Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak-ja tako omega. Ja sie zakochalam.. Jest tak amortyzowany jak starodawne wozki na paskachTusiaa wrote:kurcze jeszcze nie nadrobiłam tego co pisałyście
Zaraz to zrobie ale przed tym mam pytanie , wiem że gdzies było ale nie chce mi się szukać
kupiłam reczniki i teraz pytanie w czym wyprac żeby były miekkie 
I chyba Ty Lexi kupiłas reczniki z F&F prałas już? testowałaś czy się dobrze nim wyciera?
Tulipanna chyba Ty wstawiłaś ostatnio stronke do wózka tako omega? a jak nie Ty to przepraszam
Widział, czytał ktos jakies opinie na jego temat? Któras z koleżanek miała i poleca czy może odradza? BYłam zdecydowana na bebetto nico a teraz sie zastanawiam nad tym tako omega
i kurcze mam dylemat 
rewelka,widzialam na zywo,pieknie sie prowadzi. Opinie czytalam i sa dobre. Naprawde i cena jest super.
-
Ja wygotowalamTusiaa wrote:aaa Lexi w 40 stopniach prałaś tak jak tam pisze? Czy po prostu takie szybkie przepranie było? Nadal są miekkie ? Jestem ciekawa co by sioe stało z nim jakbym uprała w 60 stopniach...
spoko-smialo:) wtedy dopiero schodzii ta chemia z tkanimy. Ja pralam w bobini. Pierwszy raz wyheblowalam w 60 stopniach a teraz w 90. Ja uwazam ze bawelna recznikowa zawsze ciut szorstka jest i bedzie bo jet gruba. Nie bedzie jak nie jet bawelna
mnie to nie przeraza-dziecko sie przeciez wyciera delikatnie a nie szoruje.
-
tulipanna wrote:Tak-ja tako omega. Ja sie zakochalam.. Jest tak amortyzowany jak starodawne wozki na paskach
rewelka,widzialam na zywo,pieknie sie prowadzi. Opinie czytalam i sa dobre. Naprawde i cena jest super.
Wózki Tako są bardzo dobre jakościowo, zdecydowanie wyżej niż Bebetto.
Niestety kolorystyka do mnie nie przemawia
-
Moje zdobycze z lumpusia. Ale sie nalazilam..niemal na ryj padam

http://static.pokazywarka.pl/i/6186896/593774/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6186896/733290/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6186896/529754/image.jpg
MerlinMo, Lexi150, Tusiaa, szara myszka, vayn, tysiaa93, Moniaa, Zosia_wop, marissith, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
A wiesz co... Na stronie tego nie ma ale my zdecydowalismy sie na szary taki jakby len imitacja lnu. Na stronie tego nie ma.Roberta wrote:Wózki Tako są bardzo dobre jakościowo, zdecydowanie wyżej niż Bebetto.
Niestety kolorystyka do mnie nie przemawia
-
Kurcze jestem po wizycie. I jak zawsze coś. Szyjka mi się skraca łożysko mu się trochę nie podoba ale nie przypisze mi rozrzedzajacych bo po ostatnim miałam krwotok . Mam pozwolenie tylko do WC wstawać. Musimy wytrwać do minimum 32 tygodnia a najlepiej by było do 34. Poryczalam się jak wyszłam. Super prezent na niedzielne urodziny. Będzie jednak chłopak.

Nasz kochany Olus
-
Właśnie z mężem wybierzemy się gdzies przed wigilią u nas w sklepie cena 3w1 tego tako omega 1549zł a tego bebetto 3w1 1349zł. Musze sama iśc pooglądać, pomacać.
No właśnie Tulipanna bo ten tako to chyba można i pobujać a ten bebetto jest taki bardziej sztywny. Ale bebetto jest taki leciutki jak sie prowadzi , że szok a tako to nie wiem bo dziecka w sklepie nie będę mieć. no chyba że meza w wózek wsadzę i pojezdżę po sklepie hehe
Aaa co do kolorów to mi sie podobaja szare i beżowe, kremowe wózki i stelaż biały
Madziar.ka głowa do góry. Tyle przeleżałaś to te 2-4 tyg dasz radę !!! ważne , żeby dzidziuś był zdrowy. Zreszta doktorek tak mówi a tak naprawde może sie okazać że urodzisz jeszcze później. Masz nas i z nami wytrwasz
Jest tez plus szybszego porodu. Ty będziesz tulić maleństwpo w ramionach a my będziemy czekać i zazdrościć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:31
madzia.rka lubi tę wiadomość
Kubuś

-
Madzia już tyle przeszłaś, wytrzymasz jeszcze troszkę. Najważniejsze żeby Oluś był zdrowy. :*madzia.rka wrote:Kurcze jestem po wizycie. I jak zawsze coś. Szyjka mi się skraca łożysko mu się trochę nie podoba ale nie przypisze mi rozrzedzajacych bo po ostatnim miałam krwotok . Mam pozwolenie tylko do WC wstawać. Musimy wytrwać do minimum 32 tygodnia a najlepiej by było do 34. Poryczalam się jak wyszłam. Super prezent na niedzielne urodziny. Będzie jednak chłopak.
-
nick nieaktualny
-
Jesteś super silną kobietką i twój synek też taki na pewno jest, wytrzymacie tyle ile dacie radę, wszystko będzie dobrzemadzia.rka wrote:Kurcze jestem po wizycie. I jak zawsze coś. Szyjka mi się skraca łożysko mu się trochę nie podoba ale nie przypisze mi rozrzedzajacych bo po ostatnim miałam krwotok . Mam pozwolenie tylko do WC wstawać. Musimy wytrwać do minimum 32 tygodnia a najlepiej by było do 34. Poryczalam się jak wyszłam. Super prezent na niedzielne urodziny. Będzie jednak chłopak.

No i gratuluję synka
-
Dzięki dziewczyny. To leżenie to pikuś byle tylko z małym było Oki. Mały waży 1600 gr i bryka jak szalony, jest tydzień do przodu, wód płodowych jest wystarczająco. Mój Radek go pytał jak poszłam się ubierać czy z tym lozyskiem jest jakieś zagrożenie dla małego to powiedział że nie bo tylko małe zwapnienia gdzie niegdzie. Ta szyjka to mnie wkurwia troszkę sobie pofolgowalam ostatnio tzn trochę po domu chodziłam ale bez przesady. Teraz leżę i pachne. Tak na początku był chłopak potem gdzieś mu się pisiorek podkrecil i na jednym usg że dziolcha ale tak nie wiedział do końca a dziś ze 100% chłopak. Cieszę się że Was kobitki mam. :-*
Evans lubi tę wiadomość

Nasz kochany Olus
-
Madziarka dasz radę,musisz nie masz innego wyjścia trzymam kciuki zebys dotrwała tych 4 tygodni
bedzie dobrze 
A ja na 23 grudnia jestem umówiona na usg 4d juz sie nie moge doczekać ja nawet nie wiem jak moja kruszynka wyglada i tak czekam na to usg 4d jak na zbawienie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH