Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLexi jesli jutro na usg sie szyja nie skrocila to moze mnie wypuszcza... Aktualnie siedze i pierdze bo tyle tabletek mi sie nie miesci i szybko mi to wyplywa.
Rano na podpasce brazowy sluz i troche krwi, ale szyjka czysta. Wiec pewnie od tej infekcji podraznione
Skurcze na ktg spadly, w porywach 28 max a mi dalej nieprzyjemnie. Glupio gadaja jak ja chce urodzic skoro takie 'nic' przeszkadza. Marne pocieszenie -
Vayn to tak jak u mnie powodem plamienia o zabarwieniu krwistym właśnie była infekcja.
Trzymam w takim razie kciuki za szyjkę. Zawsze to milej poleżeć w domu niż w szpitalu. A co tak dzisiaj ciekawego dostałaś na śniadanie??
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia.rka wszystkiego najlepszego
dużo zdrówka 
Ashley sporo kosztuje jak na mój budżet
szkoda że nico nie ma takiej wyprofilowanej fajnie gondoli. A powiedz mi jeszcze ten palak za który dzieci trzymają jest też sporo oddalony cztcwydaje się normalnie ? Bo w nico jest tak troszkę dalej.
Vayn aż mi się przypomniało jak lezalam w szpitalu
współczuję i mam nadzieję że już niedługo wyjdziecie do domu 
Ale mnie w nocy mały obudził. Smacznie śpię a tu nagle czuje lubu dubu w brzuchu, tak jakby coś może główkę z prawej strony przekrecil koło spojenia i czuć było same bąbelki , przelewajaca się wodę
może się już obrócił. Mam taką nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 10:17
madzia.rka lubi tę wiadomość
Kubuś

-
gorgeous wrote:proszę, podziel się linkiem!

http://www.blog.przedporodem.pl/karmienie-plaskimi-lub-wkleslymi-brodawkami-czy-jest-mozliwe/
filmiku nie ogladalam tylko przeczytałam to co tam pisze i wg tego nie mam wklęsłych
nie zawsze wystają, ale ogolnie tez nie sa wklesniete także mam nadzieje ze nie będzie problemu, choć moja mama miała z tym problem niestety i nas mało co karmila, ale teraz jest więcej możliwości jak laktator albo te nakładki to może będzie ok 
dobrej niedzieli dziewczyny! -
Vayn o boshe biedulko ale masz larytasy na talerzach obys jutro wyszła do domku.
Madziarka sto lat,duzo zdrowka i obys maluszka donosiła jak najdłużej
Ja ten Linomag zielony używałam po operacji i od razu o nim pomyslałam jak pisalyscie ale wczoraj zobaczyłam te ten z cynkiem
wiec ten zielony to używać przy kazdej zmianie pieluszki,a ten z cynkiem jeśli jakies odparzenie sie pojawi?? Bede w Polsce to w styczniu złoże zamowienie na kosmetyki No i czaję sie na te mustela do kąpieli.
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak dokładnie, przy zmianach pieluszki zielony linomag ale nie trzeba za kazdym razem jak się używa chusteczek bo one same w sobie są nawilżające(informacja od połoznej na szkole rodzenia) a ten z cynkiem punktowo gdy pojawi się odparzenieBiedroneczka29 wrote:Vayn o boshe biedulko ale masz larytasy na talerzach obys jutro wyszła do domku.
Madziarka sto lat,duzo zdrowka i obys maluszka donosiła jak najdłużej
Ja ten Linomag zielony używałam po operacji i od razu o nim pomyslałam jak pisalyscie ale wczoraj zobaczyłam te ten z cynkiem
wiec ten zielony to używać przy kazdej zmianie pieluszki,a ten z cynkiem jeśli jakies odparzenie sie pojawi?? Bede w Polsce to w styczniu złoże zamowienie na kosmetyki No i czaję sie na te mustela do kąpieli.
Mi kosmetyki mustela nie podchodzą mam próbki i jakoś nie takie jak oczekuje. Najlepiej wszystko próbować na sobie najpierw 
Dzisiaj mały się kręci jak nie wiem
chyba czuje że jest Mikołaj
-
Agnesia moja dzis tez bardziej aktywna
a co do musieli to ja używam krem na rozstępy i jest ok a te dziecięce nie mam pojecia moze mozna gdzies próbki zamówic to bym sobie zamówiła i obcykala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 13:37
-
Chodzi o ten paląk w spacerówce? Wydaje mi się normalnie, ale patrząc na zdjęcia nico (bo nie widziałam na żywo) to w nico jest chyba dalej, ale może to tylko złudzenie nie wiem.Quote:A powiedz mi jeszcze ten palak za który dzieci trzymają jest też sporo oddalony cztcwydaje się normalnie ? Bo w nico jest tak troszkę dalej.
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
nick nieaktualnyNo mi właśnie krem na rozstępy nie podpasował. Ja próbki w Szkole rodzenia dostałamBiedroneczka29 wrote:Agnesia moja dzis tez bardziej aktywna
a co do musieli to ja używam krem na rozstępy i jest ok a te dziecięce nie mam pojecia moze mozna gdzies próbki zamówic to bym sobie zamówiła i obcykala 
-
Agnesia Aha a mi podpasowal szybko sie wchłania nie lepi i jak rano sie smarowałam to wieczorem pod prysznicem jak sie polałam woda to czułam ze on na ten skórze jeszcze był

Dziewczyny jecie tiramisu ??? Ja wlasnie zrobiłam dla męża i jiz mu mówiłam ze jak bedzie jesc to albo on albo ja wychodzę do pokoju
misze zadowolić sie piernikami
ale tiramisu to wpierdzielilabym cała blachę
mniam mniam mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 18:06
-
Hej Dziewczyny,
nie odzywałam się przez kilka dni, ale już skrupulatnie Was nadrobiłam.
Czy jesteście już zdecydowane czym będziecie szczepić Wasze maluszki? Wiem, że już tutaj o tym rozmawiałyśmy, ale czy macie ostateczne stanowisko? Ja wciąż się waham
-
Joanna ja zdecydowałam, że będę szczepić normalnie, zgodnie z kalendarzem szczepień. Nie będę brała skojarzonych ale dodatkowo zaszczepię na meningokoki i pneumokoki.
Mój Mały dalej skacze po szyjce. Już mi się wyć chce - taki ból. Jak tak dalej pójdzie to niedługo urodzę...
A jeszcze mama mi dziś powiedziała, że ma wrażenie, że brzuch mi się obniżył i trochę się martwię, że faktycznie coś się dzieje...
Chwalę się pokoikiem Ignasia - wersja wstępna.

vayn, Ashley, Tusiaa, Biedroneczka29, tysiaa93, szara myszka, Moniaa, tulipanna, Mila920, madzia.rka, Evans, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Lexi, ja też mam od kilku dni wrażenie, że brzuch mi się obniżył. Poza tym wydaje mi się, że jakoś już nie rośnie
Nie wiem, może wymyślam, ale jakoś się martwię. W ogóle zaczęłam bardzo panikować czy wszystko będzie dobrze, nie mogę tego opanować 
Zastanawiałam się nad tą szczepionką skojarzoną Engerix, ale naprawdę już nie wiem
-
Lexi fajny pokoik Ignasia
a otwieralas może ten pokrowiec z tej foli? Bo mój przewijak jak go wypakowalam brzydko pachniał, taką gumą i cały czas się wietrzy
nie wiem, może jakieś gów..kupiłam, zobaczę czy się wywietrzy.
Kri lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Przewijak mam po bratanicy i nie ma żadnego nieprzyjemnego zapachu. Chociaż był używany dosłownie kilka razy bo bratowa wolała Małą na łóżku przebierać. Nawet tych kołeczków nie miał nigdy przykręconych

Może spróbuj go przemyć wodą z płynem do mycia naczyń albo zwykłym mydłem... -
Lexi łacze się w bólu. Tak mi mały kopie w żebro że az boli
i włazi gdzieś baaardzo po prawej stronie az praktycznie na boku i tez to boli
noo i w dodatku gdzies nisko mnie kopie po prawej stronie tak jakby po jajniku czy gdzieś tam. Noo masakra jakaś.
Ja tez normalnie będe szczepić wg kalendarza szczepień bez dodatkowych szczepionek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 19:23
Kubuś

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH