Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
d84 wrote:ja mam dziś 50 dni do daty porodu....
Co rusz mam nowe dolegliwości, od wieczora bolą mnie łydki, kupiłam jakiś krem dzidziuś na to zobaczymy jak działa. Boli mnie też z 1 strony krocze tak jakbym kilka godzin na rowerze niewygodnym jeździła hehe -
I powiem wam, że ja też przypierdzielam się do męża niby o nic. Sama też siebie nie oszczędzam bo tu sprzatnę, tu ugotuje więc może wydawać się komuś, że nic mi nie jest, a potem cierpię tak kręgosłup napier... Dziś postałam godzinę w kuchni i już pozamiatane, już choinki nie dam rady dziś ubrać. W takim tempie szalonym żyjemy ostatnio, że nic tylko czekam na jutrzejszy wieczór...
-
Kri wrote:Właśnie miałam pytać czy też tak macie, bo właśnie mnie zalapało. Boli ci... Jakby kość z jednej strony. Normalne to? Jeździliśmy dziś po meble kawałek od domu w sumie 2 g w jedną stronę i to może przez to. Chyba szyjka tak nie boli, co?
wydaje mi się że szyjka to na pewno nie jest, mnie ewidentnie boli zaraz przy kości, zaczęłam się nawet stresować że to żylaki sromu - sama nazwa mówi za siebie, ale skoro ma to część z Was to chyba na szczęście nie to,nawet zrobiłam tam rewizję z lusterkiem żeby się upewnići wygląda ok.
W święta będzie pewno pusto więc już teraz życzę Wam wesołych świąt i podróży bez niespodzianek itp.... Ja z samego rana ruszam w drogę mam ok 300km do przebycia....
tysiaa93, Zosia_wop, madzia.rka lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Witam i ja po caaaaałym dniu pieczenia....dzizas...nie myslałam ze umiem tyle upiec
sernik, szarlotka, 2 makowce (pierwszy raz robiłam w cieście babkowym i w ogóle pierwszy raz maku tknęłam) i jeszcze 3 bit.. podglacałam tez nasza Corcie dzis u gina:) Az gin się dziwił, że nadal tak pozuje pięknie
Fotki boskie jak zawsze
Nogi mam zapuchnięte po całym dniu i ręce też!!!
AAaaaa zapomniałam się pochwalić!!! Od wczoraj jestem NARZECZONĄ! SIę mój Konkubent jak żartobliwie o nim zawsze mówiłam (my z tym słowem jesteśmy zawodowo za pan brat, bo nasi podopieczni mają konkubentów i konkubiny, więc my o sobie wzajemnie tak żartowaliśmy, chociaż oczywiście to prawda) I wczoraj na poślinionym wcześniej palcu wylądował pierścionek ale dziś już zejść nie chciał...I w CA kupiłam buty- 38 rozmiarówka dziecięca za 59,90 na te zapuchnięte giry...
monjovika, szara myszka, Lexi150, Tusiaa, tysiaa93, Zosia_wop, madzia.rka, d84, Mila920 lubią tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6215854/827631/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6215854/150097/image.jpg
Corka wazy 2600gin powiedzial ze max 3300-3500 do porodu.
vayn, Kri, monjovika, Bruśka, Lexi150, Tusiaa, tysiaa93, Zosia_wop, madzia.rka, Mila920 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja w końcu mam chwilę spokoju, nogi mi do dupy włażą a młoda zaczęła szaleć bo matka w końcu coś zjadła. Tak to żyłam na pączku ze śniadania. Jak się wzięłam za robotę to głodu nie czułam.
Upiekłam 2 makowce, skubaniec jeden pękł tak chamsko przez środek, ale to już go ukaraliśmy - połowy już nie maSzarlotka też musiała przejść chrzest bojowy.
Pierożki i sałatkę jarzynową też już ruszyliśmy, jak tak dalej pójdzie to na święta nic nie zostanie
Tuli ogromne gratulacje PANI NARZECZONA!Pokaż pierścienia
Misia jakie ma usteczka2.5kg! Toć to już porządny kawałek kobietki :*
tulipanna, tysiaa93, Zosia_wop, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
tulipanna gratuluję
Żeby nie było, że tylko wy chodzicie obolałemnie boli kość ogonowa???? od dłuższego siedzenia - zwłaszcza na czymś twardym i normalnie ciężko mi się podnieść. Na miękkim jakoś mi to tak nie dokucza. Krzyże zauważyłam,że bolą w zależności jak mały się ułoży.
Schody zaczynają mnie męczyć a gdzie tu do końca...
tulipanna lubi tę wiadomość
-
monjovika wrote:tulipanna gratuluję
Żeby nie było, że tylko wy chodzicie obolałemnie boli kość ogonowa???? od dłuższego siedzenia - zwłaszcza na czymś twardym i normalnie ciężko mi się podnieść. Na miękkim jakoś mi to tak nie dokucza. Krzyże zauważyłam,że bolą w zależności jak mały się ułoży.
Schody zaczynają mnie męczyć a gdzie tu do końca... -
monjovika wrote:tulipanna gratuluję
Schody zaczynają mnie męczyć a gdzie tu do końca...
Mnie kosc boli w nocy jak wstaje lub jak sie przewracam z boku na bok I bol mi zazwyczaj zahacza o posladek troche.
Tulipanna gratulacje!!! Bedziesz tuliPaniatulipanna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie nadrobiłam Was, bo wpadłam tylko na chwilę, aby pożyczyć wspaniałych chwil w rodzinnym gronie w te święta - wracajmy wszystkie w dwupaku!
Pewnie pojawię się dopiero drugiego dnia po południu, bo ciągle sprzątamy, a potem dwie wigilie, później odwiedzanie rodziny... Nie będzie czasu na kompa. Buziaki!!!
tysiaa93, Tusiaa, Lexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Tuli super !! Gratulujemy
A dzidzia piękna
Mój mały tak się rusza w każdej pozycji , że aż ciezkoma juz chyba bardzo malutko miejsca a do usg jeszcze tyle czasu. Obym wcześniej nie poszłą do spzitala bo nawet posiewu nie mam zrobionego jeszcze. Mój gin chyba się zagalopował troszkę.
Ja dzisiaj uszka lepiłam z mamą i siostrą. Troche kurze poscierałam. Ogólnie nic wielkiego nie robiłam a czuje sie meega zmeczona
Jutro idziemy z mężem wbrac brykę dla naszego maleństwa i kupic wanienkę od razu
Madziarka nie martw sie mój brzuchol tez jakos tak nisko, zreszta od poczatku był nisko ułozony... Noo i piekny wózek . My tez będziemy brać z baiłym stelażemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:55
Kubuś