Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrzcie jakie cudo znalazłam. Szukałam czegoś na ścianę nad łóżeczkiem i komodą bo jakaś taka pusta. Literki jakoś do mnie nie przemawiają więc odpadły na początku i natrafiłam na coś takiego. Fajne bo akurat będzie delikatne źródło światła w nocy...
Ta ze słonikiem mi się podoba.
http://allegro.pl/lampa-do-pokoju-dzieciecego-dziecka-naklejki-i5732170469.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:59
-
Lexi150 wrote:Patrzcie jakie cudo znalazłam. Szukałam czegoś na ścianę nad łóżeczkiem i komodą bo jakaś taka pusta. Literki jakoś do mnie nie przemawiają więc odpadły na początku i natrafiłam na coś takiego. Fajne bo akurat będzie delikatne źródło światła w nocy...
http://allegro.pl/lampa-do-pokoju-dzieciecego-dziecka-naklejki-i5732170469.html
oooooooooo ale fajne!!
-
nooolipobase jest super. Ja na swoją atopową cerę używamAstra wrote:Krem najlepiej żeby był tłusty i nie zawierał dużo wody. Ja będę stosować lipobase on ma 30%wody i jest dość polecany, także spróbujemy. Jakoś te typowo maluszkowe mnie nie przekonują.
-
Nooo Zosiuchna! Super! Bo to wkręcaZosia_wop wrote:Pierwszy upolowany używany pajac

Chyba sie w to wkręce

Jak już sięwpadnie w rytm przewalania w tych koszach
Ja powiem Wam, że w ciązy zajrzałam chyba drugi czy trzeci raz do ciucha. Nigdy nie umiałam ta m kupowac z powodu ilości towaru do przejrzenia. Ja raczej z tych co to wpadnie w oko na wieszaku to mierze i biorę a nie z tych co będa wyszuuuukiwaaać, aprzegląąąąąądać..no nie umiem, ja ogólnie za prędka jestem
a w ciązy raz poszłam i wynalazłam coś i w zeszłym tygodniu się przeszłam i też upolowałam aprę fajnych rzeczy. Może się wciągnę 
a co do prania ciuszków. To te z 100% bawłny gotujecie czy nie??? Ja pieluchy, pościel, ręczniki, szlafroczek,śpiworek wygotowałam ale nie wiem co z ciuszkami. NIe chodzi mi o to zeby były sterylne, bo do lutego i tak nie będą już a raczej żeby tą sklepową apreturę sprać,te barwniki dobrze wypłukać.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
A jakie to drogieeee!!!! Fajne. Zastanawiam się tylko czy jednak nie będzie CI za ciemno przy tym..Lexi150 wrote:Patrzcie jakie cudo znalazłam. Szukałam czegoś na ścianę nad łóżeczkiem i komodą bo jakaś taka pusta. Literki jakoś do mnie nie przemawiają więc odpadły na początku i natrafiłam na coś takiego. Fajne bo akurat będzie delikatne źródło światła w nocy...
http://allegro.pl/lampa-do-pokoju-dzieciecego-dziecka-naklejki-i5732170469.html -
Tuli no ale jakbym miała osobno lampkę a osobno naklejki to pewnie więcej by wyszło. A tam jest info, że świeci jak 25 wat więc chyba wystarczy, tym bardziej że pokoik malutki...tulipanna wrote:A jakie to drogieeee!!!! Fajne. Zastanawiam się tylko czy jednak nie będzie CI za ciemno przy tym..
-
Miałam mieć 16.12 USG III trym. a właśnie zadzwonili, że lekarza tego dnia nie będzie i mam już za dwa dni! Bo następny termin dopiero na 23.12 a wtedy nas już nie będzie. Szkoda tylko że Mąż pracuje i będę sama
-
Tulipanna mi sie wydaje, ze na 90stopni to za wysoka temperatura wody na ubranka , Bo wedlug mnie sie pomarnuja , pospieraja , ja uzywam suszarke jeszcze , ale powiem Ci ze sporo rzeczy mam zamiar nawet niedosuszac do konca w suszarce i leciutko wilgotne rozwiesic, ja nie mam zamiaru prasowac , gdyz u mnie jest taki program na pare I ja nie mam zagniecen , ja w ogole to prasuje tylko koszule lub spodnie na kant lub takie podobne rzeczy .... Szczerze , to zadna z moich Kolezanek nie prasuje ubranek dla dzieci...
A wlasnie czytam , ze Wy wszystkie chcecie jeszcze prasowac ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:56

-
Ja mamBiedroneczka29 wrote:Dziewczyny a kupujecie pojemnik na zużyte pieluchy ??wlasnie oglądałam panią gadżet i fajny pojemnik pokazała nawet wcześniej o nim nie myslalam .

Tommee tippe z tej firmy , niedrogi ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:59

-
Nieeee, no bez przesady...Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a kupujecie pojemnik na zużyte pieluchy ??wlasnie oglądałam panią gadżet i fajny pojemnik pokazała nawet wcześniej o nim nie myslalam .
Ja kupiłam wyłącznie pachnące woreczki na zużyte pieluchy bo to jednak wiadomo ze nieładnie pachnie..ale żeby sobie zagracać chałupę pojemnikiem...przecież to chodzi o to zeby jak najszybciej wywalić na śmietnik a nie magazynowac psujące się zużyte pieluchy w pojemniku... no nie.... ojjj nieee...fuuuuj....
Astra lubi tę wiadomość
-
Tulipanna No wlasnie u mnie nie ma tak ze ja codziennie moge wynieść śmieci
mam kalendarz i wg niego zabierają śmieci
a nie zamierzam latem gdzie mam ok 40 stopni zbierać pieluszki albo z każda biegać do garażu a uwierz mi ze nawet w garażu śmierdzą była u mnie siostra z dzieckiem i przy takich upałach nawet w garażu było czuc
pojemnik super sprawa bo nie przepuszcza smrodu i z wyglądu jest ładny i duzo miejsca nie zajmuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:12
-
No wlasnie ja tez sie zastanawiam, czy to zachowac, ja dostalam duuuzo rzeczy na moj baby shower wczoraj .... Ja rozpakowalam go I te woreczki to pachnace sa do niego , I jest sterylny , jakos tam zabezpieczany blabla bla wyglada przyzwoicie, moze tez sluzyc jako kosz zwyczajny, ja I tak w kazdym pomieszczeniu w domu mam kosz jakis taki zgrabny ladny , zeby nie latac ...tulipanna wrote:Nieeee, no bez przesady...
Ja kupiłam wyłącznie pachnące woreczki na zużyte pieluchy bo to jednak wiadomo ze nieładnie pachnie..ale żeby sobie zagracać chałupę pojemnikiem...przecież to chodzi o to zeby jak najszybciej wywalić na śmietnik a nie magazynowac psujące się zużyte pieluchy w pojemniku... no nie.... ojjj nieee...fuuuuj.... 
A co myslicie o podgrzewaczu do chusteczek ??? Tez dostalam , ma spray dodatkowo niby ten lepszy model , co nie wysusza ... ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:13

-
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny a kupujecie pojemnik na zużyte pieluchy ??wlasnie oglądałam panią gadżet i fajny pojemnik pokazała nawet wcześniej o nim nie myslalam .
nam szwagierka poleca angelcare i go kupimy, tylko czekamy na jakas choć troszkę promocje żeby od razu dużo wkladow kupic
Biedroneczka29, Evans lubią tę wiadomość
-
Dokladnie !!!!!!! Ja zostawiam I juz wiecej nie mysleBiedroneczka29 wrote:Tulipanna No wlasnie u mnie nie ma tak ze ja codziennie moge wynieść śmieci
mam kalendarz i wg niego zabierają śmieci
a nie zamierzam latem gdzie mam ok 40 stopni zbierać pieluszki albo z każda biegać do garażu a uwierz mi ze nawet w garażu śmierdzą była u mnie siostra z dzieckiem i przy takich upałach nawet w garażu było czuc
pojemnik super sprawa bo nie przepuszcza smrodu i z wyglądu jest ładny i duzo miejsca nie zajmuje.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość