Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzara Myszka to xmove
jest lekki i kompaktowy po złożeniu. Mąż z teściem już włożyli baterie do spacerówki i patrzyli jak mocno świecą ledy w podnóżku
Natalica kupiłam w hurtowni Kangurek stacjonarnie. Za 1999zł gondola + spacerówka + śpiworek zimowy do spacerówki + torba (moskitiera i folia przeciwdeszczowa w komplecie)
Chyba też kupimy pampers premium care, zaczniemy od rozmiaru 2, najwyżej mąż pojedzie kupić 1 jak te będą za dużeszara myszka lubi tę wiadomość
-
A to pierwsza fura naszego Ksieciunia
Widzialyscie takie fajne cos na ręce, zeby nie marzly? Bo ja pierwszy raz. Od dawna miał być bebetto, ale zobaczyłam ten i się zakochałam!
macam go ciągle jak zboczeniec!
Gdybym wsadzila do niego lalkę i poszła na spacerek to świadczyło by to o mnie bardzo źle?haha
Dziwnie obrocilo mi zdjecie ;/ a wozek to Adamex BarlettaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:30
marissith, monjovika, Biedroneczka29, tysiaa93, Bruśka, Lexi150, szara myszka, Zosia_wop, L, d84, vayn lubią tę wiadomość
-
Mila ja właśnie widziałam ostatnio jak poszliśmy patrzec na wózki
Wózeczek ładny
my jednak zostajemy przy bebetto
No własnie myslę , że wezmę kartę. I z usg wydruki jak byłam prywatnie aa od lekarza nie będe nic brać. jak beda chcieli to sie sami zainteresująNapisali tez żeby wziąc nr konta bankowego a ja ostatnio chciałam żeby mi kasa wpływała na konto a nie przekazem pocztowym i może d;latego tez coś chcą...
Aa co do pampersów to ja mam beela happy 1 ale tez mam z dady 1 i wezmę do szpitala dadę bo mniejsze maja opakowaniaMam nadzieje, że moje dziecię zmieśsci sie w 1 bo dwójek nie mam
jedynie jedno opakowanie 3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:26
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Mila ja właśnie widziałam ostatnio jak poszliśmy patrzec na wózki
Wózeczek ładny
my jednak zostajemy przy bebetto
No własnie myslę , że wezmę kartę. I z usg wydruki jak byłam prywatnie aa od lekarza nie będe nic brać. jak beda chcieli to sie sami zainteresująNapisali tez żeby wziąc nr konta bankowego a ja ostatnio chciałam żeby mi kasa wpływała na konto a nie przekazem pocztowym i może d;latego tez coś chcą...
Aa co do pampersów to ja mam beela happy 1 ale tez mam z dady 1 i wezmę do szpitala dadę bo mniejsze maja opakowaniaMam nadzieje, że moje dziecię zmieśsci sie w 1 bo dwójek nie mam
jedynie jedno opakowanie 3
Tusia karta ciąży plus wyniki powinny wystarczyć. Chyba że Ci lekarz da ksero wizyt. Widzę że nie tylko mnie kontrolowali tylko do mnie to się pofatygowali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 21:39
Nasz kochany Olus -
Bebetto też piękny
dobrze że nie mieli na sklepie to nie miałam tak wielkiego problemu z wyborem, smoczek dluzej wybieralam, bo był taaaaaaki wybór, chyba ze 100 wzorow hehe
Tusia nie chce Cię martwić, ale może Ci się opóźnić wypłata przez ta kontrolę.. Bo to bydlaki są
-
nick nieaktualny
-
Każdy wózeczek cudny!
Biedroncia wyglądasz jak modelka!
Mila też bym już chętnie na spacer z wózkiem poszła, nawet z pustym
Ja też kupiłam pampers te białe 1-22sztuki do szpitala, z babydream 1 i dady 2. Zobaczymy co Małemu podpasuje.
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn którym twardnieje brzuch - jak to u Was WYGLADA? bo mi czasem caly twardniał, czasem takie duże wybrzuszenie, a ostatnio często mam tak ze mam jakby dwie "gule" jedna przy pępku, a druga jakby z lewej strony brzucha, a reszta brzucha tez twarda ale nie az tak - tez macie takie wybrzuszenia rozne, czy po prostu Wam caly brzuch "staje"?
-
szara myszka wrote:Mam pytanie do dziewczyn którym twardnieje brzuch - jak to u Was WYGLADA? bo mi czasem caly twardniał, czasem takie duże wybrzuszenie, a ostatnio często mam tak ze mam jakby dwie "gule" jedna przy pępku, a druga jakby z lewej strony brzucha, a reszta brzucha tez twarda ale nie az tak - tez macie takie wybrzuszenia rozne, czy po prostu Wam caly brzuch "staje"?
-
Biedroneczko świetna fotka !!! Szkoda, ze nie pomyslałam wcześniej o sesji.
Wózeczki ekstraMila - tez myslalam zeby psa wsadzić i jechac swoim na spacer jak wariatka jakas
Wczoraj wyszliśmy na spacer ze znajomymi z małym dzieckiem i oni weszli do sklepu, a my zostaliśmy przed i tak sie śmialiśmy, ze jak patologia jedno w głębokim wózku, a z drugim juz w zaawansowanej ciazy(ps. maja bebetto i są bardzo zadowoleni)
Jutro lecę do hm po staniki do karmienia, boje sie przez neta kupować, bo nie wiem jak z rozmiarem teraz. No i moze jakis namiot na siebie kupie, bo dosłownie co założę to mi tak sie podciąga ze pipke widać -
szara myszka wrote:Mam pytanie do dziewczyn którym twardnieje brzuch - jak to u Was WYGLADA? bo mi czasem caly twardniał, czasem takie duże wybrzuszenie, a ostatnio często mam tak ze mam jakby dwie "gule" jedna przy pępku, a druga jakby z lewej strony brzucha, a reszta brzucha tez twarda ale nie az tak - tez macie takie wybrzuszenia rozne, czy po prostu Wam caly brzuch "staje"?
Wcześniej twardnial mi partiami, ale tylko okolice pępka, albo z jednej albo z drugiej strony podobnie jak u Ciebie, a na dole miękki. Teraz juz większość robi sie twardy cały i czuje ze oddechu złapać nie moge. Czasem jeszcze wybrzuszy sie tylko z jednej strony, ale juz rzadko. Z tego stwierdzam, ze to chyba postępuje z czasem
-
Mi zazwyczaj tez caly twardnieje ale kilka razy się ostatnio zdarzylo ze tak partiami tez ;/ tak partiami szybciej przechodzi jak zmienie pozycje albo się poloze
jestem ciekawe czy te twardnienia zapiszą się na ktg, po nowym roku pojde na pierwsze