Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecię tak tańcowało ze dr nie mogł usłyszeć dobrze serduszka tylko wody płodowe było słychać
teraz siedze na poczekalni u mojej i oczywiscie miałam na 11:30 i jeszcze trzy kobiety przede mną
jak ona mnie wkur.......to szok.Bagaze juz spakowane wiec po wizycie jedziemy prosto do Pl
odezwę sie jak dojadę
tulipanna, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Waga podobna mój mały w 30+2 1666g jest Oki. O boże słońce wyszło a wieje tak ze że strachu to kot że mna pod kołdra leży. Więc chyba się ogarniam i do rosmana lecę.
Ja wizytuję jutro, ciekawe ile będzie teraz
Biedroniu, szczęśliwej podróży, uważajcie tam na siebie!!!Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroncia daj znać jak dojedziecie, szerokiej drogi
No jak patrzę na wagi dzieciaczków to faktycznie chyba się dogadały
Macie abonament premium? Bo mnie zaraz coś trafi i go wykupię, czytam forum chcę przejść na inną stronę a tu na pół ekranu informacja o promocji świątecznej... Za każdym razem, da się to jakoś wyłączyć?Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Vayn mnie też to irytuje. Ale za 9 dni już nie będzie komunikatu
Chyba bardzo chcą żebyśmy świąteczny czas spędziły z rodzinami, a nie na forum
Edit!
O matko, witam się w 33 tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 12:42
Moniaa, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a może ktoras z Was wie czy jak się zmienia teraz adres zameldowania to trzeba od razu zmieniac dowod i prawo jazdy?> bo na dowodach tych nowych nie wpisują już zadnego adresu
-
szara myszka wrote:Dziewczyny a może ktoras z Was wie czy jak się zmienia teraz adres zameldowania to trzeba od razu zmieniac dowod i prawo jazdy?> bo na dowodach tych nowych nie wpisują już zadnego adresu
szara myszka lubi tę wiadomość
-
to fajnie Moniaa, dzięki za info
musze się w końcu przemeldować tu gdzie mieszkam tylko teraz skoro nie będzie obowiązku to się zastanawiam czy jest sens - tzn ze dziecka nie będzie trzeba meldować nigdzie? bo teraz jest chyba obowiązek w miejscu zameldowania jednego z rodzicow
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dziś intensywny dzień, bylam na małych zakupach, w biedronce masakra - stoje z dwoma pomarańczami bo mi brakowało do sernika i już pot się ze mnie leje w tym płaszczu, ledwo stoje, ale nikt się nie zlitowal, a ja za mało asertywna żeby się wepchać no i stalam niestety i się meczylam. Trzeba być twardym, musze się nauczyć walczyc o swoje
potem spotkałam się z koleżankami starymi i było bardzo milo i wlasnie wrocilamale czuje się zmeczona, chodziłam dziś chyba dużo i da się to odczuc
ma ktoras przepisik fajny na sernik z pomarańczami?
aaa i ktoras może wie jak się maja dwie lyzki stewii do zwykłego cukru? w przepisie mam stewie, a chce dac zwykly -
No faktycznie cisza dzisiaj. Po świętach będą Dziewczyny nadrabiać
Mi też się dzisiaj strasznie chce spać ale co się dziwić jak na nogach od 4.30...
Spakowałam torbę do szpitala. Później tylko dorzucę kosmetyki, coś do picia, do jedzenia i wszystko. -
ja też mam dziś średni dzień, trochę czasu na mieście, załatwień urzędowych itp. Wczoraj po usg strasznie twardniał mi brzuch, pewno macica moja już tak reaguje na ugniatanie.
Lexi co dałaś do torby?
Ja póki co magazynuje rzeczy w jednej szafie hurtem, w styczniu jakoś to muszę ogarnąć. Ale w jedną to się nie zmieszczę, szlafrok mi zajmie chyba z połowę ;/ mam taki trochę grubszy, a nie chcę nowego kupować.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja też dzisiaj mam kiepski dzień - jakaś zmęczona i zdołowana jestem, pewnie przez to, że już święta praktycznie, a u nas burdel na kółkach w mieszkaniu...
Byłam dziś w Rossmannie, aby dokupić coś mężowi pod choinkę - stałam w długiej kolejce, a jak otworzyli drugą kasę, to małżeństwo ok. 60-stki, którzy stali za mną, polecieli jak na skrzydłach tam... No żesz kurna, jak wsiadłam do samochodu to się rozpłakałam z tego wszystkiego.