Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka piekne zdjęcie
Jesli chodzi o twardnienia to mi tez robia sie dwie gule i do tego pępek wklęsniety i ciezko się oddychaNie raz chciałam wymacać czy cały jest twardy ale różnie bywa raz na dole twardy, raz miękki na górze tak samo
i do tego musze lecieć siku bo wydaje mi sie że mi się chce a puszczam nie raz pare kropelek
Póki co nie przejmuje sie tym.
Mały coraz bardziej sie wypycha. Biedactwo ma mało juz miejsca. Nie wazne dla niego czy siedzę, leże czy stojęjeżdzi swoimi łapkami po sciankach brzucha
Kubuś
-
Pieluchy dada są ok
Sama stosowałam i teraz też je będę kupować. Chusteczki też. Najbardziej zielone mi podeszły. Te lawendowe za mocno dla mnie pachną.
Ach.. ja to mogę teraz powspominać tylko jak się na taki wózek czekało
Fajne macie pojazdy
Biedroneczka zazdroszczę sesji, super pamiątka
Ja też mam takie jakby czasem 2 gule ale zakładam,że to maluch się tak wypina bo zaraz jak się położę to się to zmienia. Mój mały chyba poszalał ostatnio bo mam wrażenie,że się inaczej przekręcił i nie jest główką w dół. Choć może mi się wydaje i on się tak wyginać umie. Nie jestem w stanie czasem ogarnąć co jest ręką, nogą, głową i pupą a kiedy wypina plecy do tego jeszcze... to już nic nie wiem -
vayn wrote:Taryrary ja też nie widziałam
Śliczne zdjęcie
Młoda aż czkawki dostała, pewnie opierdziel za to że ja takich nie zrobiłam
Mi jak brzuch twardnieje to robi się cały twardy i wydęty - jakbym w brzuchu miała jednego wielkiego gaza za przeproszeniem.
Myszka co do tych "gul" jesteś pewna że to nie młody? Moja leży poprzecznie i ja mam 2 gule cały czas po bokach, ew jedną przy pępku bo główką "jeździ po brzuchu", dupcia zawsze zostaje w biodrze
Piękne wózki dziewczyny
hm w sumie vayn jak to opisujesz to by pasowalo, bo mam dokładnie tak samo - przy pępku wieksza gula (jakby glowa) a nad biorem w boku trochę mniejsza, a Tobie się te wybrzuszenia ruszają? bo u mnie sa twarde jak kamien, wlasnie tak jak na twardnieniu ;/ Dziwne, sama nie wiem. Czasem mi stope wystawi albo cos i wtedy czuje ze to on, czasem ja chwyce, na chwile ucieknie ale znowu ja poda na przykład -
nick nieaktualnyMyszka zależy jak się ułoży, zazwyczaj tylko wystawi główkę. Przepływa w inne miejsce jak ja zmieniam pozycję. Wystarczy, że wstanę to ucieka z pępka i leży z boku. Jak się rozpychać zaczyna to się boję, że mi pępek rozerwie bo tam leży
Jeśli czujesz tylko kamień, a obok możesz normalnie brzuszka dotknąć - jest miękki to napewno któraś część boboWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 12:34
-
Musze to wlasnie dokładniej obczaic jak mi się znowu tak zrobi
Ale mnie dziś zasmucilo to lozeczkoOdpisali bardzo fachowo, odbiorą na swój koszt i mogę wymienić albo oddac i nie będzie problemu. Ale już się cieszyłam ze w sylwestra zlozymy bo maz ma wolne
Zastanawiam się czy oddac czy wymieniac bo to drewno mi się jakies liche wydaje, tzn nie ma cudow wiadomo za 200zl, a po drugie ta barierka jest na gotowo zlozona i wydaje mi się jakas taka krotka, boje się ze będzie niskie to lozeczko, mimo ze wzielam najdluzsze od ziemi do końca barierki jakie znalazłam na allegro, bo na takim mi zalezalo bo my wysocy a przewijak będzie na lozeczku. To ma 86cm - wyższych nie znalazłam ;/
A wasze tak od ziemi do końca barierki ile maja, wiecie?? -
nick nieaktualny
-
Bardzo proszę przyszłe mamy o wypełnienie anonimowej ankiety dotyczącej stanu wiedzy kobiet w ciąży na temat żywności funkcjonalnej
poniższa ankieta ma formę testu
dzięki czemu będziecie Panie mogły sprawdzić co wiecie na temat tej nowej żywności jak również dowiedzieć się czegoś nowego w tym temacie
Zapraszam i dziękuję za każdą udzieloną odpowiedź
link:
http://www.survio.com/survey/d/A8P9P2V9I2U9T6K7K
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 13:37
Cherry Red -
a macie już wypukłe pępki i linea negra??
ja ani jednego ani drugiego.
co do pieluch to mam 2 opakowania po 20 parę szt z BabyDream i Pampersa,kupię jeszcze tą z Biedry i obczaję, które dla nas są najlepsze.
brzuch jak mi twardnieje to całytulipanna lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyA mój pępek jest brązowy, czasem wręcz czarny! Już pominę fakt, że cały brzuch i piersi w zielonych/niebieskich żyłach. Póki co jeszcze nie wylazł, ale niewiele mu brakuje. Linia u mnie już od hoho, bardziej widoczna nad pępkiem
Brusia warto z kodem, ja kupowałam w Lidlu, 4 op za 16.99 były na wyprzy -
No to wezmę bo 6 paczek to się przyda. Choć juz tego ogrom mam ale kody do końca roku są więc trzeba zużyć. Z tych mokrych chustek to mam pampersy, dady, i cleanic i dokupie jeszcze te pampersiaki. A z pampwrsow to mam te orginalne jedno opakowanie dady jedne te z rosmana ale one wszystkie są 2-5 kg i dużą paczkę belli ale już 3-6 kg.
-
A mi pępuszek pomału wychodzi
I strasznie mi się taki podoba. Linea nie wyszła, jedyne co to żyły bardzo mam widoczne no i wokół pępka jest taka ciut ciemniejsza otoczka, trochę jakby żółta.
Brusia a ile dałaś za tą swoją wyprawkę? Bo na stronce jest po 90 zł. Trochę drogo. Jutro zobaczę jeszcze w sklepie ile kosztuje.
Lecę rano do laboratorium zrobić próby wątrobowe bo tak mnie od kilku dni dłonie swędzą, że się martwię czy to nie cholestaza.
Nie mogę przestać macać mojego wózkaZgłupiałam na jego punkcie
-
Lexi150 wrote:A mi pępuszek pomału wychodzi
I strasznie mi się taki podoba. Linea nie wyszła, jedyne co to żyły bardzo mam widoczne no i wokół pępka jest taka ciut ciemniejsza otoczka, trochę jakby żółta.
Brusia a ile dałaś za tą swoją wyprawkę? Bo na stronce jest po 90 zł. Trochę drogo. Jutro zobaczę jeszcze w sklepie ile kosztuje.
Lecę rano do laboratorium zrobić próby wątrobowe bo tak mnie od kilku dni dłonie swędzą, że się martwię czy to nie cholestaza.
Nie mogę przestać macać mojego wózkaZgłupiałam na jego punkcie
Lexi ja cały czas bujam maskotki które synek dostał na świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 15:14
Nasz kochany Olus -
Bruśka wrote:Opłaca się wziac te chusteczki pampersa za 26,99 za 6 opakowań bo jeszcze mam kod na 5 zł to by wyszło za 21,99 już zgłupiałam.
Opłaca się .
Tylko jeśli chodzi o kosmetyki pampersy czy właśnie mokre chusteczki pamiętajcie mamuśki, że mogą wasze maleństwa uczulić. Więc może lepiej nie kupować na zapas.
tulipanna lubi tę wiadomość