SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    No los mnie nie oszczedzal jesli o tesciow chodzi. Dobrze, ze mezu byl reformowalny :-) dzisiaj mi mowil, ze pasa zdejmie i lanie mi spusci bo sie tak nia przejmuje... Mam wpuszczac 1, a 2 uchem wypuscic, szkoda ze sie nie da.

Wozek stoi w piwnicy, mielismy go sprzedac ale ciagle cos innego nam wyskakiwalo. Poki nie mamy innego to zostawiam w razie W. Suknie slubna tez juz od roku wrzucam na olx, i ciagle czasu brak : p

vayn ja moja od dwóch lat probuje sprzedać na tym olxie i nic :( a jak się w ogole czujesz??

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Astra Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i poszalałam na smyku :D ale już chyba tyle. Wszystko mam. Oprócz mebli :/ i nie mam gdzie tego trzymać wszystkiego.

Moja suknia do pralni jeszcze nie dotarła... A od ślubu prawie 1,5roku minęło. Sprzedawać nie zamierzam, bo jest moja, jedyna, wymyślona i wyjątkowa. Budzi tylko piękne wspomnienia i jest prezentem od mamy także nie mogłabym jej sprzedać. A poza tym, chyba mało jest dziewczyn, które by włożyły suknię z dołem w niebieskim ombre :D

tulipanna lubi tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:
    No i poszalałam na smyku :D ale już chyba tyle. Wszystko mam. Oprócz mebli :/ i nie mam gdzie tego trzymać wszystkiego.

Moja suknia do pralni jeszcze nie dotarła... A od ślubu prawie 1,5roku minęło. Sprzedawać nie zamierzam, bo jest moja, jedyna, wymyślona i wyjątkowa. Budzi tylko piękne wspomnienia i jest prezentem od mamy także nie mogłabym jej sprzedać. A poza tym, chyba mało jest dziewczyn, które by włożyły suknię z dołem w niebieskim ombre :D

woooow Astra to musi być magiczna rzeczywiście :D
    Od mojego już minelo ponad 2 lata i nie chce sprzedawac jej za mniej niż 1000zl, najbardziej chciałabym ja podarować przyjaciółce ale ona prędko slubu nie będzie miała. no i nie wiadomo czy będzie na nia pasować bo ona ma inna budowę trochę niż ja.

f2wlj48apsehglf6.png
  • monjovika Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos ubranek, ja część mam z lidla dla córki i jestem bardzo z jakości zadowolona. Body, dresy super sprawa i cena też :) Polecam jakby któraś się zastanawiała nad lidlowymi.

201602171662.png201311165165.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:

Pokaż co kupiłaś, no i kieckę też pokaż :)
    ja swoje obie kiecki sprzedałam :P nie mam sentymentu, musi wystarczyć mi mąż i obrączka :D

Dzisiaj jak układałam te wszystkie ciuchy najmilsze w dotyku były z h&m bawełna ekologiczna i z tchibo

• Ashley Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witam się po wizycie 3 trym. Synek zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu. Troszkę zmartwiłam się wagą małego - nie takiego wcale małego, bo wyszło 2200g. Cieszę się, że jest zdrowy, ale Lekarz powiedział, że będzie spory. Przestraszyłam się :( Jeszcze mnie wkurzyl, bo powiedział że mam pilnować diety cukrzycowej (nosz kur..a co ja robię?! Dodam że znowu schudłam, i waga ta sama co przed ciążą). On chyba myśli, że obzeram się czy co. Ahh zdolowalam się troche :(

Lexi150, vayn, Joanna_88, natalica06 lubią tę wiadomość

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
    lprk2n0ax3utoe40.png[/url]
  • Astra Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A macie bc3d286ee0d5bd44med.jpg

56cbbab095a04831med.jpg

A smyka pokażę jak przyjdą rzeczy, mają być czwartek/piątek. mam nadzieję, że nic mi nie anulują, bo kurczę w ekspresowym tempie znikały te rzeczy.

Lexi150, szara myszka, tysiaa93, vayn, tulipanna, Tusiaa, Kri, Mila920, Zosia_wop lubią tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashley najważniejsze że Synuś zdrowy! A najwyżej cesarka będzie. :)

Astra śliczna suknia. Naprawdę wyjątkowa.

My braliśmy ślub w kwietniu tego roku ale tylko cywilny w najbliższym gronie z rodzicami, rodzeństwem i dziadkami. A kościelnego raczej nie weźmiemy - nie jest nam to jakoś potrzebne do szczęścia a i wesele jakoś nie stoi na liście moich marzeń... :P
    Sukienkę kupiłam w orsayu na ślub i dalej ją mam, może na chrzciny się przyda. Tylko ciekawe czy się w nią zmieszczę bo to rozmiar 34 ;)

Astra, Ashley lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashley - wg gina mój tez ma być spory i tez się troche boje :)

Astra- gustowna ta suknia, podoba mi sie :)

Astra, Ashley lubią tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiecka robi wrażenie! :)

Astra lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wróciłam z dwóch galerii wyjebana jak bezpiecznik.Przyszlam to od razu sie położyłam i godzinkę przycielam komara.

Tusia wiem wiem,ze Ty masz miec synka pisałam szybko posta przed wyjściem i zamiast Tysia wyszło Tusia :)

Vayn jakbym miała taka teściowa nie odbierałabym nawet od niej tel bo po co sie denerwować,śniadanie marzenie.

Co do sukni ślubnej ja swoją wystawiłam chętnych duzo ale niestety jeszcze taki szczypiorek jak ja sie nie znalazł i wisi dalej w domu :)

Moje dzisiejsze zakupy do dupy kupiłam tylko piżamę i majtki nic w tych sklepach nie ma !
    Dzis stojąc w kolejce jedna Pani do mnie jaki piękny brzuszek na co odpowiadam dziekuje a ta mi z łapami i brzuszek głaszcze hahah i pyta czy dziewczynka ja ze tak a ona ze siper :)

I wiecie co teraz czuje ze mnie pipka pobolewa to chuba od ciężaru małej bo sama noe wiem od czego ,to było moje pierwsze takie dłuższe wychodne od kad jestem w ciazy,No i czuje ze tam na dole cos noe wiem jak to opisać .

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ashley wrote:
    Hej dziewczyny, witam się po wizycie 3 trym. Synek zdrowy, wszystko ma na swoim miejscu. Troszkę zmartwiłam się wagą małego - nie takiego wcale małego, bo wyszło 2200g. Cieszę się, że jest zdrowy, ale Lekarz powiedział, że będzie spory. Przestraszyłam się :( Jeszcze mnie wkurzyl, bo powiedział że mam pilnować diety cukrzycowej (nosz kur..a co ja robię?! Dodam że znowu schudłam, i waga ta sama co przed ciążą). On chyba myśli, że obzeram się czy co. Ahh zdolowalam się troche :(

Ja dziś też byłam na wizycie i mój maluszek ma prawie 2kg i 36cm i też lekarz powiedziała,że bEdzie spory chłopczyk a jeszcze 9tyg więc będzie mały klusek:)))

Lexi150, Ashley, Joanna_88 lubią tę wiadomość

6bf940ceba.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astraaaaaa looo matko! Piekna i wyjatkowa. Ja mialam niebieski pas w talii : p

Myszka juz lepiej, ktg mi wieczorem juz nie robia dzisiaj. Chca mi nerwow oszczedzic, laskawcy wielcy :-)

Ashley gratuluje w miare udanej wizyty, masakra czasem z tymi lekarzami. A dzidzia, no taki porzadny klusek w brzuszku, ale to dobrze niech rosnie i wysysa od mamy ile fabryka dala : p

Ashley lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przeżyłam chwilę grozy dziś...Chłop poszedł do pracy (zrobiłam mu kanapek, termos z herbatą) bo do podopiecznych miał jechać..wraca do domu o 13-ej ze skierowaniem do szpitala...Rozpoznanie? tachykardia i zapalenie mięśnia sercowego... żesz w mordę... no ale na szczęście jest w domu...porobili badania, dali mu kroplówkę z (UWAGA! ) magnezu i potasu! Ale była pzrzerażona... teraz z nerwów brzuch mi się kurczy, wzięłam nospe...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym smyku to dzisiaj rzeczywiście można kupić rzeczy w rozsądnych cenach. Na 56 i 62 mam już komplet. Mogłabym już kupować na 68 ale nie wiadomo jaki Mikołaj będzie duży. Teoretycznie 68 to dziecko nawet 6 miesięczne, moja koleżanka ma synka z połowy sierpnia i ubiera już na 74 także ciężko kupić coś na zapas...

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te co kupowały ciuszki w Smyku dobre sa jakościowo ?? Faktycznie fajne ceny az sie prosi aby cos zamówic :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny te co kupowały ciuszki w Smyku dobre sa jakościowo ?? Faktycznie fajne ceny az sie prosi aby cos zamówic :)
    naprawde dobre. porzadna bawełna, nie jakas cienizna

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wlasnie klikam pajace :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.smyk.com/cool-club-polspiochy-dziewczece-rozmiar-68,p1110564424,ubranka-dla-dzieci-p
    http://www.smyk.com/cool-club-body-dziewczece-z-dlugim-rekawem-myszka-minnie-rozmiar-68,p1110624267,ubranka-dla-dzieci-p
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-56,p1110557132,ubranka-dla-dzieci-p
    http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-68,p1110563346,ubranka-dla-dzieci-p
    http://www.smyk.com/cool-club-komplet-dziewczecy-rozmiar-68,p1110555903,ubranka-dla-dzieci-p

Z RĘKĄ NA SERCU POLECAM. TE MAM I SĄ SUPER!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

Wg mnie to dobre jakościowo ubrania, ale zdarzają się tez buble. Ja już mam dużo ubranek stamtąd - na pewno mogę powiedzieć ze marnej jakości sa te zwierzęce pajacyki - miałam z tygryska i odeslalam bo strasznie marny materiał. Jeansy które zamowilam sa z bardzo cienkiego materialu (pisalo jeans) ale sa ladne wiec zostawiłam. No i z posciela mnie wkurzyli bo był inny odcien poduszki i kołdry no i kolory zupełnie inne niż na zdjęciu. Ale poza tym jestem zadowolona i mam bardzo dużo ubranek z których jestem bardzo zadowolona - zwłaszcza te z serii kubus puchatek :)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1137 1138 1139 1140 1141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ