Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Aleksandrazz zerknij tutaj https://www.facebook.com/tinystarpl/ Znajdziesz identyczna posciel i wiele innych pięknych rzeczy
Tylko tutaj z Tiny Star jest ten kojec oraz poduszka, którą mam - pościeli takiej samej tam nie ma. -
nick nieaktualnyTuli właśnie to samo pytanie zadał mi lekarz
Myślałam, że sobie żarty robi. Prawdę mówiąc nie przypomninam sobie żebym coś jadła czy piła, bo robiłam badania przed świętami...
Mari niestety glukometru nie posiadam
Badania najwcześniej dam radę zrobić w poniedziałek, jutro wyjeżdżamy do moich rodziców. Ew babcię nawiedzić w nowy rok i zajumać jej glukometr
Ja robię eklerki, znaczy w formie ptysia bo nie mam rękawa cukierniczego żeby to takie ładne zgrabne wychodziło -
Vayn chyba cos wspominali o 2 dawkach celastonu, w sensie teraz jeden za 24h drugi i tak to zrozumiałam. Tez dostaje w kubeczku leki, 3 z nich to wiem co to, a jedna tabletka mnie zastanawia obstawiam asparagin
Byle by tylko nasze maleństwo było zdrowe i nic sie nie działo z łożyskiem, z tych nerwów to prawie nie śpię. A miałam Wam wczoraj pokazać fotki staników do karmienia, ktore kupiłam. Jeszcze moze któraś z Was skorzystac z promo w esotiq jak kupi sie za 300zl to płacisz tylko 150, wiec kupiłam fajny stanik, szlafrok i 2 pary fig- figów?akurat szlafrok od razu sie przydał, a jeszcze mówiłam wczoraj do męża ze trzeba torbę spakować bo to nie wiadomo i tu zaraz masz jak na zawołanie...
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Tuli właśnie to samo pytanie zadał mi lekarz
Myślałam, że sobie żarty robi. Prawdę mówiąc nie przypomninam sobie żebym coś jadła czy piła, bo robiłam badania przed świętami...
Mari niestety glukometru nie posiadam
Badania najwcześniej dam radę zrobić w poniedziałek, jutro wyjeżdżamy do moich rodziców. Ew babcię nawiedzić w nowy rok i zajumać jej glukometr
Ja robię eklerki, znaczy w formie ptysia bo nie mam rękawa cukierniczego żeby to takie ładne zgrabne wychodziłotulipanna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam dziś w rossmanie i jest jakaś nowa marka babydream med i jest właśnie w ifercie krem do twarzy dla dzieciaczka ale nie kupiłam bo nie miałam cierpliwości czytać bo tu u mohej mamy mają o wiele większy wybór i nigdzie indziej tej serii med nie widziałam.
-
Vayn ja miałam glukoze w moczu i to 160. Powtórzylam krzywa cukrowa i wyszła idealnie i po tygodniu ponownie zrobiłam badania moczu i nie miałam już nic.
Dla mnie najgorsze okazały się mandarynki i owoce po prostu, organizm bardzo długo je trawil i dlatego tak mi się utrzymywalo długo a teraz wyniki mam ok
Najlepiej powtórz badanie moczu i krzywa cukrowa i zobaczysz co ci wyjdzie -
nick nieaktualny
-
Dzięki wielkie, ja dopiero teraz ogarniam to wszystko, możecie nie wierzyć ale jeszcze nic nie mam
A że ciąże mam już do końca leżącą zostaje mi internet.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
wlasnie z tymi badaniami moczu to jakas magia. Mi juz cuda wychodzą, teraz wyszły jakies wałeczki, szczawiany, kryształy, znow białko a 2 tyg temu tego nie było, zaś 4 tyg temu miałam erytrocyty wyługowane, fosforany i tez białko...cuda na kiju.... Moze waśnie z tym cukrem to jednorazowy epizod, albo błąd oznaczenia
-
tulipanna wrote:Z innej beczki..robiłyście kiedyś eklerki???
No baaaa bo to raz a co potrzebujesz? Ja najczęściej robię takie mini na dwa gryzy za pomocą dekoratora do tortów i ofkors z masą budyniowa bo uwielbiam echhh ale mam ochotke
Nasz kochany Olus -
Zosia_wop wrote:Juz po ktg i wizycie. Skurczy nie ma, ale dostanę jeszcze magnez na wszelki wypadek. W zasadzie nie wiadomo skąd ta krew, moze szyjka, moze łożysko sie gdzues minimalnie odkleilo, bo dzis juz tylko leciutkie brązowe plamienia. W najgorszym wypadku cc...Nie wiem jak długo tu posiedzę, ale jest taki okres, ze pustki w szpitalu.
Dziewczyny ha chyba jestem jakimś wariatem, albo ze mnie chca zrobić takowego... Jesli ost miesiączkę miałam 30.04 to w którym tc i dniu jestem? Bo wg lekarza 34+3 a suwaczek, apki, moje obliczenia wskazują 34+6...nawet nie ma z kim gadać, 34+3 i koniec kropka ja sie nie znam i mam cicho siedzieć ehhhh...
Ja miałam miesiączka 28.04 i jak widać suwaczek pokazuje 35 tydz i 1 dzień i tym się sugerujeKubuś
-
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:Dzięki wielkie, ja dopiero teraz ogarniam to wszystko, możecie nie wierzyć ale jeszcze nic nie mam
A że ciąże mam już do końca leżącą zostaje mi internet.
Kochana ja wyprawkę tylko przez internet bo leżę od samiuskiego początku jedynie wózek kupiliśmy w hurtowni bo chciałam zmacac. Da się ją w miesiąc gdzieś ogarnelam temat łącznie z apteka do porodu i dla małego na początek.
Powiem Wam że koleżanki mi hurtownie polecaly żeby tam podklady butelki smoczki kupić itp i kurcze cieszę się że nie posluchalam i kupiłam wszystko w tej Gemini. Sfrajerzylam się tylko na butelce 250 ml bo zapomniałam zamówić w tej mega taniej hurtowni była droższa o 7 zł. Zastanawiam się ile te rzeczy naprawdę kosztują skoro są takie różnice w cenach.
Nasz kochany Olus -
Mój mąż zaczął pokój małego robić i już się tak podniecilam a tu zonk od wczoraj gorączka i leży plackiem a niestety pracuje w takiej branży że do sylwestra nie ma opcji urlopu bądź l4 i jak wraca z pracy tylko leży a robota leży. Ech a już myślałam że choć łóżeczko złoży i będę tykac na zmianę bryczke i łóżeczko
Nasz kochany Olus