X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith zamawiałaś w necie? mogę podpytać za ile, bo też chcę tego x-landera i poluję na najtańszą ofertę :)

201602111680.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam dwie paczki tych Pampers premium newborn co są pakowane po 22 sztuki :-) przynajmniej mało miejsca zajmują a do szpitala będzie akurat :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Myszka to xmove :) jest lekki i kompaktowy po złożeniu. Mąż z teściem już włożyli baterie do spacerówki i patrzyli jak mocno świecą ledy w podnóżku ;)
    Natalica kupiłam w hurtowni Kangurek stacjonarnie. Za 1999zł gondola + spacerówka + śpiworek zimowy do spacerówki + torba (moskitiera i folia przeciwdeszczowa w komplecie)

Chyba też kupimy pampers premium care, zaczniemy od rozmiaru 2, najwyżej mąż pojedzie kupić 1 jak te będą za duże

szara myszka lubi tę wiadomość

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to pierwsza fura naszego Ksieciunia

Widzialyscie takie fajne cos na ręce, zeby nie marzly? Bo ja pierwszy raz :-D. Od dawna miał być bebetto, ale zobaczyłam ten i się zakochałam! :-) macam go ciągle jak zboczeniec! :-)

Gdybym wsadzila do niego lalkę i poszła na spacerek to świadczyło by to o mnie bardzo źle? :-P haha

Dziwnie obrocilo mi zdjecie ;/ a wozek to Adamex Barletta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:30

nick nieaktualny, monjovika, Biedroneczka29, tysiaa93, Bruśka, Lexi150, szara myszka, Zosia_wop, L, d84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja właśnie widziałam ostatnio jak poszliśmy patrzec na wózki :) Wózeczek ładny :) my jednak zostajemy przy bebetto :)

No własnie myslę , że wezmę kartę. I z usg wydruki jak byłam prywatnie aa od lekarza nie będe nic brać. jak beda chcieli to sie sami zainteresują :) Napisali tez żeby wziąc nr konta bankowego a ja ostatnio chciałam żeby mi kasa wpływała na konto a nie przekazem pocztowym i może d;latego tez coś chcą...

Aa co do pampersów to ja mam beela happy 1 ale tez mam z dady 1 i wezmę do szpitala dadę bo mniejsze maja opakowania :) Mam nadzieje, że moje dziecię zmieśsci sie w 1 bo dwójek nie mam :D jedynie jedno opakowanie 3 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:26

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku jakie bryki zakupy nie nadążam za Wami. Dziś miałam gości jutro nadrobie. Ciekawe co u naszej mamusi bliźniaków

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Mila ja właśnie widziałam ostatnio jak poszliśmy patrzec na wózki :) Wózeczek ładny :) my jednak zostajemy przy bebetto :)

No własnie myslę , że wezmę kartę. I z usg wydruki jak byłam prywatnie aa od lekarza nie będe nic brać. jak beda chcieli to sie sami zainteresują :) Napisali tez żeby wziąc nr konta bankowego a ja ostatnio chciałam żeby mi kasa wpływała na konto a nie przekazem pocztowym i może d;latego tez coś chcą...

Aa co do pampersów to ja mam beela happy 1 ale tez mam z dady 1 i wezmę do szpitala dadę bo mniejsze maja opakowania :) Mam nadzieje, że moje dziecię zmieśsci sie w 1 bo dwójek nie mam :D jedynie jedno opakowanie 3 :)

Tusia karta ciąży plus wyniki powinny wystarczyć. Chyba że Ci lekarz da ksero wizyt. Widzę że nie tylko mnie kontrolowali tylko do mnie to się pofatygowali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:39

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bebetto też piękny :-) dobrze że nie mieli na sklepie to nie miałam tak wielkiego problemu z wyborem, smoczek dluzej wybieralam, bo był taaaaaaki wybór, chyba ze 100 wzorow hehe :-)

Tusia nie chce Cię martwić, ale może Ci się opóźnić wypłata przez ta kontrolę.. Bo to bydlaki są :-P

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super fury :D

Biedroneczka przepiękne jest to zdjęcie!

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka cudne zdjęcie!!! Jak Ty ślicznie wyglądasz! Napatrzeć się nie mogę

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wypłata w moim przypadku była o tydzień przesunięta

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super fota.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka super zdjecie!! Będziecie mieli piekna pamiatke :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy wózeczek cudny!

Biedroncia wyglądasz jak modelka! :)

Mila też bym już chętnie na spacer z wózkiem poszła, nawet z pustym :P

Ja też kupiłam pampers te białe 1-22sztuki do szpitala, z babydream 1 i dady 2. Zobaczymy co Małemu podpasuje.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka piękna fotka... Śliczna po prostu...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn którym twardnieje brzuch - jak to u Was WYGLADA? bo mi czasem caly twardniał, czasem takie duże wybrzuszenie, a ostatnio często mam tak ze mam jakby dwie "gule" jedna przy pępku, a druga jakby z lewej strony brzucha, a reszta brzucha tez twarda ale nie az tak - tez macie takie wybrzuszenia rozne, czy po prostu Wam caly brzuch "staje"?

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn którym twardnieje brzuch - jak to u Was WYGLADA? bo mi czasem caly twardniał, czasem takie duże wybrzuszenie, a ostatnio często mam tak ze mam jakby dwie "gule" jedna przy pępku, a druga jakby z lewej strony brzucha, a reszta brzucha tez twarda ale nie az tak - tez macie takie wybrzuszenia rozne, czy po prostu Wam caly brzuch "staje"?
    Mi jak twardnieje brzuch, to calutki jest twardy. Jak poleżę, to przechodzi.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko świetna fotka !!! Szkoda, ze nie pomyslałam wcześniej o sesji.

Wózeczki ekstra :) Mila - tez myslalam zeby psa wsadzić i jechac swoim na spacer jak wariatka jakas :D

Wczoraj wyszliśmy na spacer ze znajomymi z małym dzieckiem i oni weszli do sklepu, a my zostaliśmy przed i tak sie śmialiśmy, ze jak patologia jedno w głębokim wózku, a z drugim juz w zaawansowanej ciazy :D (ps. maja bebetto i są bardzo zadowoleni)

Jutro lecę do hm po staniki do karmienia, boje sie przez neta kupować, bo nie wiem jak z rozmiarem teraz. No i moze jakis namiot na siebie kupie, bo dosłownie co założę to mi tak sie podciąga ze pipke widać :D

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:

Wcześniej twardnial mi partiami, ale tylko okolice pępka, albo z jednej albo z drugiej strony podobnie jak u Ciebie, a na dole miękki. Teraz juz większość robi sie twardy cały i czuje ze oddechu złapać nie moge. Czasem jeszcze wybrzuszy sie tylko z jednej strony, ale juz rzadko. Z tego stwierdzam, ze to chyba postępuje z czasem :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zazwyczaj tez caly twardnieje ale kilka razy się ostatnio zdarzylo ze tak partiami tez ;/ tak partiami szybciej przechodzi jak zmienie pozycje albo się poloze

jestem ciekawe czy te twardnienia zapiszą się na ktg, po nowym roku pojde na pierwsze :)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ