Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O widzisz. To dobrze, że go jednak nie wzięliśmylula.91 wrote:Moi znajomi mieli fotelik z BeSafe i ogólnie powiedzieli, że dupa nie fotelik i gdyby mieli możliwość kupić jeszcze raz to nigdy z BeSafe. Młody bez względu na to co miał założone strasznie pocił się w nim i ciągle miał mokre plecki i karczek...

lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dasz radę! Poczytaj coś albo pomyśl o czymś przyjemnym. Nie myśl o tym, ze ci niedobrzeEvans wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie ? ja siedze w szplitalu jeszcze 2 pobrania krwi przede mna
ale chyba nie utrzymam dluzej tej glukozy w.zoladku ... ale masakra ... dali mi do wypicia chyba ze 2.razy wiecej niz ostatnio ..bleeeeeeee..
Chyba nie chcesz tego pić kolejny raz
Evans lubi tę wiadomość
-
Evans dasz radę.
Ja nie wiem co to glukoza bo naszczescie moja gin nie kazała mi robi
robiłam z krwi wyniki dobre wiec nie wysyłała mnie
tak mi sie bynajmniej wydaje ze na podstawie wyników widziała ze jest ok i krzywa nie potrzebna .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 15:34
Evans lubi tę wiadomość
-
Ja się nie mogę zdecydować na wózek
tak jak zawsze byłam pewna siebie, wiedziałam czego chcę, wiedziałam jakie ciuszki kupić, jaką pościel, wszystko sobie ułożyłam w głowie i szukałam dokładnie tego, co mi się tam ułożyło, tak z wózkiem nie wiem. Waham się między x-lander x-move i maxi cosi. Ceny obu, jak się poszuka promocji w zasadzie są takie same, ale nie wiem, który mi się bardziej podoba. Ma któraś z Was jeden albo drugi i może coś o nich powiedzieć?
-
Natalica moja koleżanka bardzo chciała tego x-landera i już w zasadzie miała go kupować ale przy głębszych przymiarkach okazało się, że ma dosyć nisko osadzoną gondolkę i spacerówkę więc jak ktoś jest wyższy to może być problematyczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 16:13
natalica06 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatali o xlandera to pytaj naszą Mari. Ona zakupiła xlandera kolor "czarna szczała"

Ja z tych 2 wybrałąbym X, no ale wiadomo każdy bierze pod siebie. Widziałam jedną babeczkę u nas z wózkiem maxi i te kółka były tak maleńkie, że miała problem po chodniku jechać - może model poprsotu niewypał.
A mi się snikers przypalił GRRRR... ta karmelowa warstwa. Domniemam, że to moja wina, bo zeżarłam trochę nim dałam na placka i do pieca
lula.91, marissith, natalica06 lubią tę wiadomość
-
To Ty nie na czczo z rana to robiłąś??? o 15-ej jeszcze dwa pobrania??? czy tyle CIę trzymali???Evans wrote:Dziewczyny jak Wy to robicie ? ja siedze w szplitalu jeszcze 2 pobrania krwi przede mna
ale chyba nie utrzymam dluzej tej glukozy w.zoladku ... ale masakra ... dali mi do wypicia chyba ze 2.razy wiecej niz ostatnio ..bleeeeeeee.. -
Ja się zdecydowałam na taki :natalica06 wrote:Ja się nie mogę zdecydować na wózek
tak jak zawsze byłam pewna siebie, wiedziałam czego chcę, wiedziałam jakie ciuszki kupić, jaką pościel, wszystko sobie ułożyłam w głowie i szukałam dokładnie tego, co mi się tam ułożyło, tak z wózkiem nie wiem. Waham się między x-lander x-move i maxi cosi. Ceny obu, jak się poszuka promocji w zasadzie są takie same, ale nie wiem, który mi się bardziej podoba. Ma któraś z Was jeden albo drugi i może coś o nich powiedzieć?
http://tako-poland.eu/omega-gray/
Cena u mnie w hurtowni 1299,-
Po początkowym zachwycie Quinny i poczytaniu opinii jednak ten
A i na tych amortyzatorach jest i huśta się jak wózek na paskach
bajka po prostu
natalica06 lubi tę wiadomość
-
A Evans nie jest 8 godzin za nami?? Dziewczyny a kupujecie jakieś podklady poporodowe ale takie łóżko?? Wiem że czasem chcą czasem nie. A jak macie to jajie? Wiem że są takie z canpolu 90x60 ale nie mige ich dostać mam takie podkłady do Przewijania ale z rosmana ale są 60#60 no jak będzie trzeba to wezmę parę sztuk.

-
nick nieaktualny
-
Brusia można w aptece kupić pojedynczo nawet takie podkłady, grosze kosztują i są w różnych wymiarach ale w szpitalach zazwyczaj mają i nie trzeba brać swoich. Ja kupiłam takie 60x60 bo się przydadzą w domu do przewijania czy na łóżko jakby mocno ze mnie ciekło.
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Natali o xlandera to pytaj naszą Mari. Ona zakupiła xlandera kolor "czarna szczała"

Ja z tych 2 wybrałąbym X, no ale wiadomo każdy bierze pod siebie. Widziałam jedną babeczkę u nas z wózkiem maxi i te kółka były tak maleńkie, że miała problem po chodniku jechać - może model poprsotu niewypał.
A mi się snikers przypalił GRRRR... ta karmelowa warstwa. Domniemam, że to moja wina, bo zeżarłam trochę nim dałam na placka i do pieca
Jakby to moja babcia powiedziała: bo Ci się dupka od tego słodkiego zaklei
vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
No ja na łóżko kupiłam własnie od tego Justinexaz Allegro i są spoko. Mniejsze wzięlam do przewijania Małej a większe dla siebie. U mnie sobie życzą w szpitalu. Z resztą słusznie, bo jak niechcący pokrwawi się prześcieradło to nikt go raczej Ci nie zmieni.. nasza kochana służba zdrowia...więc lepiej zadbać o własny komfort..Bruśka wrote:A Evans nie jest 8 godzin za nami?? Dziewczyny a kupujecie jakieś podklady poporodowe ale takie łóżko?? Wiem że czasem chcą czasem nie. A jak macie to jajie? Wiem że są takie z canpolu 90x60 ale nie mige ich dostać mam takie podkłady do Przewijania ale z rosmana ale są 60#60 no jak będzie trzeba to wezmę parę sztuk.
Takie też na oddziale dawali po operacjach ginekologicznych (po nowotworach) w centrum onkologii ale jak się poprosiło..jak nie to leżały kobitki we krwi...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH