X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jakie cudo znalazłam. Szukałam czegoś na ścianę nad łóżeczkiem i komodą bo jakaś taka pusta. Literki jakoś do mnie nie przemawiają więc odpadły na początku i natrafiłam na coś takiego. Fajne bo akurat będzie delikatne źródło światła w nocy... :) Ta ze słonikiem mi się podoba.
    http://allegro.pl/lampa-do-pokoju-dzieciecego-dziecka-naklejki-i5732170469.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 13:59

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Patrzcie jakie cudo znalazłam. Szukałam czegoś na ścianę nad łóżeczkiem i komodą bo jakaś taka pusta. Literki jakoś do mnie nie przemawiają więc odpadły na początku i natrafiłam na coś takiego. Fajne bo akurat będzie delikatne źródło światła w nocy... :) Ta ze słonikiem mi się podoba.

oooooooooo ale fajne!! :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie super wygląda, misio jest uroczy.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:
    Krem najlepiej żeby był tłusty i nie zawierał dużo wody. Ja będę stosować lipobase on ma 30%wody i jest dość polecany, także spróbujemy. Jakoś te typowo maluszkowe mnie nie przekonują.
    nooolipobase jest super. Ja na swoją atopową cerę używam :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Pierwszy upolowany używany pajac :)
    Chyba sie w to wkręce :D
    img_20151207082412_image_zmniejszamy_pl.jpg
    Nooo Zosiuchna! Super! Bo to wkręca :) Jak już sięwpadnie w rytm przewalania w tych koszach :P Ja powiem Wam, że w ciązy zajrzałam chyba drugi czy trzeci raz do ciucha. Nigdy nie umiałam ta m kupowac z powodu ilości towaru do przejrzenia. Ja raczej z tych co to wpadnie w oko na wieszaku to mierze i biorę a nie z tych co będa wyszuuuukiwaaać, aprzegląąąąąądać..no nie umiem, ja ogólnie za prędka jestem :) a w ciązy raz poszłam i wynalazłam coś i w zeszłym tygodniu się przeszłam i też upolowałam aprę fajnych rzeczy. Może się wciągnę :P
    a co do prania ciuszków. To te z 100% bawłny gotujecie czy nie??? Ja pieluchy, pościel, ręczniki, szlafroczek,śpiworek wygotowałam ale nie wiem co z ciuszkami. NIe chodzi mi o to zeby były sterylne, bo do lutego i tak nie będą już a raczej żeby tą sklepową apreturę sprać,te barwniki dobrze wypłukać.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    A jakie to drogieeee!!!! Fajne. Zastanawiam się tylko czy jednak nie będzie CI za ciemno przy tym..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    A jakie to drogieeee!!!! Fajne. Zastanawiam się tylko czy jednak nie będzie CI za ciemno przy tym..
    Tuli no ale jakbym miała osobno lampkę a osobno naklejki to pewnie więcej by wyszło. A tam jest info, że świeci jak 25 wat więc chyba wystarczy, tym bardziej że pokoik malutki...

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam mieć 16.12 USG III trym. a właśnie zadzwonili, że lekarza tego dnia nie będzie i mam już za dwa dni! Bo następny termin dopiero na 23.12 a wtedy nas już nie będzie. Szkoda tylko że Mąż pracuje i będę sama :(

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a kupujecie pojemnik na zużyte pieluchy ??wlasnie oglądałam panią gadżet i fajny pojemnik pokazała nawet wcześniej o nim nie myslalam .

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • L Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi najwazniejsze, ze usg bedzie :-) ja to sie na tym usg napatrzec nie moglam na buziaczka mojej malej. Buzka ruszala chyba polykala wody plodowe, ogolnie wszystko ok. Tylko nadal polozenie miednicowe :-\

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna mi sie wydaje, ze na 90stopni to za wysoka temperatura wody na ubranka , Bo wedlug mnie sie pomarnuja , pospieraja , ja uzywam suszarke jeszcze , ale powiem Ci ze sporo rzeczy mam zamiar nawet niedosuszac do konca w suszarce i leciutko wilgotne rozwiesic, ja nie mam zamiaru prasowac , gdyz u mnie jest taki program na pare I ja nie mam zagniecen , ja w ogole to prasuje tylko koszule lub spodnie na kant lub takie podobne rzeczy .... Szczerze , to zadna z moich Kolezanek nie prasuje ubranek dla dzieci...
    A wlasnie czytam , ze Wy wszystkie chcecie jeszcze prasowac ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:56

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny a kupujecie pojemnik na zużyte pieluchy ??wlasnie oglądałam panią gadżet i fajny pojemnik pokazała nawet wcześniej o nim nie myslalam .
    Ja mam :)
    Tommee tippe z tej firmy , niedrogi ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 15:59

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • L Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    60 stopni wystarczy ;-)
    Ja dzisiaj zaszalałam i kupilam dwie koszule na allegro do szpitala :-P

tulipanna lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Nieeee, no bez przesady... :) Ja kupiłam wyłącznie pachnące woreczki na zużyte pieluchy bo to jednak wiadomo ze nieładnie pachnie..ale żeby sobie zagracać chałupę pojemnikiem...przecież to chodzi o to zeby jak najszybciej wywalić na śmietnik a nie magazynowac psujące się zużyte pieluchy w pojemniku... no nie.... ojjj nieee...fuuuuj.... :)

Astra lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Ja mam :)
    Tommee tippe z tej firmy , niedrogi ...
    Ja mysle nad Angelcare znalazłam za 89zl

Evans lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna No wlasnie u mnie nie ma tak ze ja codziennie moge wynieść śmieci :) mam kalendarz i wg niego zabierają śmieci :) a nie zamierzam latem gdzie mam ok 40 stopni zbierać pieluszki albo z każda biegać do garażu a uwierz mi ze nawet w garażu śmierdzą była u mnie siostra z dzieckiem i przy takich upałach nawet w garażu było czuc :) pojemnik super sprawa bo nie przepuszcza smrodu i z wyglądu jest ładny i duzo miejsca nie zajmuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:12

Sofija <3
    201602294556.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Nieeee, no bez przesady... :) Ja kupiłam wyłącznie pachnące woreczki na zużyte pieluchy bo to jednak wiadomo ze nieładnie pachnie..ale żeby sobie zagracać chałupę pojemnikiem...przecież to chodzi o to zeby jak najszybciej wywalić na śmietnik a nie magazynowac psujące się zużyte pieluchy w pojemniku... no nie.... ojjj nieee...fuuuuj.... :)
    No wlasnie ja tez sie zastanawiam, czy to zachowac, ja dostalam duuuzo rzeczy na moj baby shower wczoraj .... Ja rozpakowalam go I te woreczki to pachnace sa do niego , I jest sterylny , jakos tam zabezpieczany blabla bla wyglada przyzwoicie, moze tez sluzyc jako kosz zwyczajny, ja I tak w kazdym pomieszczeniu w domu mam kosz jakis taki zgrabny ladny , zeby nie latac ...
    A co myslicie o podgrzewaczu do chusteczek ??? Tez dostalam , ma spray dodatkowo niby ten lepszy model , co nie wysusza ... ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 16:13

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

nam szwagierka poleca angelcare i go kupimy, tylko czekamy na jakas choć troszkę promocje żeby od razu dużo wkladow kupic :)

Biedroneczka29, Evans lubią tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    60 stopni wystarczy ;-)
    Ja dzisiaj zaszalałam i kupilam dwie koszule na allegro do szpitala :-P

Podziel się linkiem:) Bawelniane? :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Tulipanna No wlasnie u mnie nie ma tak ze ja codziennie moge wynieść śmieci :) mam kalendarz i wg niego zabierają śmieci :) a nie zamierzam latem gdzie mam ok 40 stopni zbierać pieluszki albo z każda biegać do garażu a uwierz mi ze nawet w garażu śmierdzą była u mnie siostra z dzieckiem i przy takich upałach nawet w garażu było czuc :) pojemnik super sprawa bo nie przepuszcza smrodu i z wyglądu jest ładny i duzo miejsca nie zajmuje.
    Dokladnie !!!!!!! Ja zostawiam I juz wiecej nie mysle :)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
‹‹ 1129 1130 1131 1132 1133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ