Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też tak mam. Niby się szykujemy na jego przyjście ale nie dociera do mnie że po wszystkim przywieziemy do domu nowego członka rodziny.Kri wrote:Śmiejcie się jak chcecie ale dalej jakoś nie wizualizuję sobie, że zaraz będę miała małego człowieka

Kri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy teraz mamy zakaz seksu do porodu po szpitalu. Mój mi mówił, że gdybyśmy coś ten teges to on by się obwiniał, że to jego wina że ta szyjka jest jaka jest. No nic od 5 miesięcy żyję tylko na snach i mokrych majtach

On miał obawy, że krzywde zrobi, a teraz to już w ogóle jak jajko mnie traktuje
A ja mam zakaz dotykania brzucha, w szpitalu zastępca ordynatora się mnie pytał czy mi sztywnieje to ja odruchowo ręce na brzuch. Matko jedyna jakie baty zebrałam, że przez to brzuch mi twardnieje, skurcze pobudzają bo ja se macam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 14:54
-
U nas też posucha. A ja już sfrustrowana się przez to robię bo przed ciążą bardzo lubiliśmy się przytulać. Ale jak dotrwam do 34 tc to sobie może pozwolimy na małe co nieco.
Vayn no ja wiem, że głaskać i masować nie wolno ale o tym żeby w ogóle nie dotykać to nie słyszałam o_O -
nick nieaktualnyNo ja też myślałam, że skoro głaskać nie to sobie chociaż namiastkę zafunduję luksusu i rękę przyłożę jak się wypnie czy główkę wywali. A następnego dnia przyszedł inny lekarz pyta czy twardnieje, to mu mówie, że ja nie dotykam brzucha bo mi zakazano. To stanął tam mnie ponaciskał że ja miałam dość. Bądź tu mądry, jak się nie mają do czego przyczepić to przyczepią do byle gówna.
-
Ja tam brzuszka dotykam i dotykać bede nie idzie sie powstrzymać i koniec.Glaskac nie głaszcze bo ponoc nie mozna ale dotknąć to chyba nie szkodzi,ja dotykam bardzo często albo klade łapy na brzuszek i trzymam
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z tym dotykaniem to bez przesady. Vayn ma problemy więc dlatego ma zakaz my po operacji też nie mogliśmy głaskać dotykać ani nic potem jak skurcze się uspokoily to dotykalam a teraz znów nam nie wolno bo szyjka się przy skurczach skraca. Jak Wam nic nie jest to możecie się dotykać po brzuszku. To tak jak z seksem. My od maja zero seksu bo ciągle coś się dzieje a jak się nic nie dzieje to do końca można baraszkowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:35

Nasz kochany Olus
-
Ja nie głaskam bo mi tez twardnieje i nie pozwalam nikomu glaskac. Ale razem z mezem przykładamy reke nie ruszając nia, czasami mi dzidziuś raczke albo nozke wlasnie wypycha i podaje to nie da się nie zareagować i nie przylozyc reki
-
Ja to czasami mam ochote połaskotać jak tak sie wypina

MamaNieMama ciekawe czy Twoje córunia beda tak robic :
https://www.facebook.com/MakeupBraidHairstyle/videos/1011717482182173/
Reszta załogi spójrzcie tez
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 16:31
MamaNieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mi się płakać chce, muszę sobie te ręce przywiązać. Dzisiaj mówiłam do brzuszka, delikanie położyłam dłonie, i co w momencie brzuch twardy, bóle jak na @ i pełno śluzu wycieka. Ehhh aby do tego lutego

Dzwoniłam się zapisać do gin, bo poszpitalne L4 dali tylko do piątku, babka do mnie z ryjem, że nie ma miejsc, że z choinki spadłam bo wszystko zajęte. No to już mi ciśnienie podniosła, zaczęłam stanowczo mówić co było, co jest i co chce to zaraz ton inny i bez problemu mam przyjść między pacjentkami.
Małżu dzownił, mówił że ma dla mnie niespodziewajkę. Jutro jedziemy wózek kupować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Goergous jak przyjdzie to sie pochwal furą
vayn macie upatrzony model? Ja to sie chyba nigdy nie zdecyduje jaki wózek kupić...
Dzis przyszły koszule do karmienia
http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-m-i5783591069.html
Za te pieniądze nie jest źle, wzielam M i L/xl i sa troche duże, ale jakos dam radę. Wyszłam z założenia, ze nie chce inwestować kasy w koszule na jeden raz, bo pozniej nie zamierzam juz w nich chodzić.
vayn, gorgeous lubią tę wiadomość