X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię tak tańcowało ze dr nie mogł usłyszeć dobrze serduszka tylko wody płodowe było słychać :) teraz siedze na poczekalni u mojej i oczywiscie miałam na 11:30 i jeszcze trzy kobiety przede mną :/ jak ona mnie wkur.......to szok.Bagaze juz spakowane wiec po wizycie jedziemy prosto do Pl :) odezwę sie jak dojadę :)

tulipanna, szara myszka lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i nie tylko w PL opóźnienia u lekarzy :P jak widać nikt nie jest doskonały.
    Biedroniu to życzę spokojnej i bezproblemowej podróży :*

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za podróż. Róbcie przerwy i koniecznie daj znać.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedziemy robic przerwy nie ma innego wyjścia :) szwagier juz zakupił mi śledziki w sosie śmietanowym auuuuuu :) chce juz je!!!!:) mniammmm :) podroz oby szybko zleciała i zeby korków nie było .

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Waga podobna mój mały w 30+2 1666g jest Oki. O boże słońce wyszło a wieje tak ze że strachu to kot że mna pod kołdra leży. Więc chyba się ogarniam i do rosmana lecę.
    moja mała ważyła 1700 31+0 więc dzieciaki mniej więcej tyle ważą :) Ja wizytuję jutro, ciekawe ile będzie teraz :)

Biedroniu, szczęśliwej podróży, uważajcie tam na siebie!!!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroncia daj znać jak dojedziecie, szerokiej drogi <3

No jak patrzę na wagi dzieciaczków to faktycznie chyba się dogadały :P

Macie abonament premium? Bo mnie zaraz coś trafi i go wykupię, czytam forum chcę przejść na inną stronę a tu na pół ekranu informacja o promocji świątecznej... Za każdym razem, da się to jakoś wyłączyć? :/

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn mnie też to irytuje. Ale za 9 dni już nie będzie komunikatu :P

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Vayn mnie też to irytuje. Ale za 9 dni już nie będzie komunikatu :P

Chyba bardzo chcą żebyśmy świąteczny czas spędziły z rodzinami, a nie na forum :P

Edit!

O matko, witam się w 33 tygodniu <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:42

Moniaa, Lexi150 lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam abonament premium i tak mi się wyświetla ... także chyba trzeba przecierpieć :P

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a może ktoras z Was wie czy jak się zmienia teraz adres zameldowania to trzeba od razu zmieniac dowod i prawo jazdy?> bo na dowodach tych nowych nie wpisują już zadnego adresu

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Dziewczyny a może ktoras z Was wie czy jak się zmienia teraz adres zameldowania to trzeba od razu zmieniac dowod i prawo jazdy?> bo na dowodach tych nowych nie wpisują już zadnego adresu
    od 1 stycznia nie będzie obowiązku meldunkowego, więc jesli masz stary dowód to i tak nie będzie on potwierdzeniem tzw.meldunku. A jeśli masz nowy dowód wydany po 1 marca tego roku to nie musisz go wymieniać. Jest ważny do daty jaką masz wpisaną w dowodzie. No chyba że komuś kiedyś się znowu poodmienia.

szara myszka lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fajnie Moniaa, dzięki za info :) musze się w końcu przemeldować tu gdzie mieszkam tylko teraz skoro nie będzie obowiązku to się zastanawiam czy jest sens - tzn ze dziecka nie będzie trzeba meldować nigdzie? bo teraz jest chyba obowiązek w miejscu zameldowania jednego z rodzicow

f2wlj48apsehglf6.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotychczas meldunek dziecka był automatyczny z zarejestrowaniem w USC, jak będzie od 2016 skoro znoszą obowiązek meldunkowy... nie mam pojęcia.

szara myszka lubi tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba wszystkie dziewczyny pieką mięska
    Dzisiaj tutaj taka cisza że szok! Prawie jak w weekend.
    Ale tak jest zawsze jak ja mam czas poczytać co piszecie na bieżąco. To wtedy cisza. A jak jestem zajęta to tyle skrobiecie że ciężko nadrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym coś pisała tylko jestem tak strasznie zmęczona, że nie mam siły. Macie tak? Od ok 15.00 zasypiam na siedząco, ciągle ziewam, nie mam na nic siły :(

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam sobie spacer zeszlam po schidach i zastanawiałam się czy dam radę w radę dojść i wrócić. A teraz bym zasnęła.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dziś intensywny dzień, bylam na małych zakupach, w biedronce masakra - stoje z dwoma pomarańczami bo mi brakowało do sernika i już pot się ze mnie leje w tym płaszczu, ledwo stoje, ale nikt się nie zlitowal, a ja za mało asertywna żeby się wepchać no i stalam niestety i się meczylam. Trzeba być twardym, musze się nauczyć walczyc o swoje ;)

potem spotkałam się z koleżankami starymi i było bardzo milo i wlasnie wrocilam ;) ale czuje się zmeczona, chodziłam dziś chyba dużo i da się to odczuc

ma ktoras przepisik fajny na sernik z pomarańczami?

aaa i ktoras może wie jak się maja dwie lyzki stewii do zwykłego cukru? w przepisie mam stewie, a chce dac zwykly

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faktycznie cisza dzisiaj. Po świętach będą Dziewczyny nadrabiać :P
    Mi też się dzisiaj strasznie chce spać ale co się dziwić jak na nogach od 4.30...
    Spakowałam torbę do szpitala. Później tylko dorzucę kosmetyki, coś do picia, do jedzenia i wszystko.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam dziś średni dzień, trochę czasu na mieście, załatwień urzędowych itp. Wczoraj po usg strasznie twardniał mi brzuch, pewno macica moja już tak reaguje na ugniatanie.

Lexi co dałaś do torby?
    Ja póki co magazynuje rzeczy w jednej szafie hurtem, w styczniu jakoś to muszę ogarnąć. Ale w jedną to się nie zmieszczę, szlafrok mi zajmie chyba z połowę ;/ mam taki trochę grubszy, a nie chcę nowego kupować.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj mam kiepski dzień - jakaś zmęczona i zdołowana jestem, pewnie przez to, że już święta praktycznie, a u nas burdel na kółkach w mieszkaniu...

Byłam dziś w Rossmannie, aby dokupić coś mężowi pod choinkę - stałam w długiej kolejce, a jak otworzyli drugą kasę, to małżeństwo ok. 60-stki, którzy stali za mną, polecieli jak na skrzydłach tam... No żesz kurna, jak wsiadłam do samochodu to się rozpłakałam z tego wszystkiego. :/

dxom9vvj2dzo2yyb.png
‹‹ 1200 1201 1202 1203 1204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ