Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wstawać śpiochy. Idę robić biszkopt bo zrobię ciasto tortowe i muszę po zakupy iść aby zrobić pizze wieczorem taka domowa. Nie wiem co mi wyjdzie z tego ciadta trzymajcie kciuki.
Tyli moja mama to eklery robi jak karpatke przynajmniej tylko ze później polewa z czekolady leje. -
kmb wrote:Hej. Dziewczyny możecie napisać czemu tak mało lutowek na liście? Jakieś wymogi są by tu być wpisanym???
A tak serio, to po prostu tylko tyle się nas tu udziela.marissith, Biedroneczka29, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
kmb wrote:Hej. Dziewczyny możecie napisać czemu tak mało lutowek na liście? Jakieś wymogi są by tu być wpisanym???
Cześć dziewczyn przeniosła się i jest na jakimś profilu fb do którego musisz mieć zaproszenie są też dwie grupy zamknięte które znajdziesz bez problemu. Rodze w lutym i lutowki a my mamy swoje małe grono i chyba nam tak dobrze. -
nick nieaktualny
-
najlepszy krem i ciasto na karpatkę jest wg przepisu Ewy Wachowicz na jej stronie. W kremie jest dużo masła, ale jest obłędny, w ogóle nie jest ciężki, ma trochę konsystencję bitej śmietany ale o wiele lepiej się trzyma. A co do przepisu na pizze to dobry znajdziesz na stronie przepisnachleb.pl piekłam i chleb i bułki i pizze z tej strony i wszystko sprawdzone
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jaaaaa, znaczy MY spaliśmy jak dzieci. Mieliśmy wyjechać o 7 rano, ale jakoś budzik nie zadzwonił...
Aktualnie na spokojnie już śniadanie, ostatnie dokładanie rzeczy - masakra bagażnika braknie. No i mega ekscytacja, dla mnie dzisiejszy wyjazd jest równoznaczny z tym "że to już niebawem!" AAAAAaaaa jaram się
Kochane Moje Dziewczynki.... Życzę wszystkim i każdej z osobna szczęśliwego Nowego Roku! Ten był dla nas szczególny a już w ogóle nie potrafię sobie wyobrazić jaki będzie 2016! Wierzę, że będzie dla nas wyjątkowy, przyniesie mnóstwo niezapomnianych chwil.
Jakiś przystojniak z neta już nam polewa dozwolony trunek
marissith, L, szara myszka, olenka173065, Biedroneczka29, tysiaa93, Mila920, madzia.rka, Tusiaa, tulipanna, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:potrzebuje sprawdzony przepis
Tuli ja korzystam z przepisu Ewy Wachowicz chyba na ptysie poczekaj zaro poszukam a krem robię budyniowy tylko z masłem po ostudxeniu roztrzepuje bo mam też jakiś z białek ale ten mi nie smakuje. Ogarnę się i Ci wrzucę.tulipanna lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
natalica06 wrote:najlepszy krem i ciasto na karpatkę jest wg przepisu Ewy Wachowicz na jej stronie. W kremie jest dużo masła, ale jest obłędny, w ogóle nie jest ciężki, ma trochę konsystencję bitej śmietany ale o wiele lepiej się trzyma. A co do przepisu na pizze to dobry znajdziesz na stronie przepisnachleb.pl piekłam i chleb i bułki i pizze z tej strony i wszystko sprawdzone
Ooooooo to chyba o tym samym mówimy. Ja z tego ciasta korzystam. Krem mam swój ale ten też jest dobry. Robię dziś karpatke bo jak zwykle slinotok mam i chlapaczy potrzebuje
Nasz kochany Olus -
Jejku po 3 latach niepieczenia wyszedł mi biszkopt jestem dumna. Teraz ubrać się i po składniki na pizze trza iść.
Więc Vayn wszystkiego dobrego spokojnej drogi daj znać czy dojechalas bezpiecznie bo jest zimno i ślisko. I cóż aby ten rok był lekki zarówno poród jak późniejsze dni i oby Pola pozycji nie zmienila i żeby tesciowa Ci nawrocilo.tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wszystkiego dobrego w nowym roku
Niech nam porody lekkie będą a nasze dzieciaki zawsze zdrowe, najedzone i wyspane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 10:42
szara myszka, monjovika, Bruśka, tysiaa93, Mila920, Lexi150, madzia.rka, Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość
-
Wzajemnie dziewczynki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :*:*
Przede wszystkim żebyśmy miały znośne porody i dzieciaczki były zdrowe, bo to najważniejsze a wszystkie inne trudy niewyspania ogarniemy!!!
My dziś z mezem w domku z sylwestrem z dwojka, ale bardzo się ciesze, będziemy robic desery lodowejedziemy wlasnie niedługo na zakupy żeby pokupic jakies owocki fajne i cos do tych lodow
monjovika, tysiaa93, marissith, Lexi150, madzia.rka, Bruśka, tulipanna, vayn lubią tę wiadomość
-
Vayn spokojnej drogi.
Ja wlasnie sałatkę z gyrosa zrobiłam i to by bylo na tyle. Do siostry na sylwestra sie wybieramy wiec idziemy, ze tak powiem na gotowe
Jeszcze zagladam ale juz teraz zycze wam mamuski aby nadchodzacy rok był pelen pozytywnych doznan , milosci i szczęscia. Aby kazdy poród przebiegł szybko i jesli to mozliwe bezbolesnienasze zdrowie
monjovika, Bruśka, tysiaa93, marissith, Lexi150, madzia.rka, vayn lubią tę wiadomość