Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli - gratuluję
Madziarka - bryka bardzo fajna
Nie wiem czy jeszcze jutro bede miec czas zajrzeć wiec juz dzis życzę Wam spokojnych świąt pełnych miłościto chyba dla nas teraz najpiękniejsze święta od dawna
Ps. Zrobiłam placek, wstawiłam pralkę, zrobiłam obiad, zafarbowalam odrost i padam na twarz, takie rozrywki nie dla mnie, kręgosłup sie zbuntował. Ja na telefonie, a małż gra na kompie - ktoras z Was pisała o tym to i ja dołączam do 'szczęśliwych' żon graczy
Lexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
No i moje dziecię nie chciało zbytnio sie pokazac
No trudno musze czekac do porodu aby zobaczyc córcię ,zdjec nie mam wcale a na wideo widac zaledwie nosek ustka i to wszystko do góry nogami-trudno
mała za bardzo tańcuje i zasłania sie raczka aaaa i co najlepsze to ten gin z pomiarów powiedział ze mała wazy 1389,co lekarz to inne pomiary.
Dziewczyny ten krem na rozstępy co polecalyscie z rossmana to taki za 9,99? Babydream?
I czy któraś z was bierze żelazo tardyferon?
Tulipanna gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 23:20
-
Biedroneczko juz duzo nie zostało Wam do spotkania na żywo
głowa do góry !!
Widzisz, co lekarz to inny sprzęt i inna opinia, inne pomiary. Ake tak to rozumiem wszystko ok, to tylko sie cieszyć -
Dziewczyny nie wiem czy jutro dam radę choć ja łapki mam przyklejobe do tel to życzę Wam spokojnych świąt tym ktore wyjezdzaja szczęśliwej podrozy a w nowym roku jak najwięcej przespanych nocy dużo promocji i jak najmniej zmartwień. Ja powiem szczerze już mam dość tych świat i obudzilabym się już w sylwestra ale cóż typ że mnie mało świąteczny. Trzymajcie się ściskam Was i dzieciaczki. P.S. Nie obzerajcie się!!!!!!
madzia.rka, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Jak ja Wam zazdroszczę tych przygotowań świątecznych. Ja to taka kucharzyca jestem i jakoś w tym roku nie czuje magii. Ale za to magia jest we mnie więc grzecznie poleguje. Biedroneczka super ze po wizycie oki a zdjęcie wiem co czujesz my też nie mamy ale cóż nie długo w realu się zobaczymy
Ja brałam sorbifer ale co do zatwardzen hmmmmmm to u mnie raczej zawsze w drugą stronę więc nie narxekalam. Ja się teraz na pokrzywe przerzucilam zobaczę efekty za tydzień na wynikach.
Nasz kochany Olus -
Witam Mamusie w ten Wigilijny poranek.
Mężu zapakował rzeczy do auta i pojechał do pracy. Po południu jedziemy do niego a wieczorem po robocie do teściów.
Tuli ogromne gratulacje! No i śliczna ta Wasza Misia
Biedroneczko najważniejsze, że Sofijka zdrowa a niedługo będziesz ją miała przy sobie. Ja też używam z babydream oliwki i balsamu, na razie żadnego rozstępu.
Brusia a właśnie że się będziemy obżerać! :p Po porodzie już tak nie będzie można więc trzeba korzystać
Dziś mija rok od odejścia Naszego drugiego Aniołka.Zawsze będziemy pamiętać :*
Tysia, Tusia ja też wizytuję 11 styczniaOdliczanie trwa..
A na koniec Wam wszystkim i każdej z osobna oraz Waszym rodzinkom życzę spokojnych, bogatych i szczęśliwych Świąt. Krótkich i szybkich porodów - ale dopiero w lutym!Wyrozumiałych Mężów/Partnerów, nie wtrącających się teściów i oby to Nasze macierzyństwo było takie cudowne jak na filmach! Wesołych Świąt! :*
https://www.youtube.com/watch?v=IGEI_aK3jtoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 06:54
Biedroneczka29, Tusiaa, tysiaa93, madzia.rka, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki życzę Wam dużo słońca ale takiego w sobie wewnętrznego, radości z Narodzenia Pana, spokojnych i rodzinnych świąt, szczęśliwych i terminowych porodów, bogatych prezentów, i wszystkiego naj no i ofkors żebyśmy się po świętach spotkały na tym forum w dwupakach i trzypaku :-* :-* :-*
Biedroneczka29, Lexi150, tysiaa93, Mila920 lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Madziarka ja kupiłam balsam bo miałam wcześniej oliwkę z migdałów to mnie skóra swedziala.
Moniaa mi nie mówiłam jak mam jesc tylko ze jedna dziennie i zeby sprawdzic na ulotce czy przed czy po jedzeniu.
Ja juz wczoraj pojadłam wędzonej szynki i schabiki mniemmmmm Aaa i teściowa mowi ze ja moge jesc dzisiaj tez bo kobiety w ciazy postu nie maja Hahaha
Dziewczyny a Was krocze pobolewa tez??
Ja zaraz wstaje jem śniadanie jedziemy z mezem po prezenty do dzieci pozniej do mnie na wigilie posiedzimy zjemy i do męża na druga wigilie
Zycze Wam wszystkim przecudownych Swiat w dwupakach w cudownej atmosferze i zajadajcie ile wlezie:* :*
Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Madziarka kobiety w ciazy i dzieci nie maja postu
noo chyba, że sama chcesz pościć
ja dzisiaj zjadłąm jedną kanapkę z paprykarzem a druga z dżemem
dziewczynki ja również zycze Wam zdrowych, pogodnych świąt Bożego Narodzeniaoczywiście terminowych porodów , mało bolesnych a zarazem szybkich
Lexi150, tysiaa93, marissith, madzia.rka, Mila920, As ieńka lubią tę wiadomość
Kubuś