Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila920 wrote:Bebetto też piękny
dobrze że nie mieli na sklepie to nie miałam tak wielkiego problemu z wyborem, smoczek dluzej wybieralam, bo był taaaaaaki wybór, chyba ze 100 wzorow hehe
Tusia nie chce Cię martwić, ale może Ci się opóźnić wypłata przez ta kontrolę.. Bo to bydlaki są
No właśnie się zastanawiam czy to wstrzymaja bo kontrolę mam 11 stycznia a zwolnienie do 14 stycznia więc może będą laskawimyślałam że mnie nie będą wzywać a tu taka niespodzianka
Kubuś
-
szara myszka wrote:Mi zazwyczaj tez caly twardnieje ale kilka razy się ostatnio zdarzylo ze tak partiami tez ;/ tak partiami szybciej przechodzi jak zmienie pozycje albo się poloze
jestem ciekawe czy te twardnienia zapiszą się na ktg, po nowym roku pojde na pierwsze
Myszko mi położna mówiła że jak się wybrzusza z jednej strony a reszta mięciutka to znaczy że to dziecko się wypina. Mi dzisiaj tal cały dzień jak nie z jednej to z drugiej. A wtedy reszta mieciuska. Jak twardnieje to też tchu złapać nie mogę i pot mnie zalewa.
Nasz kochany Olus -
Tusiaa wrote:No właśnie się zastanawiam czy to wstrzymaja bo kontrolę mam 11 stycznia a zwolnienie do 14 stycznia więc może będą laskawi
myślałam że mnie nie będą wzywać a tu taka niespodzianka
U mnie kontrol 25 l4 było do końca miesiąca i kasę dostałam o tydzień później niż zawsze
Nasz kochany Olus -
Dziewczyny gdzie Wy widzicie to zdjęcie Biedroneczki? Bo ja jakaś nie powiem jaka jestem i go nie widzę
Biedroneczka, pomóż hehe.
Myszka- dokładnie tak jak napisała Madziarka - jak mi się robią dwie gule- to dziecko pewnie nogę i rękę wypina jednocześnie:) A jak twardnieje to po całości ... Jeżeli to bardzo Cie nie boli to nie nakręcaj się zbytnio w miarę możliwości - bo w sumie gdyby nie forum - to nie wiedziałabym , że to twardnienie to jakiś niepokojący objaw. I żyła bym z tym w niewiedzyMój wczoraj tak dawał w dole brzucha , kopał albo po wątrobie albo po czymś innym bo nieprzyjemne to było. Jednocześnie fajne i nie fajne
-
zdjęcie super, aż żałuję że sama nie mam, ale zrobił mi się taki cellulit na tyłku i udach że szok i wstyd to uwieczniać...
idę dziś kupić podkolanówki anty-żylakowe, bo mi się 1 żyła na łydce nie podoba i mam nadzieję że się nie przeistoczy w żylaka,tak zapobiegawczo.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Dzisiaj lecę do fryzjera ostatni raz przed porodem
dana222 wrote:Co do twardnienia brzucha, to moja lekarka powiedziała mi ze do 8 razy dziennie to jest to normalne, oczywiście nie dopytałam co robić jak sie to zdarza cześciej. -
Biedroneczka29 wrote:Dzięki dziewczyny
nie moge sie doczekać reszty zdjec
Kri juz usunęłam post i dlatego nie widzisz,myslalam ze juz wszystkie widziały i zlikwidowałamno trudno . jakoś przeżyję. A robią wam się pajączki ? ja mam na brzuchu i nogach nawet sporo i nie wiem czy mogę jakoś na to poradzić i czy to cholerstwo zniknie kiedyś ?!
-
d84 wrote:zdjęcie super, aż żałuję że sama nie mam, ale zrobił mi się taki cellulit na tyłku i udach że szok i wstyd to uwieczniać...
a fotoSZOP to myślisz że od czego jest... daj spokój ... na takiej sesji byłabyś bardziej nieskazitelna niż przed ciążątysiaa93 lubi tę wiadomość
-
marissith wrote:Mamy wózek!!!
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/th_woacutezek_zpswkhtiy4i.jpg
Wszystko stoi u teściów i się wietrzy
Dziewczyny jakie pieluchy kupujecie na początek (do szpitala)?
Świetna fura!Ja biorę Dadę 2-5kg, ale mam jeszcze w razie czego Babydream 2-5kg i pewnie kupię małe opakowanie Pampersa dla noworodków.
-
Nie wiem czy to może być dzidzia takie duże z obu stron. Zapytam gina w poniedziałek.
Dziewczyny poryczalam sie dzis, przyszlo łóżeczko. Zamówiliśmy białe, otwieram pudlo a tam bialy-dąb sonoma pomieszane!! Nienawidzę tego koloru! Oczywiście juz to pozglaszalam żeby wymienili albo wzięli i oddali kasę na ich koszt, niby nic ale tak juz sie cieszylam -
Ja za godzinkę wychodzę do fryzjera. Ostatni raz farbowalam włosy chyba w 4 miesiacu szamponetka i powiem Wam że doszłam do koloru naturalnego bo mam bardzo krótkie włosy. Muszę ibcinac bo i tak myje codziennie a im dłuższe tym większa czarownica że mnie poza tym strasznie mi wypadaly. Tak więc z naturalnej bardzo jasnej blondynki stałam się ciemna
naturalnie. Ledwo żyję dziewczyny. Brzuch mam cały twardy ciągle chyba dlatego że nie jest jakiś duży. Mały się rusza zaraz wezmę magnez profilatycznie bo wczoraj to zrobiłam na pieszo z 9-10 km.Ale te ostatnie dwa trzy dni to mały albo tak podrosl bo rozpycha się niemilisiernie aż przyjemne to nie jest. 7 wizyta więc wytrzymamy. A dziś też trochę od rana posprzatalam odkurzalam pranie zrobiłam i teraz jeszcze do fryzjera i zapewne coś po drodze się zachaczy.
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Kri specjalnie dla ciebie
Taryrary ja też nie widziałamŚliczne zdjęcie
Młoda aż czkawki dostała, pewnie opierdziel za to że ja takich nie zrobiłam
Mi jak brzuch twardnieje to robi się cały twardy i wydęty - jakbym w brzuchu miała jednego wielkiego gaza za przeproszeniem.
Myszka co do tych "gul" jesteś pewna że to nie młody? Moja leży poprzecznie i ja mam 2 gule cały czas po bokach, ew jedną przy pępku bo główką "jeździ po brzuchu", dupcia zawsze zostaje w biodrze
Piękne wózki dziewczyny -
Brusia Ty się nie przeciążaj! Ale do fryzjera to bym sama poszła. Tylko moje teraz takie krótkie że szkoda bardziej ścinać.
Mam ambitny plan zrobić w tym tyg kilka fotek z brzuchem na pamiątkę. Na sesję się nie wybieram bo wolę zainwestować w taką rodzinną po urodzeniu Małego, ale przecież zawsze samemu można coś pokombinować