Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda, że takie malutkie Ale pęchęrzyk i dzidzię widać Żeby zdjęcie było większe to w rozmiarze wybieraj "message board" czy jakoś tak
O, już powiększyłaś SuperWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:41
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
A ja się relaksuje,kąpiel i necik,brakuje tylko łiskacza;-) ale z nim będę musiała "trochę"poczekać.
Zanim zaczęliśmy starania i rozważając wszystkie za i przeciw dla bycia wielodzietna mamą to ciągle sobie myślałam,że znów 3 lata o suchym pysku:-D ale co tam drineczki jak we mnie takie maleństwo rośnie...
Wasze towarzystwo w zupełności mi wystarczy 13.30
MiSia :) lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Pianistka, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że u Ciebie i Twojego maleństwa wszystko dobrze! Ogromne gratulacje! Kamień spadł mi z serca
Abovo, również gratulacje z udanej wizyty
gorgeous, koniecznie idź do innego lekarza, ten nie powinien Cię tak straszyć, nawet jeśli uważa, że coś może pójść nie tak, to może to powiedzieć z większym wyczuciem..
W ogóle gratuluję wszystkim, które już widziały swoje kruszynki i ich malutkie serduszka.
Mnie dzisiaj naszły niepokojące myśli - że tylko ja nie widziałam serduszka, a wg USG był to 6w1d, że na moim zdjęciu nie widać pęcherzyka żółtkowego, że pęcherzyk ciążowy jakiś taki spłaszczony, że pod nim widać jeszcze jakiś inny malutki pęcherzyk i nie wiem co to...
Chyba potrzebuję pocieszenia..
-
nick nieaktualny
-
Cześć
3 dni temu zakwalifikowałam się do lutówek 2016 jeszcze jestem w szoku, bo nie do końca planowane
Mam dodatni test narazie i B-HCG 16 tys.
Wg wyliczeń jestem 5tc. Zapisałam się do ginekologa na piątek, pewnie razem z USG.
Pozdrawiam serdecznietysiaa93, MiSia :), zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Fleur-de-lis każdy maluch rozwija się w innym tempie, dlatego nie porównuj się do innych. Skoro gin nie mówił, że coś jest nie tak to w to uwierz! Na pewno fasol ładnie rośnie a serduszko powstanie na dniach, może w tym właśnie momencie jego serducho zaczęło pikać
Griffe witajMiSia :) lubi tę wiadomość
-
Rany, ile nowych twarzy... jak my się połapiemy!
Agnesia, też się coraz gorzej czuję. Dzisiaj i wczoraj byłam na wyjściach z moimi koleżankami i ledwo wytrzymałam do 22. Takie zmęczenie i senność mnie dopadły, że się wyłączałam. No i en wieczny głód, co 2 godziny mnie ssie w żołądku... A schudłam kilogram odkąd jestem w ciąży - widać, że organizm sporo energii zużywa.
Dobrej nocy, nie stresujcie się - będzie co ma być!MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
Fleur-de-lis nie martw się ją też jeszcze nie widziałam serduszka , według USG byłam w 5t+2d. W poniedziałek mam kolejna wizytę , już się nie mogę doczekać!!
Z tego co pamiętam mamy jeden termin porodu wstępnie , także nie pękaj będzie dobrze! Ja miałam takie same myśli jak Ty , ale dziewczyny szybko mnie naprostowaly:-) -
Ale nas duzo ) ja tez ok 21 moge juz spac, wczoraj zaszalalam i poszlam o 21.30 . Ale za to wstaje o 5-6 i juz spac nie moge. Jestem jakas roztargniona, ciagle po cos ide i zapominam, jesc bym mogla co chwile. A brzuch dalej pobolewa, wieczorem i rano. Tylko to bol taki bardziej owulacyjny niz @, do tego jajniki, dzwonilam wczoraj do lekarza ale pielegniarka odsylala mnei bo lekarz ciagle niedostepny. Postanowilam ze jak przez weekend dalej bedzie bolec to w pon-wt do niego jade. Ratuje sie nospa i magnezem tak jak pisalyscie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulipanna nie, nie robilam bety. Wiem, ze bylby to dla mnie niepotrzebny stres. Ale chyba jest wysoka, 22 maja mialam owulacje, a test ciazowy juz 30 maja pozytywny
Dziewczyny nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa. Jest to ciaza dwujajowa dwukosmowkowa, wiec najbardziej bezpieczna z blizniaczych, a raczej jak to powiedzial ginekolog, ze to bedzie rodzenstwo, ze wcale nie musza byc do siebie podobne i moze byc parka.
kolejna wizyta 26 czerwca i wtedy powinno juz widac serduchatomania2806, marissith, zosiaaa, tysiaa93, MiSia :), tulipanna, wiola0912, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Po 2 latach udało nam się zmajstrować groszka termin porodu mamy na 17 lutego, jeszcze w to nie wierzę w piątek mam USG, teraz lekarz powiedział, że jest za wcześnie i to niebezpieczne. Także czekamy
Pozdrawiamzosiaaa, tysiaa93, MiSia :), Hrabina lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Ja mam wizytę za tydzień w pon chyba zwariuje do tego czasu. Staram się myśleć pozytywnie ale czasem się nie da.
Moja niestety jest chora,i nie mam szans prowadzić u niej ciąży
Wizyta w środę poprzedzona usg,rozwieje swoje strachy (
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Tysia, MiSia, dzięki za postawienie do pionu rzeczywiście, według moich wyliczeń ciąża jest nieco młodsza niż pokazało USG, wg OF owulację miałam ok 18-19 dc, więc dość późno. Lekarz nic nie powiedział, że coś nie tak, a mam do niego pełne zaufanie - przy poprzedniej ciąży on jako jedyny wskazywał, że może być ciąża pozamaciczna i niestety miał rację. Ale dzięki niemu diagnoza została postawiona wcześnie i nie przechodziłam tego co Wiola.
MamaNieMama fantastyczna sprawa z tymi bliźniakami! Już widzę jaki tatuś dumny ze swojego dzieła!
Miłego dnia, lekkiej pracy tym które są w pracy i słonecznego weekendu nam wszystkimzosiaaa, tysiaa93, MamaNieMama, MiSia :) lubią tę wiadomość