Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:My ci tu już porodówkę wróżyłyśmy
Nie mam prawa na razie rodzić, ale czułam się fatalnie ostatnio i leżałam..I trudno mi oddychać, i skurcze miałam dość mocne..i chyba i szyjka się skraca bo tak jakby kroś psetą mnie tam szczypał. W środę do ginekologa idę to się dowiem co i jak. Widziałyście u mnie suwaczek..48 dni zostało... ale ten czas leci... -
madzia.rka wrote:Ooooooo kurcze ten ząb to napewno ci po rumianku nie przejdzie. Mi szybko rozwiercala jak się ropa zrobiła bo myślałam że umre miałam ząb otwarty żeby ropa wyciekala i brałam antybiotyk. Jak sobie przypomnę to aż mnie boli.
No nasza Tuli wróciła -
Tysia a tak w ogóle jak zobaczyłam Twojego pyszczka to musze Ci powiedzieć ze Gabrysia z tych zdjec z usg podobna do Ciebie
i jaka Ty młodziutka jestes
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 14:45
tysiaa93, Kri lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Tysia a tak w ogóle jak zobaczyłam Twojego pyszczka to musze Ci powiedzieć ze Gabrysia z tych zdjec z usg podobna do Ciebie
i jaka Ty młodziutka jestes
Gin też tak stwierdził
Nie dość, że młoda jestem to wyglądam na jeszcze młodszą i zawsze chcą ode mnie dowód -
Właśnie oglądam szopke tyle że nie bożonarodzeniowa. O matko zaczynam się bać w jakim państwie nasze dzieciolki będą żyły. Echhh
Coś mnie dziś brzuszek pobolewa sikam co pięć minut i tak mnie jakoś ciśnie w dół . Ale nie czuje skurczy jakiś nawet brzuszek nie twardnieje więc to chyba nic poważnego
Leżę grzecznie.
Nasz kochany Olus -
tysiaa93 wrote:Całe szczęście, że do mnie podobna uff
Gin też tak stwierdził
Nie dość, że młoda jestem to wyglądam na jeszcze młodszą i zawsze chcą ode mnie dowód:P:P <odbierz to jako komplement>
-
Bruśka wrote:A jak wejść w ten pamiętnik?? Bo ja nie umiem
A jak ci się nie uda to masz linka: https://bellybestfriend.pl/pamietnik/perelko-jestes-juz-z-nami-gabrysia,1896,3.html