X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli - gratuluję :)
    Madziarka - bryka bardzo fajna :)

Nie wiem czy jeszcze jutro bede miec czas zajrzeć wiec juz dzis życzę Wam spokojnych świąt pełnych miłości :) to chyba dla nas teraz najpiękniejsze święta od dawna :)

Ps. Zrobiłam placek, wstawiłam pralkę, zrobiłam obiad, zafarbowalam odrost i padam na twarz, takie rozrywki nie dla mnie, kręgosłup sie zbuntował. Ja na telefonie, a małż gra na kompie - ktoras z Was pisała o tym to i ja dołączam do 'szczęśliwych' żon graczy ;)

Lexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i moje dziecię nie chciało zbytnio sie pokazac :( No trudno musze czekac do porodu aby zobaczyc córcię ,zdjec nie mam wcale a na wideo widac zaledwie nosek ustka i to wszystko do góry nogami-trudno :/ mała za bardzo tańcuje i zasłania sie raczka aaaa i co najlepsze to ten gin z pomiarów powiedział ze mała wazy 1389,co lekarz to inne pomiary.
    Dziewczyny ten krem na rozstępy co polecalyscie z rossmana to taki za 9,99? Babydream?
    I czy któraś z was bierze żelazo tardyferon?

Tulipanna gratuluje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 23:20

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko juz duzo nie zostało Wam do spotkania na żywo :) głowa do góry !!
    Widzisz, co lekarz to inny sprzęt i inna opinia, inne pomiary. Ake tak to rozumiem wszystko ok, to tylko sie cieszyć :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taryferon miałam z nim same kłopoty bo bardzo zapchalo mi jelitka. Zmiana na szelazo pomogla.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy jutro dam radę choć ja łapki mam przyklejobe do tel to życzę Wam spokojnych świąt tym ktore wyjezdzaja szczęśliwej podrozy a w nowym roku jak najwięcej przespanych nocy dużo promocji i jak najmniej zmartwień. Ja powiem szczerze już mam dość tych świat i obudzilabym się już w sylwestra ale cóż typ że mnie mało świąteczny. Trzymajcie się ściskam Was i dzieciaczki. P.S. Nie obzerajcie się!!!!!!

madzia.rka, Lexi150 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna gratulacje. jaka cudowna buziuchna :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3

Wysłany: 23 grudnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia tak tak wszysko ok jest,to najważniejsze ale nie ukrywam ze chciałam takie ładne zdjecie miec do ramki -trudno :/

Sofija <3
    201602294556.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    I czy któraś z was bierze żelazo tardyferon?

:)
    Ja biorę to żelazo. Fakt dwójeczka bardziej zwięzła. Ale jakoś daje rade bez jakichkolwiek wspomagaczy

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz z usg mam tylko filmik... bo jak se przypomniałam o fotce to malutka juz łapki na oczach trzymała. I przytulała się do ściany macicy. I niestety wyszłam bez fotografii

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja od jutra zaczynam brac :) jakie fajne różowe te tabletki haha :)

Moniaa lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie kobiece hehe. Mi lekarz wspominał abym ranna dawkę barała około godziny przed jedzeniem. Trzymam go przy łóżku. Łykam jeszcze zanim wstanę idę na kawkę do kuchni. Wypijam i zaraz po tym jem śniadanko.

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja Wam zazdroszczę tych przygotowań świątecznych. Ja to taka kucharzyca jestem i jakoś w tym roku nie czuje magii. Ale za to magia jest we mnie więc grzecznie poleguje. Biedroneczka super ze po wizycie oki a zdjęcie wiem co czujesz my też nie mamy ale cóż nie długo w realu się zobaczymy :-) Ja brałam sorbifer ale co do zatwardzen hmmmmmm to u mnie raczej zawsze w drugą stronę więc nie narxekalam. Ja się teraz na pokrzywe przerzucilam zobaczę efekty za tydzień na wynikach.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ciekawe co u naszej MamaNieMama tak coś kojarzę że chyba teraz do szpitala miała iść. Powiem Wam że zaczynam się stresować bo jak już pierwsza pójdzie to potem z goreczki :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka ja mam oliwki z babydream za 0,01 na rozstępy z olejkiem migdalowyn i z Tolpy też na rozstępy i jadę na zmianę. Oba są wporzo :-)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamusie w ten Wigilijny poranek.
    Mężu zapakował rzeczy do auta i pojechał do pracy. Po południu jedziemy do niego a wieczorem po robocie do teściów.

Tuli ogromne gratulacje! No i śliczna ta Wasza Misia :)

Biedroneczko najważniejsze, że Sofijka zdrowa a niedługo będziesz ją miała przy sobie. Ja też używam z babydream oliwki i balsamu, na razie żadnego rozstępu.

Brusia a właśnie że się będziemy obżerać! :p Po porodzie już tak nie będzie można więc trzeba korzystać :)

Dziś mija rok od odejścia Naszego drugiego Aniołka. :( Zawsze będziemy pamiętać :*

Tysia, Tusia ja też wizytuję 11 stycznia :D Odliczanie trwa..

A na koniec Wam wszystkim i każdej z osobna oraz Waszym rodzinkom życzę spokojnych, bogatych i szczęśliwych Świąt. Krótkich i szybkich porodów - ale dopiero w lutym! :D Wyrozumiałych Mężów/Partnerów, nie wtrącających się teściów i oby to Nasze macierzyństwo było takie cudowne jak na filmach! Wesołych Świąt! :*

https://www.youtube.com/watch?v=IGEI_aK3jto

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 06:54

Biedroneczka29, Tusiaa, tysiaa93, madzia.rka, Mila920 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki życzę Wam dużo słońca ale takiego w sobie wewnętrznego, radości z Narodzenia Pana, spokojnych i rodzinnych świąt, szczęśliwych i terminowych porodów, bogatych prezentów, i wszystkiego naj no i ofkors żebyśmy się po świętach spotkały na tym forum w dwupakach i trzypaku :-* :-* :-*

Biedroneczka29, Lexi150, tysiaa93, Mila920 lubią tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 00:36

tulipanna, tysiaa93 lubią tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wigilijne Dzien Dobry!!! Zdrowych i spokojnych,w dwupaku Swiat Laleczki!!!!! :-*

Biedroneczka29, Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka, As ieńka lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 24 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziarka ja kupiłam balsam bo miałam wcześniej oliwkę z migdałów to mnie skóra swedziala.
    Moniaa mi nie mówiłam jak mam jesc tylko ze jedna dziennie i zeby sprawdzic na ulotce czy przed czy po jedzeniu.
    Ja juz wczoraj pojadłam wędzonej szynki i schabiki mniemmmmm Aaa i teściowa mowi ze ja moge jesc dzisiaj tez bo kobiety w ciazy postu nie maja Hahaha :) :) :)
    Dziewczyny a Was krocze pobolewa tez??

Ja zaraz wstaje jem śniadanie jedziemy z mezem po prezenty do dzieci pozniej do mnie na wigilie posiedzimy zjemy i do męża na druga wigilie :)

Zycze Wam wszystkim przecudownych Swiat w dwupakach w cudownej atmosferze i zajadajcie ile wlezie :) :) :* :*

Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka lubią tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziarka kobiety w ciazy i dzieci nie maja postu :) noo chyba, że sama chcesz pościć :) ja dzisiaj zjadłąm jedną kanapkę z paprykarzem a druga z dżemem :D

dziewczynki ja również zycze Wam zdrowych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia :) oczywiście terminowych porodów , mało bolesnych a zarazem szybkich :)

Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka, Mila920, As ieńka lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 1205 1206 1207 1208 1209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ