Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:
    Moi znajomi mieli fotelik z BeSafe i ogólnie powiedzieli, że dupa nie fotelik i gdyby mieli możliwość kupić jeszcze raz to nigdy z BeSafe. Młody bez względu na to co miał założone strasznie pocił się w nim i ciągle miał mokre plecki i karczek... :/
    O widzisz. To dobrze, że go jednak nie wzięliśmy :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to chyba czas wstać z łóżka :)

Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:
    A tak w ogóle to chyba czas wstać z łóżka :)
    Wygrałaś! Hahaha :D

tulipanna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula co tak szybko ??? Hahhahahahahhahah :) :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak Wy to robicie ? ja siedze w szplitalu jeszcze 2 pobrania krwi przede mna :( ale chyba nie utrzymam dluzej tej glukozy w.zoladku ... ale masakra ... dali mi do wypicia chyba ze 2.razy wiecej niz ostatnio ..bleeeeeeee..

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Dziewczyny jak Wy to robicie ? ja siedze w szplitalu jeszcze 2 pobrania krwi przede mna :( ale chyba nie utrzymam dluzej tej glukozy w.zoladku ... ale masakra ... dali mi do wypicia chyba ze 2.razy wiecej niz ostatnio ..bleeeeeeee..
    Dasz radę! Poczytaj coś albo pomyśl o czymś przyjemnym. Nie myśl o tym, ze ci niedobrze :P Chyba nie chcesz tego pić kolejny raz ;)

Evans lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans dasz radę.
    Ja nie wiem co to glukoza bo naszczescie moja gin nie kazała mi robi :) robiłam z krwi wyniki dobre wiec nie wysyłała mnie :) tak mi sie bynajmniej wydaje ze na podstawie wyników widziała ze jest ok i krzywa nie potrzebna .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 15:34

Evans lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej to dobrze! :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie mogę zdecydować na wózek :/ tak jak zawsze byłam pewna siebie, wiedziałam czego chcę, wiedziałam jakie ciuszki kupić, jaką pościel, wszystko sobie ułożyłam w głowie i szukałam dokładnie tego, co mi się tam ułożyło, tak z wózkiem nie wiem. Waham się między x-lander x-move i maxi cosi. Ceny obu, jak się poszuka promocji w zasadzie są takie same, ale nie wiem, który mi się bardziej podoba. Ma któraś z Was jeden albo drugi i może coś o nich powiedzieć?

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Tulipanna co ty tak długo na nie czekałaś? Ze złota jest? ;D
    Nie no z drewna :P Ale w tej hurtowni czeka się 8 tygodni..z materacem wyszło 530 zł.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica moja koleżanka bardzo chciała tego x-landera i już w zasadzie miała go kupować ale przy głębszych przymiarkach okazało się, że ma dosyć nisko osadzoną gondolkę i spacerówkę więc jak ktoś jest wyższy to może być problematyczne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 16:13

natalica06 lubi tę wiadomość

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali o xlandera to pytaj naszą Mari. Ona zakupiła xlandera kolor "czarna szczała" :D
    Ja z tych 2 wybrałąbym X, no ale wiadomo każdy bierze pod siebie. Widziałam jedną babeczkę u nas z wózkiem maxi i te kółka były tak maleńkie, że miała problem po chodniku jechać - może model poprsotu niewypał.

A mi się snikers przypalił GRRRR... ta karmelowa warstwa. Domniemam, że to moja wina, bo zeżarłam trochę nim dałam na placka i do pieca :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, natalica06 lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    To Ty nie na czczo z rana to robiłąś??? o 15-ej jeszcze dwa pobrania??? czy tyle CIę trzymali???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    Ja się nie mogę zdecydować na wózek :/ tak jak zawsze byłam pewna siebie, wiedziałam czego chcę, wiedziałam jakie ciuszki kupić, jaką pościel, wszystko sobie ułożyłam w głowie i szukałam dokładnie tego, co mi się tam ułożyło, tak z wózkiem nie wiem. Waham się między x-lander x-move i maxi cosi. Ceny obu, jak się poszuka promocji w zasadzie są takie same, ale nie wiem, który mi się bardziej podoba. Ma któraś z Was jeden albo drugi i może coś o nich powiedzieć?
    Ja się zdecydowałam na taki :
    http://tako-poland.eu/omega-gray/
    Cena u mnie w hurtowni 1299,-
    Po początkowym zachwycie Quinny i poczytaniu opinii jednak ten :) A i na tych amortyzatorach jest i huśta się jak wózek na paskach :) bajka po prostu :)

natalica06 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Evans nie jest 8 godzin za nami?? Dziewczyny a kupujecie jakieś podklady poporodowe ale takie łóżko?? Wiem że czasem chcą czasem nie. A jak macie to jajie? Wiem że są takie z canpolu 90x60 ale nie mige ich dostać mam takie podkłady do Przewijania ale z rosmana ale są 60#60 no jak będzie trzeba to wezmę parę sztuk.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No musiałam wstać obiad zrobić, bo Małż po 16 wraca :P

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia można w aptece kupić pojedynczo nawet takie podkłady, grosze kosztują i są w różnych wymiarach ale w szpitalach zazwyczaj mają i nie trzeba brać swoich. Ja kupiłam takie 60x60 bo się przydadzą w domu do przewijania czy na łóżko jakby mocno ze mnie ciekło.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Natali o xlandera to pytaj naszą Mari. Ona zakupiła xlandera kolor "czarna szczała" :D
    Ja z tych 2 wybrałąbym X, no ale wiadomo każdy bierze pod siebie. Widziałam jedną babeczkę u nas z wózkiem maxi i te kółka były tak maleńkie, że miała problem po chodniku jechać - może model poprsotu niewypał.

A mi się snikers przypalił GRRRR... ta karmelowa warstwa. Domniemam, że to moja wina, bo zeżarłam trochę nim dałam na placka i do pieca :P

Jakby to moja babcia powiedziała: bo Ci się dupka od tego słodkiego zaklei :D

nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    A Evans nie jest 8 godzin za nami?? Dziewczyny a kupujecie jakieś podklady poporodowe ale takie łóżko?? Wiem że czasem chcą czasem nie. A jak macie to jajie? Wiem że są takie z canpolu 90x60 ale nie mige ich dostać mam takie podkłady do Przewijania ale z rosmana ale są 60#60 no jak będzie trzeba to wezmę parę sztuk.
    No ja na łóżko kupiłam własnie od tego Justinexaz Allegro i są spoko. Mniejsze wzięlam do przewijania Małej a większe dla siebie. U mnie sobie życzą w szpitalu. Z resztą słusznie, bo jak niechcący pokrwawi się prześcieradło to nikt go raczej Ci nie zmieni.. nasza kochana służba zdrowia...więc lepiej zadbać o własny komfort..
    Takie też na oddziale dawali po operacjach ginekologicznych (po nowotworach) w centrum onkologii ale jak się poprosiło..jak nie to leżały kobitki we krwi...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:
    Jakby to moja babcia powiedziała: bo Ci się dupka od tego słodkiego zaklei :D
    A potem będzie płakać, że Ją boli nie??? :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 1097 1098 1099 1100 1101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ