Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • kmb Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dziewczyny możecie napisać czemu tak mało lutowek na liście? Jakieś wymogi są by tu być wpisanym???

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawać śpiochy. Idę robić biszkopt bo zrobię ciasto tortowe i muszę po zakupy iść aby zrobić pizze wieczorem taka domowa. Nie wiem co mi wyjdzie z tego ciadta trzymajcie kciuki.
    Tyli moja mama to eklery robi jak karpatke przynajmniej tylko ze później polewa z czekolady leje.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Dzien dobry,

Wyspane? ;-)
    No właśnie nie bardzo :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:
    Hej. Dziewczyny możecie napisać czemu tak mało lutowek na liście? Jakieś wymogi są by tu być wpisanym???
    Trzeba zapłacić wpisowe :)
    A tak serio, to po prostu tylko tyle się nas tu udziela.

nick nieaktualny, Biedroneczka29, madzia.rka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmb wrote:

Cześć dziewczyn przeniosła się i jest na jakimś profilu fb do którego musisz mieć zaproszenie są też dwie grupy zamknięte które znajdziesz bez problemu. Rodze w lutym i lutowki a my mamy swoje małe grono i chyba nam tak dobrze.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • kmb Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam, mimo iż się nie udzielam to czasem coś napiszę raz na dwa miesiące, :-D i kiedy zerklam na listę to przykro się zrobiło, że ja tak edytowano i mnie nie ma, myślałam, że ktoś wprowadził zasady meldowania i udzielania się. Dlatego pytałam

• monjovika Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem o jakiej Wy liście mówicie :D

201602171662.png201311165165.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monjovika wrote:
    Na 3 stronie jest lista lutówek, podajcie swoje dane to was Tysia dopisze :)

• monjovika Ekspertka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23.02 syn :)

201602171662.png201311165165.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepszy krem i ciasto na karpatkę jest wg przepisu Ewy Wachowicz na jej stronie. W kremie jest dużo masła, ale jest obłędny, w ogóle nie jest ciężki, ma trochę konsystencję bitej śmietany ale o wiele lepiej się trzyma. A co do przepisu na pizze to dobry znajdziesz na stronie przepisnachleb.pl piekłam i chleb i bułki i pizze z tej strony i wszystko sprawdzone :)

tulipanna lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • L Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monjovika wrote:

Dokładnie , to jakaś lista jest tak w ogóle...gdzie jej szukać ???

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    No właśnie nie bardzo :D

No ja też , dzisiaj kiepsko spałam :-/

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Na 3 stronie jest lista lutówek, podajcie swoje dane to was Tysia dopisze :)

Aaaa ta lista to nawet jestem na niej;-) Oj kiepsko z pamięcią w tej ciąży :-P

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaaaaa, znaczy MY spaliśmy jak dzieci. Mieliśmy wyjechać o 7 rano, ale jakoś budzik nie zadzwonił... :P Aktualnie na spokojnie już śniadanie, ostatnie dokładanie rzeczy - masakra bagażnika braknie. No i mega ekscytacja, dla mnie dzisiejszy wyjazd jest równoznaczny z tym "że to już niebawem!" AAAAAaaaa jaram się <3

Kochane Moje Dziewczynki.... Życzę wszystkim i każdej z osobna szczęśliwego Nowego Roku! Ten był dla nas szczególny a już w ogóle nie potrafię sobie wyobrazić jaki będzie 2016! Wierzę, że będzie dla nas wyjątkowy, przyniesie mnóstwo niezapomnianych chwil.

Jakiś przystojniak z neta już nam polewa dozwolony trunek :)

dwc19w.jpg

nick nieaktualny, L, szara myszka, olenka173065, Biedroneczka29, tysiaa93, Mila920, madzia.rka, Tusiaa, tulipanna, Lexi150 lubią tę wiadomość

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    potrzebuje sprawdzony przepis :)

Tuli ja korzystam z przepisu Ewy Wachowicz chyba na ptysie poczekaj zaro poszukam a krem robię budyniowy tylko z masłem po ostudxeniu roztrzepuje bo mam też jakiś z białek ale ten mi nie smakuje. Ogarnę się i Ci wrzucę.

tulipanna lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    najlepszy krem i ciasto na karpatkę jest wg przepisu Ewy Wachowicz na jej stronie. W kremie jest dużo masła, ale jest obłędny, w ogóle nie jest ciężki, ma trochę konsystencję bitej śmietany ale o wiele lepiej się trzyma. A co do przepisu na pizze to dobry znajdziesz na stronie przepisnachleb.pl piekłam i chleb i bułki i pizze z tej strony i wszystko sprawdzone :)

Ooooooo to chyba o tym samym mówimy. Ja z tego ciasta korzystam. Krem mam swój ale ten też jest dobry. Robię dziś karpatke bo jak zwykle slinotok mam i chlapaczy potrzebuje

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku po 3 latach niepieczenia wyszedł mi biszkopt jestem dumna. Teraz ubrać się i po składniki na pizze trza iść.
    Więc Vayn wszystkiego dobrego spokojnej drogi daj znać czy dojechalas bezpiecznie bo jest zimno i ślisko. I cóż aby ten rok był lekki zarówno poród jak późniejsze dni i oby Pola pozycji nie zmienila i żeby tesciowa Ci nawrocilo.

tysiaa93, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tumblr_lx3d37Tqtj1r96blio1_500.gif
    Wszystkiego dobrego w nowym roku :D
    Niech nam porody lekkie będą a nasze dzieciaki zawsze zdrowe, najedzone i wyspane!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:42

szara myszka, monjovika, Bruśka, tysiaa93, Mila920, Lexi150, madzia.rka, Tusiaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie dziewczynki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :*:*
    Przede wszystkim żebyśmy miały znośne porody i dzieciaczki były zdrowe, bo to najważniejsze a wszystkie inne trudy niewyspania ogarniemy!!!

My dziś z mezem w domku z sylwestrem z dwojka, ale bardzo się ciesze, będziemy robic desery lodowe :D jedziemy wlasnie niedługo na zakupy żeby pokupic jakies owocki fajne i cos do tych lodow ;)

monjovika, tysiaa93, nick nieaktualny, Lexi150, madzia.rka, Bruśka, tulipanna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • L Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn spokojnej drogi.

Ja wlasnie sałatkę z gyrosa zrobiłam i to by bylo na tyle. Do siostry na sylwestra sie wybieramy wiec idziemy, ze tak powiem na gotowe :-P

Jeszcze zagladam ale juz teraz zycze wam mamuski aby nadchodzacy rok był pelen pozytywnych doznan , milosci i szczęscia. Aby kazdy poród przebiegł szybko i jesli to mozliwe bezbolesnie :-P nasze zdrowie :-)

monjovika, Bruśka, tysiaa93, nick nieaktualny, Lexi150, madzia.rka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
‹‹ ‹ 1223 1224 1225 1226 1227 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ