi jakaś wysypka na cycku ;/ taka plama na 1cm, nie swędzi, nie boli tylko jest lekko czerwona i ma inną powierzchnię, w pt mam lekarza to go zapytam czy coś z tym robić.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Miluś tak o te tłoczone mi chodziło. Są naprawdę grube. Na zimę jak znalazł.

Edit: Ten widziałam
http://www.tomi.pl/belpla-kocyk-baby-perla-gold-wzor-546-80x110-cm.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 12:59
Mila920 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko fakt ta Twoja zawieszka jest mega niepowtarzalna i dlatego zwróciła moją uwagę.
Wcześniej byłam zdecydowana na Elodie Details... ale one najlepiej pasują do smoczków również z tej firmy. Odkąd zobaczyłam tę Twoją to moja nowa miłość
może ogarnę tez przez tłumacza to zamówienie
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj przyszło łóżeczko
Zrobiliśmy przymiarkę i leży w kartonie. Teraz muszę pokupować jakiś zapas prześcieradeł, ręczników i innych dupereli i finito! Jutro może uda mi się zagonić męża do skręcania komody.
Ja nie kupuje zawieszek na smoczki, chociaż są śliczne, bo nie wiem czy Kluska będzie zwolenniczką smoczka
Evans, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Chwale sie , chwale
,

Wczoraj kupilismy wozek , ten wlasnie uppababy vista 2015 , co gadalam o nim juz pare miesiacy

I kupilismy lozeczko i komode I tam polozy sie przewijak
, czyli zaczynamy urzadzanie pokoju , czas start
a za tydzien moj babyshower
Moniaa, lula.91 lubią tę wiadomość

-
Ja wybralam takie , co reguluje sie wysokosc materaca , ma opuszczany bok , znaczy zdejmuje sie I montuje inny krotszy i nizszy I mozna rozlozyc do queen size lozka potem , doklada sie tylko takie po bokach , moje jest szare pociagniete lekko bialym glaze na wierzchu, jest bardzo masywne ...Kri wrote:Muszę w końcu wybrać łóżeczko. Wybierałyście takie z opuszczonym bokiem albo z funkcją kolysania czy takie bez udziwnień? Jak ktoś może niech wrzuca linka.
Ja naoglądalam się w necie i niektóre modele widziałam w sklepie na żywo, to sorry, chybotliwe, cienkie szczebelki a ceny nie wiadomo za co.
Nie chce baldachimow , nie ma funkcji kolyski...
Aaa materac oddzielnie kupic trzeba nie mam jeszcze ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 14:11