Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:A widziałyście coś takiego???
http://allegro.pl/natalis1-zel-polozniczy-lagodny-porod-i5824731529.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=29999
Ja planuje zainwestować w to cudo
położna z mojej SR polecała i ma załatwić w niższej cenie
ogólnie dobre opinie ma ten żel, a jeśli jest szansa na ochrone mojego drogocennego krocza to biorę

-
Lexi o ten kocyk chodziło? Mój ukochany był na wyjeździe i wstąpił do smyka i baaach wybrał najladniejszy
zdjęcie nie oddaje jego uroku, jest mieciusi i cieplutki, właśnie sobie pod nim leżę i grzeje fajnie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:32
Lexi150, tulipanna, tysiaa93 lubią tę wiadomość

-
Ciekawy ten zel
moze tez sie skusze
a planujeci pic herbate z lisci malin??ponoc przyspiesza porod.Ja chyba zaczne pic jak juz wroce z pl,ponoc trzeba pic kilka tyg przed porodem cos czytalam,ze niekotre dziewczyny zaczynaja od 32 tyg.
-
Taaaak, to ten! Cudo! Chyba jutro też podejdę po niego.Mila920 wrote:

Lexi o ten kocyk chodziło? Mój ukochany był na wyjeździe i wstąpił do smyka i baaach wybrał najladniejszy
zdjęcie nie oddaje jego uroku, jest mieciusi i cieplutki, właśnie sobie pod nim leżę i grzeje fajnie:-)
Cieszę się, że Tobie też podpasował
-
Biedroneczka29 wrote:Ciekawy ten zel
moze tez sie skusze
a planujeci pic herbate z lisci malin??ponoc przyspiesza porod.Ja chyba zaczne pic jak juz wroce z pl,ponoc trzeba pic kilka tyg przed porodem cos czytalam,ze niekotre dziewczyny zaczynaja od 32 tyg.
https://parenting.pl/portal/herbata-z-lisci-malin
warto przeczytać
-
może i tak, tak się wkręciłam w to szukanie pościeli, że się czuję jak jakaś naćpanatulipanna wrote:no ale frotte to tez bawełna
frotte to tylko sposób jej tkania 
Nie wiem kiedy mi całe popołudnie zleciało
Co do śpiochów to jak wcześniej szukałam dla mojej córki to znalazłam z jedwabiu
nie chcecie wiedzieć ile kosztowały
jedyne 290zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 19:07
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Też nic ciekawego nie znalazłamtulipanna wrote:szczerze dla mnie ceny w tych sklepach są kosmiczne...poza 5-10-15 na resztę nie warto wchodzić...no chyba że ktoś chce pooglądać nocniki za 360 zł

Nocnik za 360 to towar luksusowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 19:05
-
tulipanna wrote:gorgeous...a powiedz mi, czy ten nadruk jest taki, że będzie się przypalał żelazkiem???albo tak "łamał" w praniu???chodzi mi czy jest gruby ten nadruk?
Wszystko mam powsadzane do szaf i pozaklejane folią, żeby się nie zakurzyło, więc nawet nie wyjmę tych ciuszków teraz, ale z tego, co pamiętam, jak je oglądałam, to nie powinno nic się dziać z tymi nadrukami. Wydaje mi się, że był solidnie zrobiony i na pewno nie cieniutki, żeby po paru praniach się rozlecieć
-
Doti87 wrote:Super Evans to wygląda
ooo i nawet konik na biegunach już czeka

Dziekuje
Ja takiego konika to zawsze chcialam w pokoju malca, niezaleznie czy chlopak czy dziewczyna by byla
juz nawet 2 czy moze I z 3 lata temu widzialam takiego fajnego , ale wtedy nie kupilam go , Bo my nawet o dziecku nie myslelismy.... ! wiec po co? No ale niewazne wkoncu mam , ten moj macha ogonem I galopuje , parska hahahah urzekl mnie wlasnie tym , Bo ten z przed 2 lat byl duuuuzo ladniejszy ...

-
Moja położna z kolei mówiła l, że ten żel to raczej ściema (w składzie jest głównie zwykła woda), krocza to nie ochroni, najważniejsze według niej jest regularne wykonywanie masażu krocza (najpierw jeden palec, potem dwa i później z kciukiem), do wykonywania chyba po 35 tc, ale nie pamiętam dokładnie
tulipanna lubi tę wiadomość

-
coś w tym moze być bo nam fizjoterapeutka na SR mówiła,żeby siedzieć tak jak po turecku tylko ze złączonymi stopami, jak najbliżej krocza żeby rozciągać wszystkie mięśnie
a ja regularnie ZAPOMINAM o ćwiczeniu mięśni Kegla ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 20:52
17/2/2016 B
11/3/2018 I