Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapodaj.net/ff042b88363fc.jpg.html
Jeszcze takie coś upolowalam ale w tym sklepie promicji jak na lekarstwo i to co było w pierwszyn nawet nie jest przecenione a to było w dwupaku wyszło po 5 zł. Jak byliśmy w hurtowni wózków to kobitka mówiła że Rico nano są półkę wyżej od bebetto. Ja się nie znam nie wybieralam w nich tylko taka opinia.
tulipanna, marissith lubią tę wiadomość

-
A ja mam jeszcze pytanie co do kasy. Bo jesteśmy wszyscy pracujacy ubezpieczeni standard i z tego nic nie dostaniemy za urodzenie. Ja dodatkowo w pracy place ubezpieczenie za siebie i męża ale ze to PZU to dostaniemy tylko po 860 zł. Czy Wy się jeszcze gdzieś już w trakcie ciąży ubezpieczalyscie czy nie czy jest jakas karencja. Teraz to i tak już po ptakach ale chciałam wiedzieć.

-
nick nieaktualnyMadzia jakiiii duzy juz! Chcialabym napisac trzymajcie sie w kupie, ale po moich perypetiach nie wypada : p Takze masz zakaz rozpakowania przed 15 stycznia, juz tyle przeszliscie razem, ze w koncu musi byc lepiej.
Tuli ekspercie cukierniczy! Warstwa z karmelizowanymi orzechami zrobila sie tak twarda, ze nic tylko wziac pile lancuchowa i probowac pokroic. Masz jakis patent zeby to 'zmiekczyc'
Brusia strasznie malo dostaniecie. Ja przy skladce 40zl mam dostac 1800, a malzu placi 60 i 2000 za urodzenie. Oboje w pzu.
Jest karencja kilkumiesieczna niestety. Czasami mozna zlapac bez tego okresu, ale to glownie w pracy jak warunki towarzystwo zmienia i mozna bez karencji przystapuc. U nas w pracy dziewczyna w 8 miesiacu zaczela skladki placic i dostala pelna kaseWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:44
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzkawke ma Sofijka!Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a co to moze byc czuje takie pulsowanie regularne jakby serduszko biło miałam tak z trzy razy,czuje i jak przyłożę rękę regularne pukanie ,miałyście tez tak ??
Biedroneczka29, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Madziarka kurka tak jak piszesz zawsze cos, ale my tu jestesmy z Tobą i trzymamy kciuki!! Jakby cos złego sie działo to ba pewno od razu wziąłby Cie do szpitala. Zaciskaj nogi i odpoczywaj grzecznie
koleżanka od 35tc miała juz spore rozwarcie, lekarka mowila ze nie donosi, a ostatecznie urodziła tydzien po terminie i tak moze byc z nami leżącymi, ze jeszcze przenosimy i trzeba wywoływać poród 
Biedroneczko u Ciebie to chyba czkawka małej
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo rany kiepskie to, ja płace 35zł za siebie dodatkowo (zapisałam się 1lipca) okres karencji był 6miesiecy więc od dnia 1stycznia jestem 'bezpieczna' dostanę jakoś 1800zł, mój Artur jest ubezpieczony u Siebie w pracy płaci ok 40zł chyba jakoś bez okresu karencji miał ale on od lutego już był ubezpieczony i 2tyś od niego dostaniemyBruśka wrote:No to naprawdę mało bo place miesięcznie 126 zł za nas oboje.
no i właśnie jutro ma zapytać czy może mnie ubezpieczyć jako swoją partnerkę i będę miała okres karencji;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 20:59
-
tysiaa93 wrote:Madzia.rka spory chłopaczek, rośnie jak na drożdżach

Tusiaa ja to już 6 tygodni bez usg jestem
aa ja 10 jesli dobrze licze
ostatnie miałam gdzies ok 28 września.
Biedroneczko na pewno to czkawka
na poczatku tez nie byłąm pewna ale jk się to częsciej zdarzało to wiedziałam
pewnie nadsze dzieci łapczywie nałykały się wód i teraz czkają sobie od czasu do czasu hehe
jest to uciazliwe jak dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 21:28
Kubuś

-
ooo to Biedronko, wizytujemy obie 23. 12Biedroneczka29 wrote:Madziarka dasz radę,musisz nie masz innego wyjścia trzymam kciuki zebys dotrwała tych 4 tygodni
bedzie dobrze 
A ja na 23 grudnia jestem umówiona na usg 4d juz sie nie moge doczekać ja nawet nie wiem jak moja kruszynka wyglada i tak czekam na to usg 4d jak na zbawienie.
Madziarka- jesteś ZUCH Dziewczyna i wytrzymasz spokojnie
My Cię tu dopilnujemy!
Brusia- dziękuję :* Piękne
Vayn- na karmel już niewiele poradzisz-musiałabyć zdjąć i znów rozpuścić..
vayn, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
A ja płacę 78 zł za nas oboje i dostaniemy po 2 tys czyli w sumie 4. Będzie na chrzciny

Madzia ale Oluś już duży!
My po szkole rodzenia i dowiedziałam się paru fajnych rzeczy. Chociaż i tak wszystko wyjdzie w praniu jak sobie poradzimy
-
Ja w PZU z urodzenie ddziecka mam 3000 zł. Co miesiąc chyba 60 zł z pobnorów potrącająBruśka wrote:A ja mam jeszcze pytanie co do kasy. Bo jesteśmy wszyscy pracujacy ubezpieczeni standard i z tego nic nie dostaniemy za urodzenie. Ja dodatkowo w pracy place ubezpieczenie za siebie i męża ale ze to PZU to dostaniemy tylko po 860 zł. Czy Wy się jeszcze gdzieś już w trakcie ciąży ubezpieczalyscie czy nie czy jest jakas karencja. Teraz to i tak już po ptakach ale chciałam wiedzieć.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH