Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No jakieś lekkie mdłości to rzeczywiście mogłyby być, byśmy czuły bardziej, że w ciąży jesteśmy Ale cierpieć jak Iriss to chyba już nie jest tak fajnie... Kto wie, może nas jeszcze dopadną i wtedy będziemy wspominać piękne czasy, gdy czułyśmy się dobrze ?
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie mam objawów, ale wiecie.....jeszcze jest wcześnie Mi tak różnie przychodziły w poprzednich ciążach, ale najczęściej 6-7 tc. W tej ciąży wolę by odpuściły. Mdłości to katastrofaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Witam nowe dziewczyny
Ja tez się czasami martwię ze "dziś nie mam zadnych objawow", ale przecież to bardzo wcześniutko jeszcze! a czytałam ze mdlosci to tak ok 6-7 tygodnia najwcześniej, choć wiadomo ze kazda z nas jest inna.
Ja na pewno do swoich objawow zaliczam mega senność - nigdy mi się nie zdazalo lezec w ciągu dnia, a teraz leze po 20 minut kilka razy dziennie. Nie zasypiam, ale czuje ze potrzebuje takiego odpoczynku
A tak to tylko trochę chyba te jelitowe sprawy, może to "objaw"
Dobranoc dziewczyny, oglądam jeszcze OpoleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 22:50
Skierka lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero się ogarnęłam z robota;-) jutro impreza urodzinowa mojego szczęścia, musiałam trochę jedzonko przygotować. Mam nadzieje.ze pogoda jutro będzie bardziej łaskawa bo upieczony się jak kielbacha na grilu:-D
Humor mi wrócił jak do Was zajrzałam, bo miałam kryzys:-( z m koty wieszanie,odebrałam wyniki badań i niestety ale mam problem z glukoza:-( nigdy nie miałam cukrzycy ale coś czuje,ze ta ciąża pod każdym względem będzie "inna"
No nic byle do środy, mam nadzieję że nowy lekarz mnie nie zawiedzie.Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dzień dobry ja też już wyspana choć brutalnie oburzona przez budzić,cd przygotować do urodzin,mnie czeka.
Zastanawiam się co zszamac, aby się "przyjęło" i guacamole dziś wygrywa. Tez mam fazę na pomidory w czystej postaci i młoda kapustę. Trzymam
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Skierka wrote:Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Test pozytywny od tygodnia. Termin póki co na 18 luty licząc od owulacji
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i życzę nudnej ciąży
mamy dzieci w podobnym wieku i tez czekamy na 4 bąbelka:-)
Strasznie mi przykro z powodu Waszej Kruszarki,nawet nie mogę sobie wyobrazić co przezywaliscie.
Spokojnej ciąży Ci życzę, choć pewnie nie łatwo o spokój przy licznej brygadzie
Skierka lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot