SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mogę polecić no oprócz tej wpadki że w męskim zestawie są body z napisem beautiful girl :-D ale wina moja nie obejrzałam dokładnie zamówienie przez tel.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za duzo nie poszalalam bo juz nie bylo rozmiarow na 56,ale 5 pajacow udalo sie upolowac zawsze cos :) dwa razy musialam zamowienie skladac,bo sie okazalo po przekierowaniu do banku ze nie mam programu Adobe i musialam zainstalowac i wszystko na nowo,to teraz czekam az siostra napisze,ze paczaka przyszla :)

Tulipanna tez zamowilam tego pajaca w chmurki :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 22:55

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mi sie udało kupic cotton ballsy :-)

Vayn trzymaj się, nie daj sie, a z teściową.. Hitler też chciał dobrze ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:30

Lexi150, vayn, Tusiaa, marissith, Kri, Moniaa, Astra, Biedroneczka29, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna kiepska noc... Lewe biodro już mnie tak boli od spania na tym boku, że wczoraj miałam problemy z chodzeniem. Ciężko się w nocy ułożyć i jakieś głupie sny miałam co chwilę.

Dziś wizytujemy ale dopiero o 18.30 więc dzień strasznie się będzie dłużył. Ale za to mam nadzieję, że spotkanie z Synkiem wszystko mi wynagrodzi :)

Miłego dnia Dziewczynki!

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam rade na bolace biodra, moze u Was tez sie sprawdzi ;)
    U mnie okazalo sie ze cala wine za bol bioder maja majtki !! Odkad spie bez to nie ma bolu a i maz ucieszony ze czasami cos podpatrzy ;)

tulipanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama wrote:
    Dziewczyny ja mam rade na bolace biodra, moze u Was tez sie sprawdzi ;)
    U mnie okazalo sie ze cala wine za bol bioder maja majtki !! Odkad spie bez to nie ma bolu a i maz ucieszony ze czasami cos podpatrzy ;)
    Ja śpię bez a biodra i tak bolą :( czytałam, że się rozchodzą i dlatego boli. Czasami wstać nie mogę, a gdzie jeszcze 2 m-ce wytrzymać

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Kolejna kiepska noc... Lewe biodro już mnie tak boli od spania na tym boku, że wczoraj miałam problemy z chodzeniem. Ciężko się w nocy ułożyć i jakieś głupie sny miałam co chwilę.

Dziś wizytujemy ale dopiero o 18.30 więc dzień strasznie się będzie dłużył. Ale za to mam nadzieję, że spotkanie z Synkiem wszystko mi wynagrodzi :)

Miłego dnia Dziewczynki!

Trzymam kciuki :-)

Tak się wciaglam w szydelkowanie aniołów że normalnie wczoraj ocknelam się o 17

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a pajace takie cieplejsze np na wyjście ze szpitala to kupujecie 56 czy 62 rozmiar? Jak szybko wogle dziecko średnio przeskakuje od rozmiaru do rozmiaru?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri to zależy id tego jakie się urodzi. Ja mam welurowy 56 i 62 zamówiłam wczoraj. Może być długie a chude albo krótkie a grube i też się nie wcisnie. Mam takie i takie. Bo to loteria. Zależy też ile je. Mam nadzieję że jak się urodzi 58 to go zmieszcze w ten 56 a jak mniejszy to że nie będzie na nim wisialo.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri a coś pisałaś że w tej komodzie to masz jedna półkę? Byliśmy w sklepie i są dwie. Co prawda naszej nie skrecalismy jeszcze ale wydaje mi się że dwie piwinny być. Tylko muszę jakieś dwa koszyki kupić. Kremowe.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam 56 taki cieplejszy ale też mam na 62 tylko trochę cieńsze. Moja Kuzynka urodziła bardzo dużego chłopca bo miał ponad 4kg i był długi a w 56 się zmieścił :)

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Kri a coś pisałaś że w tej komodzie to masz jedna półkę? Byliśmy w sklepie i są dwie. Co prawda naszej nie skrecalismy jeszcze ale wydaje mi się że dwie piwinny być. Tylko muszę jakieś dwa koszyki kupić. Kremowe.
    Też jeszcze jej nie skręciliśmy ,ale z tego co patrzyłam ma jedną półkę z rantem a drugą bez- dlatego wydawało mi się , że ma jedną.
    Pytam o te pajace bo chce coś kliknąć ciepłego na smyku :) i mam dylemat jaki rozmiar- bo tak naprawdę dużo mam ubranek od 62 w górę a 56 to tylko parę sztuk i do tego nic ciepłego :)

Edit: a skusiła się któraś na takie ? :D http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-56,p1110651784,ubranka-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-62,p1110499005,ubranka-dla-dzieci-p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:18

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki fajny pajac z krowa że smyka alecto go kupiłam jak się dowiedziałam o ciąży. A resztę masz ładnych ale z ciucholandu to takich nie wezmę. Wczoraj zamówiłam za 23 welurowy z zakochanego kundla na 62 bo też mam sporo ale używanych a sie trafil za fajna kasę. Bo te małe ciuszki to nawet nie są zużyte a wręcz z metką je dostać można ale takiego nie wezmę. Zresztą sama nie wiem co mam już. Dziś muszę zrobić ekspansję na drugą połowę szafy. I może posciel wrzucę do orania to będę wiedziała znów na biezaco co i jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 10:21

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie brałam bo z długim wlosiem a nie dotykalam ich w sklepie i nie wiem czy puszku nie będą zostawiać. I nie będzie dzieciaczka obklejal.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Astra Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)
    Lexi trzymam kciuki za wizytę. My dzisiaj też mamy spotkanie z synkiem o 19.30 dopiero ale może jakoś zleci.

Madziarka pochwal się robótkami :D

Ja mam kombinezony na wyjście takie 62 i myślę że będzie ok. Mniejszych nie będę kupować. Pajacyków na 56 mam chyba 2 i kilka szt body. Nam się długi chłopak zapowiada więc te 56 to tak asekuracyjnie mam, a do 62 dzieci szybciutko dorastają.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-56,p1110493968,ubranka-dla-dzieci-p
    Czy ktoś pokusił się o taki? chyba cena spoko, co nie?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri właśnie nad tym granatowym się zastanawiałam ale ostatecznie wzięłam taki
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-74,p1110652428,ubranka-dla-dzieci-p
    na 74 będzie na jesień. A te w stylu żabki macałam w sklepie i to są takie cieniutkie pajacyki więc nie wiem czy o taki Tobie chodzi.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie tak myślałam , że fajnie wygląda ale może być szmatka. Ja chcę coś cieplejszego. Dzięki za porady :)

EDIT: WOW! Dziewczyny jak któraś kupuje jeszcze w smyku- wpiszcie w pole kod rabatowy paypal15 ! Naliczyło mi -15% na ubrania coolclub :) Pajac ocieplany wyszedł za 31 zł, diwe czapeczki za 8,5 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 11:21

szara myszka lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:
    dzień dobry :)
    Lexi trzymam kciuki za wizytę. My dzisiaj też mamy spotkanie z synkiem o 19.30 dopiero ale może jakoś zleci.

Madziarka pochwal się robótkami :D

Ja mam kombinezony na wyjście takie 62 i myślę że będzie ok. Mniejszych nie będę kupować. Pajacyków na 56 mam chyba 2 i kilka szt body. Nam się długi chłopak zapowiada więc te 56 to tak asekuracyjnie mam, a do 62 dzieci szybciutko dorastają.

Spoko tylko jeszcze never nie dodawalam zdjęć więc muszę się pouczyć.

U nas akcja meble kurde 4 tygodnie trzeba czekać czyli połowa stycznia będą dopiero chyba się lekko zagapilismy.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam zakupy kuzyncevi zamówiłam a tu taki bonus no trudno.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1138 1139 1140 1141 1142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ