Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda, że takie malutkie
Ale pęchęrzyk i dzidzię widać
Żeby zdjęcie było większe to w rozmiarze wybieraj "message board" czy jakoś tak 
O, już powiększyłaś
Super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:41
zosiaaa lubi tę wiadomość
-
A ja się relaksuje,kąpiel i necik,brakuje tylko łiskacza;-) ale z nim będę musiała "trochę"poczekać.
Zanim zaczęliśmy starania i rozważając wszystkie za i przeciw dla bycia wielodzietna mamą to ciągle sobie myślałam,że znów 3 lata o suchym pysku:-D ale co tam drineczki jak we mnie takie maleństwo rośnie...
Wasze towarzystwo w zupełności mi wystarczy
13.30
MiSia :) lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Pianistka, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że u Ciebie i Twojego maleństwa wszystko dobrze! Ogromne gratulacje! Kamień spadł mi z serca

Abovo, również gratulacje z udanej wizyty
gorgeous, koniecznie idź do innego lekarza, ten nie powinien Cię tak straszyć, nawet jeśli uważa, że coś może pójść nie tak, to może to powiedzieć z większym wyczuciem..
W ogóle gratuluję wszystkim, które już widziały swoje kruszynki i ich malutkie serduszka.
Mnie dzisiaj naszły niepokojące myśli - że tylko ja nie widziałam serduszka, a wg USG był to 6w1d, że na moim zdjęciu nie widać pęcherzyka żółtkowego, że pęcherzyk ciążowy jakiś taki spłaszczony, że pod nim widać jeszcze jakiś inny malutki pęcherzyk i nie wiem co to...
Chyba potrzebuję pocieszenia..
-
nick nieaktualny
-
Cześć
3 dni temu zakwalifikowałam się do lutówek 2016
jeszcze jestem w szoku, bo nie do końca planowane 
Mam dodatni test narazie i B-HCG 16 tys.
Wg wyliczeń jestem 5tc. Zapisałam się do ginekologa na piątek, pewnie razem z USG.
Pozdrawiam serdecznie
tysiaa93, MiSia :), zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Fleur-de-lis każdy maluch rozwija się w innym tempie, dlatego nie porównuj się do innych. Skoro gin nie mówił, że coś jest nie tak to w to uwierz!
Na pewno fasol ładnie rośnie a serduszko powstanie na dniach, może w tym właśnie momencie jego serducho zaczęło pikać 
Griffe witaj
-
Rany, ile nowych twarzy... jak my się połapiemy!
Agnesia, też się coraz gorzej czuję. Dzisiaj i wczoraj byłam na wyjściach z moimi koleżankami i ledwo wytrzymałam do 22. Takie zmęczenie i senność mnie dopadły, że się wyłączałam. No i en wieczny głód, co 2 godziny mnie ssie w żołądku... A schudłam kilogram odkąd jestem w ciąży - widać, że organizm sporo energii zużywa.
Dobrej nocy, nie stresujcie się - będzie co ma być!
-
Witam się z rana

Fleur-de-lis nie martw się ją też jeszcze nie widziałam serduszka , według USG byłam w 5t+2d. W poniedziałek mam kolejna wizytę , już się nie mogę doczekać!!
Z tego co pamiętam mamy jeden termin porodu wstępnie , także nie pękaj będzie dobrze! Ja miałam takie same myśli jak Ty , ale dziewczyny szybko mnie naprostowaly:-) -
Ale nas duzo
) ja tez ok 21 moge juz spac, wczoraj zaszalalam i poszlam o 21.30
. Ale za to wstaje o 5-6 i juz spac nie moge. Jestem jakas roztargniona, ciagle po cos ide i zapominam, jesc bym mogla co chwile. A brzuch dalej pobolewa, wieczorem i rano. Tylko to bol taki bardziej owulacyjny niz @, do tego jajniki, dzwonilam wczoraj do lekarza ale pielegniarka odsylala mnei bo lekarz ciagle niedostepny. Postanowilam ze jak przez weekend dalej bedzie bolec to w pon-wt do niego jade. Ratuje sie nospa i magnezem tak jak pisalyscie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulipanna nie, nie robilam bety. Wiem, ze bylby to dla mnie niepotrzebny stres. Ale chyba jest wysoka, 22 maja mialam owulacje, a test ciazowy juz 30 maja pozytywny

Dziewczyny nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa. Jest to ciaza dwujajowa dwukosmowkowa, wiec najbardziej bezpieczna z blizniaczych, a raczej jak to powiedzial ginekolog, ze to bedzie rodzenstwo, ze wcale nie musza byc do siebie podobne i moze byc parka.
kolejna wizyta 26 czerwca i wtedy powinno juz widac serducha
tomania2806, marissith, zosiaaa, tysiaa93, MiSia :), tulipanna, wiola0912, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny

Po 2 latach udało nam się zmajstrować groszka
termin porodu mamy na 17 lutego, jeszcze w to nie wierzę
w piątek mam USG, teraz lekarz powiedział, że jest za wcześnie i to niebezpieczne. Także czekamy 
Pozdrawiam
zosiaaa, tysiaa93, MiSia :), Hrabina lubią tę wiadomość
-
Tamania mamy tan sam dzień ciążytomania2806 wrote:Ja mam wizytę za tydzień w pon chyba zwariuje do tego czasu. Staram się myśleć pozytywnie ale czasem się nie da.
ja po wczorajszym niewypałem idę prywatnie do koleżanki mojej lekarki
Moja niestety jest chora,i nie mam szans prowadzić u niej ciąży
Wizyta w środę poprzedzona usg,rozwieje swoje strachy
(
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Tysia, MiSia, dzięki za postawienie do pionu
rzeczywiście, według moich wyliczeń ciąża jest nieco młodsza niż pokazało USG, wg OF owulację miałam ok 18-19 dc, więc dość późno. Lekarz nic nie powiedział, że coś nie tak, a mam do niego pełne zaufanie - przy poprzedniej ciąży on jako jedyny wskazywał, że może być ciąża pozamaciczna i niestety miał rację. Ale dzięki niemu diagnoza została postawiona wcześnie i nie przechodziłam tego co Wiola.
MamaNieMama fantastyczna sprawa z tymi bliźniakami! Już widzę jaki tatuś dumny ze swojego dzieła!
Miłego dnia, lekkiej pracy tym które są w pracy i słonecznego weekendu nam wszystkim
zosiaaa, tysiaa93, MamaNieMama, MiSia :) lubią tę wiadomość