Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
za duzo nie poszalalam bo juz nie bylo rozmiarow na 56,ale 5 pajacow udalo sie upolowac zawsze cos
dwa razy musialam zamowienie skladac,bo sie okazalo po przekierowaniu do banku ze nie mam programu Adobe i musialam zainstalowac i wszystko na nowo,to teraz czekam az siostra napisze,ze paczaka przyszla 
Tulipanna tez zamowilam tego pajaca w chmurki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:55
-
I mi sie udało kupic cotton ballsy

Vayn trzymaj się, nie daj sie, a z teściową.. Hitler też chciał dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:30
Lexi150, vayn, Tusiaa, marissith, Kri, Moniaa, Astra, Biedroneczka29, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość

-
Kolejna kiepska noc... Lewe biodro już mnie tak boli od spania na tym boku, że wczoraj miałam problemy z chodzeniem. Ciężko się w nocy ułożyć i jakieś głupie sny miałam co chwilę.
Dziś wizytujemy ale dopiero o 18.30 więc dzień strasznie się będzie dłużył. Ale za to mam nadzieję, że spotkanie z Synkiem wszystko mi wynagrodzi
Miłego dnia Dziewczynki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa śpię bez a biodra i tak boląMamaNieMama wrote:Dziewczyny ja mam rade na bolace biodra, moze u Was tez sie sprawdzi

U mnie okazalo sie ze cala wine za bol bioder maja majtki !! Odkad spie bez to nie ma bolu a i maz ucieszony ze czasami cos podpatrzy
czytałam, że się rozchodzą i dlatego boli. Czasami wstać nie mogę, a gdzie jeszcze 2 m-ce wytrzymać
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Kolejna kiepska noc... Lewe biodro już mnie tak boli od spania na tym boku, że wczoraj miałam problemy z chodzeniem. Ciężko się w nocy ułożyć i jakieś głupie sny miałam co chwilę.
Dziś wizytujemy ale dopiero o 18.30 więc dzień strasznie się będzie dłużył. Ale za to mam nadzieję, że spotkanie z Synkiem wszystko mi wynagrodzi
Miłego dnia Dziewczynki!
Trzymam kciuki
Tak się wciaglam w szydelkowanie aniołów że normalnie wczoraj ocknelam się o 17
Nasz kochany Olus
-
Kri to zależy id tego jakie się urodzi. Ja mam welurowy 56 i 62 zamówiłam wczoraj. Może być długie a chude albo krótkie a grube i też się nie wcisnie. Mam takie i takie. Bo to loteria. Zależy też ile je. Mam nadzieję że jak się urodzi 58 to go zmieszcze w ten 56 a jak mniejszy to że nie będzie na nim wisialo.

-
Też jeszcze jej nie skręciliśmy ,ale z tego co patrzyłam ma jedną półkę z rantem a drugą bez- dlatego wydawało mi się , że ma jedną.Bruśka wrote:Kri a coś pisałaś że w tej komodzie to masz jedna półkę? Byliśmy w sklepie i są dwie. Co prawda naszej nie skrecalismy jeszcze ale wydaje mi się że dwie piwinny być. Tylko muszę jakieś dwa koszyki kupić. Kremowe.
Pytam o te pajace bo chce coś kliknąć ciepłego na smyku
i mam dylemat jaki rozmiar- bo tak naprawdę dużo mam ubranek od 62 w górę a 56 to tylko parę sztuk i do tego nic ciepłego 
Edit: a skusiła się któraś na takie ?
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-56,p1110651784,ubranka-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-62,p1110499005,ubranka-dla-dzieci-p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:18
-
Ja mam taki fajny pajac z krowa że smyka alecto go kupiłam jak się dowiedziałam o ciąży. A resztę masz ładnych ale z ciucholandu to takich nie wezmę. Wczoraj zamówiłam za 23 welurowy z zakochanego kundla na 62 bo też mam sporo ale używanych a sie trafil za fajna kasę. Bo te małe ciuszki to nawet nie są zużyte a wręcz z metką je dostać można ale takiego nie wezmę. Zresztą sama nie wiem co mam już. Dziś muszę zrobić ekspansję na drugą połowę szafy. I może posciel wrzucę do orania to będę wiedziała znów na biezaco co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:21

-
dzień dobry

Lexi trzymam kciuki za wizytę. My dzisiaj też mamy spotkanie z synkiem o 19.30 dopiero ale może jakoś zleci.
Madziarka pochwal się robótkami
Ja mam kombinezony na wyjście takie 62 i myślę że będzie ok. Mniejszych nie będę kupować. Pajacyków na 56 mam chyba 2 i kilka szt body. Nam się długi chłopak zapowiada więc te 56 to tak asekuracyjnie mam, a do 62 dzieci szybciutko dorastają. -
Kri właśnie nad tym granatowym się zastanawiałam ale ostatecznie wzięłam taki
http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-74,p1110652428,ubranka-dla-dzieci-p
na 74 będzie na jesień. A te w stylu żabki macałam w sklepie i to są takie cieniutkie pajacyki więc nie wiem czy o taki Tobie chodzi. -
A właśnie tak myślałam , że fajnie wygląda ale może być szmatka. Ja chcę coś cieplejszego. Dzięki za porady

EDIT: WOW! Dziewczyny jak któraś kupuje jeszcze w smyku- wpiszcie w pole kod rabatowy paypal15 ! Naliczyło mi -15% na ubrania coolclub
Pajac ocieplany wyszedł za 31 zł, diwe czapeczki za 8,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 11:21
szara myszka lubi tę wiadomość
-
Astra wrote:dzień dobry

Lexi trzymam kciuki za wizytę. My dzisiaj też mamy spotkanie z synkiem o 19.30 dopiero ale może jakoś zleci.
Madziarka pochwal się robótkami
Ja mam kombinezony na wyjście takie 62 i myślę że będzie ok. Mniejszych nie będę kupować. Pajacyków na 56 mam chyba 2 i kilka szt body. Nam się długi chłopak zapowiada więc te 56 to tak asekuracyjnie mam, a do 62 dzieci szybciutko dorastają.
Spoko tylko jeszcze never nie dodawalam zdjęć więc muszę się pouczyć.
U nas akcja meble kurde 4 tygodnie trzeba czekać czyli połowa stycznia będą dopiero chyba się lekko zagapilismy.
Nasz kochany Olus
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH