Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Laseczki ale przecież od paru lat post w Wigilię został że tak powiem zniesiony. Na chwilę obecną funkcjonuje jako tradycja. Także spokojnie jeśli któraś ma chęć to może poskubać wędzonkę. Ja jestem normalnie śledźiową damą i ogólnie lubię rybki wiec post nie stanowi dla mnie problemu.
Ale wieczorem chyba zrobię wyjątek bo właśnie piekę szynkę w mleku i chciałabym spróbować jak mi ona wyjdzie. Bo wczoraj rano piekłam schab to już połowy nie ma hehetysiaa93, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Piękne życzenia dziewczyny, Wam również wszystkiego co dobre
Nie straszcie tak żeby dotrwać tylko w dwupaku do stycznia. my jesteśmy lutówki i tego się trzymajmy! Żadna nieplanowanie przed lutym nic nie odstawia!
Tak, pisałam wczoraj że też mnie boli krocze i szczypie czasem. Wszystkie na raz zaczęło widzę hehehtysiaa93, marissith, madzia.rka, Mila920, L lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Dobrych, zdrowych i pogodnych Świąt dla Was, Waszych rodzin i oczywiście Waszych maluszków w brzuszkachmonjovika, Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka, Mila920, L, As ieńka lubią tę wiadomość
-
Kochane mamusie życzę Wam
Ciepłych i udanych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i radości w życiu zawodowym i prywatnym a w Nowym Roku samych pozytywnych przeżyćmonjovika, Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka, Mila920, As ieńka lubią tę wiadomość
-
Mamuśki, spokojnych, rodzinnych, wesołych, SMACZNYCH świąt! Niech wam nie dokucza zgaga, kręgosłup ani żadne inne bóle
Te święta są wyjątkowe bo mamy w brzuszkach nasze maluchy, a następne święta będą jeszcze lepsze bo nasze brzuszkowe miłości zaczną zwiedzać świat i będą buszować pod choinkami
Trzymajcie się cieplutko.
Lexi150, marissith, madzia.rka, szara myszka, Tusiaa, Biedroneczka29, Mila920, L, As ieńka, monjovika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero znalazlam chwilę.. ja dziś aż 3 Wigilie obskoczylam.. Ostatni raz. A więc - Wesołych Świąt dziewczyny!
i życzę Wam tego co sama dzisiaj uslyszalam prawie od kazdego - szczęśliwego rozwiązania i lekkiego porodu
Cieszę się, ze za rok na święta będzie z nami Tymonek, jest to najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać♡
madzia.rka, L, As ieńka, monjovika, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Święta świetami ale jakie ja wczoraj dorwalam body w Tesco dla mojej niuni
jeszcze jedna pakę mam na oku ale rozmiary duze były musze w drugim Tesco zobaczyc
Chcemy foty!!!Bruśka lubi tę wiadomość
-
Helol ozesz alem dziś do pieca dowalila. Czuję się jak kuleczka. Noszę ze sobą glukometr ale wolę się nie denerwować
Dziś byłam u rodziców i ryczki mi się włączyły bo już chyba z dwa miesiące u nich nie byłam. Normalnie hormony:-))
Nasz kochany Olus -
Szara myszka znajdę trochę czasu to porobie foty i pokaże
Ja wpierdzielam ile wleziewszystko takie dobre
U mnie brzuszek ma "branie"siostrzenice co chwile przykładają rece aby malutka je kopała ,jaka radość jak kopnie to szok
Jak ja sie dzis naśmiałam ,musiałam az ewakuować sie z pokoju bo corcia miała niezle trzęsienie ziemiszara myszka, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Swiąteczne Dzień dobry!
A ja w sumie jakoś dużo nie jem. Nie mieszcze. Male porcyjki i jestem najedzona. Oj moj brzuchol też wczoraj wymacany przez kuzynki ale to bylo strasznie miłe i wszyscy się cieszyli, że niedługo Ignaś do Nas dołączy.
Wczoraj rozkladalismy wózek ale tylko na próbę. We wtorek wrzucę foty jak już będę w domu. Ale jest cudny. Idealny.
Odprawilam Męża do pracy i od razu na jego miejsce wlazla Mania
tysiaa93, Zosia_wop, madzia.rka lubią tę wiadomość