Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi - widzę, że chyba mamy podobne rozmiarowo pokoje - i u nas będzie takie rozstawienie, tylko komoda nie będzie stała na tej samej ścianie co łóżeczko, bo nie mogłabym otworzyć szafy, więc postawimy ją przy oknie i grzejniku.
Śmiałam się do męża wczoraj, że jak jesteśmy z Jasiem we dwójkę, to jem mniej w święta niż we wszystkie wcześniejsze w pojedynkęAle cieszę się z tego, bo jem po troszku, a nie najadam się za wszystkie czasy, dzięki czemu uniknęłam bolącego brzucha
Tak to jest, jak muszę unikać grzybów i kapusty, a także tłustych mięs, np. karkówki. Aż fajnie się czuję!
-
Hej Dziewczynki! Najedziona jestem że szok! Za dwie. A co tam, Święta są
Dobrze Wam radzę pozdejmowac pierścionki i obrączki...ja zapuchłam już tak, że tego zaręczynowego nie mogę ruszyć..a lekarz bezwzględnie kazał zdjąc...próbuję o różnych porach, na olej, mydło,po pokrzywie,nic....nie da rady...
Buty kupiłam takie:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/dziewczynki/rozm-122-176/obuwie/wszystkie-buty/kozaki-161714-1.html
Doszlam do wniosku że tyle na ciąże mogę zainwestowaćI kurtkę w Hm parkę *ale nie ciążową tylko zwykłą w promocji za 150 zł (z 300przeceniona) O dziwo jakieś wielgaśne 34 się trafiło
po rozliźnieniu troczków w pasie jest ok, a nawet jeszcze luz jest. Po ciąży też się przyda
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
Heeeeejoooo
Jedzenia ciag dalszy dzisiaj, byliśmy u moich rodzicow i mama poszalała w kuchni
na szczęście mi jak zwykle obraczka i pierścionki lataja, bez trudu zdejmuje codziennie na noc, a mam rozmiar 7 także nic mi chyba dłonie nie popuchly
szybko te swieta leca, a potem sylwester i już styczeń dziewczyny! a potem to już będziemy oczekiwać naszych maluszkow -
Mi tam paluchy popuchły, jakieś serdelki się zrobiły
Pierścionek ostatnio założyłam do zdjęć to wieczorem nie mogłam się go pozbyć i spanikowana szarpałam
Dlatego wszystkie takie ozdóbki siedzą grzecznie w pudełeczku
Słodkie te wasze zwierzaki
Noo styczeń coraz bliżej -
a dziewczyny czy ktoras może ma rozstępy na piersiach?
( na brzuchu nic a mam wielki brzuch! a piersi urosły tak o rozmiar i mimo smarowania palmersem i ostatnio jeszcze ta oliwka z rosmana to mam już rozstępy ;/ nie wiem czy nie zainwestować w cos mocniejszego na same piersi, ale co?
boje się ze jeszcze więcej się porobi, a te co sa i tak sa widoczne -
szara myszka wrote:a dziewczyny czy ktoras może ma rozstępy na piersiach?
( na brzuchu nic a mam wielki brzuch! a piersi urosły tak o rozmiar i mimo smarowania palmersem i ostatnio jeszcze ta oliwka z rosmana to mam już rozstępy ;/ nie wiem czy nie zainwestować w cos mocniejszego na same piersi, ale co?
boje się ze jeszcze więcej się porobi, a te co sa i tak sa widoczne -
Ja na razie nie ma rozstępów, ale i tak wiem ze je dostanę, bo mam do nich tendencje, ale za to mam krzywo brzuch, na początku myślałam ze mam krzywo pompek, a to jednak brzuch idzie w prawa stronę,
Styczeń coraz bliżej, ja juz siebie obiecałam ze zaraz po nowym roku spakuje torbę i poukładam w końcu ubranka i zobaczę czy nie muszę cos z ubranek dokupić.
-
tysiaa93 wrote:Ale się przestraszyłam, że zabrali forum hahaha, to już chyba uzależnienie
Miłej niedzieli
Tez tak myslalam, ufff
Palce tez troche popuchly , obraczke sciagam na noc a w ciagu dnia jest ok, moge swobodnie zalozyc. Jutro mam wizyte , podgladne moją dziewczynkèno i zobacze co lekarz na te moje wyniki:-\
-
Jak tam po świętach?
Ja jestem tak ociężała jakbym juz tonę ważyła, ledwo co sie toczęmam apetyt straszny, jestem pełna, a dalej bym jadła, tragedia...
Od dzis ruszyły wyprzedaże? Chyba ruszę w tygodniu na ostatnie zakupy, tez spakuje torbę bo to juz coraz bliżej38 dni wg aplikacji
kto wie co bedzie jak moja szyjka sobie żarty stroi
jeszcze bym chciała do ikea wejść, mam jeszcze bony do oszołoma z paczki...kurka wszystko by sie chciało, a ciało odmawia posłuszeństwa
Tez puchną mi dłonie, mówiłam lekarzowi, ale niby tonie groźne. Gorzej jak większe partie pychną... Najlepiej sprawdzać ciśnienie, bo czesto końcem ciazy lubi skakać.
Z tego co widze to dziewczyny zaczynaja sie rozpakowywać od 35-36 tc to jak sobie pomyśle ze to moze byc u mnie za tydzien dwa to sie az bojejak widze zdjęcia tych dzieciaczków to az uwierzyć nie moge, ze takiego juz dużego mam w brzuchu
-
szara myszka wrote:a dziewczyny czy ktoras może ma rozstępy na piersiach?
boje się ze jeszcze więcej się porobi, a te co sa i tak sa widoczne
Pojawiły mi sie ok 24 tyg... moj biust z 65B zrobił sie 85D !!! kupiłam w rossmanie specjalny do biustu balsam i teraz jeszcze bio-oil smaruje i na razie nic nowego sie nie pojawiło...minęło 10 tyg ale dalej rozstępy sa czerwone i brzydkie
Edit: w ogole tak urosłam, ze az mi samej przykro jak na siebie patrzęoj ciezka praca czeka mnie po pologu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 11:40
-
heeeeejka
tez bylam przerazona ze forum padlo!! ale na szczęście dziś odetchnelam
tez czekam az będzie styczeń i pakuje torbe i piore i prasuje rzeczy
jestem mega objedzona ale dziś już wracam do normalnego trybu jedzenia
koleżanki mi w styczniu urzadzaja baby shower, tez się nie mogę doczekać -
Hej Dziewczynki!
No ja od rana też próbowałam wejść i już myślałam że mi się coś spsuło
Końcówka Świąt z przygodami. Wczoraj znowu dostałam skurczy i przy okazji zaczęłam wymiotować więc Mąż musiał mnie zabrać od rodziców co bym bliżej szpitala była w razie "w". Dziś już lepiej ale mam nadzieję, że jutro dostanę się do swojej lekarki.
Do tego wróciliśmy wieczorem do domu i okazało się że gniazdka nam się zaczęły palić, bo jakieś zwarcie na jednym było. Dobrze, że nic nam się nie zapaliło. A i tak trzeba czekać do wtorku bo dopiero wtedy Mąż ma wolne i będzie mógł porobić. Na razie lecimy z przedłużaczami z jednego czynnego kontaktu w łazience.
Moje paluszki dalej takie same. Nic nie puchnie więc spokojnie sobie noszę obrączkę i pierścionek.
Mały już mi się tak boleśnie wypina. Aż się boję co będzie dalej... -
Tez wlasnie ostatnio mam więcej bolesnych odczuc a to z brzucha (mooooccccno się wypina) albo wlasnie tak z okolic spojenia, tak nisko. Czasem mi się wydaje ze on glowe tak do tylu odgina i wtedy mnie boli
brzuch się tez więcej stawia ale to przez to chyba ze 3 intensywne dni, chodzenia po schodach i jezdzenia po ludziach -
ja tak samo miałam wczoraj. chcę wejść na forum a tu niespodzianka nie ładuje mi z lapa . Spróbowałam poźniej z tel i to samo i dzisiaj tez. Myslałam, że mi sie cos popsuło . Prawię się załamałam
ale na szczescie teraz ruszyło i jest ok
Co do pierscionków, obrączek . Ja już od listopada nie noszę bo było coraz gorzej zdjąć więc nie chciałam ryzykowac
Tak samo jem i jemNie jestem głodna a jem
Później sie bedę martwić o wagę
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś