Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo a ja często siedzę po turecku i sobie stopy do krocza przyciągam, nawet nie wiedziałam że to ćwiczenie takie dobre:D Ja też będę piła herbatkę z liści malin, nie zaszkodzi a może coś pomoże. Chociaż mojej siostrze nie pomogła a piła sumiennie, rodziła 18godzin w bólach nie przyspieszyła się żadna faza porodu
Właśnie muszę iść do zielarskiego sobie kupić 2 opakowania:)
-
no ale właśnie te grube pękają albo tak dziwnie sklejają się w praniu (niektóre, wiadomo nie wszystkie) a i mam wrażenie, w niektórych że ten nadruk jest tak gruby że nie przepuszcza powietrza...;/ mam nadzieję, że te takie nie są..jak upierzesz to chętnie poznam opiniegorgeous wrote:Wszystko mam powsadzane do szaf i pozaklejane folią, żeby się nie zakurzyło, więc nawet nie wyjmę tych ciuszków teraz, ale z tego, co pamiętam, jak je oglądałam, to nie powinno nic się dziać z tymi nadrukami. Wydaje mi się, że był solidnie zrobiony i na pewno nie cieniutki, żeby po paru praniach się rozlecieć

Ok?
-
Poród porodem ale ja się poddaje już mam dość tej pier... Zgagi. No ile można. Mleko nie imbir nie rennie nie.czuję to cholerstwo aż w samym nosie slidkiego nie jem bo nie mogę jedzenie też lekkostrawne już bym chyba wolała wymioty w początkowych miesiącach od tego. Już nawet się w grudniu moge rozwiązać byle się tego pozbyć. Już mam naprawdę dość wszystkiego.

-
Ja też właśnie nic nie ćwicze, nic nie napinam...

A jesli chodzi o kopanie po żebrach to mój mały ma w tym wprawę. Wbija mi cos zawsze pod lewe żebro
i chyba jest zadowolony. Dzisiaj tak mnie uwierał w nie że nie mogłam ani leżec na plecach ani na boku ani wyprostowana bo czułam że cos tam trzyma
moje biedne żebro. Bedę miała mega nierówne po pod prawe nigdy nic nie wepchał i nie przesaiduje po prawej stronie.
Szara myszko jak ja póbuje napiąć to tez mi się odbyt napina
Którejs dziewczynie sie dziwiłam jak mówiła, że słyszy pluskanie wodą czy cos podobnego
noo i ja czasem słysze tak jakby peknięcie czegoś w brzuchu a to mały tak się bawi że aż słychać hehe 
Bruska a brzusio to masz elegancki
współczuje tej zgagi
ja miałąm delikatna pare razy i na całe szczeście nie mam i obym nie miała
ale za to mam od czasu do czasu mdłości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:42
Kubuś

-
Dzień dobry!
Zaczynamy grudzień a co za tym idzie styczniówki zaczną się rozpakowywać... Za miesiąc przyjdzie pomału pora na nas więc do roboty Mamusie co byśmy na lodzie nie zostały
Brusia a próbowałaś migdały? Moja kumpela też ma straszny problem ze zgagą i dopiero migdały pomogły.
Wczoraj wieczorkiem wyciągnęłam Męża na zakupy i kupiłam sobie dżinsy w h&m i do tego trafiłam bluzeczkę za 10 zł.
Jak to dobrze poprawić sobie czasem humor. A przed świętami wybiorę się na paznokcie. Może jakąś hybrydę walnę.
tulipanna lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH