Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusiaa wrote:Bruśka póki co nie zaobserwowałam mokrej wkładki ale akurat to że mi sie chce siku a potem nic albo pare kropelek to nie pierwwszy raz.
Pierwszy raz mi sie to zdarzyło i juz pomyslalam , że godzina zero zbliża sie wielkimi krokami . A ja tu nic przygotowanego nie mam.
Poobserwujemy jutro. Mam nadzieje, że to jednorazowy incydent i mały jeszcze sie nie pcha na swiat
A jakie to uczucie jak dziecko kopie po szyjce? -
Muszka to super, że wszystko z wami dobrze. No i zdjęcie upragnione jest , czekamy na nie
Lista przyda mi się jak najbardziej, dziękuję
Dziewczyny jak tak czytam o waszym rozmiarze S teraz jak wy w ciąży jesteście tak chce mi się płakać bo ja to L -XL muszę miećKiedy ja to zrzucę!!!
tulipanna lubi tę wiadomość
-
L wrote:Muszka to super, że wszystko z wami dobrze. No i zdjęcie upragnione jest , czekamy na nie
Lista przyda mi się jak najbardziej, dziękuję
Dziewczyny jak tak czytam o waszym rozmiarze S teraz jak wy w ciąży jesteście tak chce mi się płakać bo ja to L -XL muszę miećKiedy ja to zrzucę!!!
-
Biedroneczka29 wrote:L spokojnie ja teraz nosze M albo L przed ciaza nosilam XS-S teraz juz nie
Bo potem to będzie jak na tym filmiku co Mila kiedys zamieściła, że obiad to będzie łykany albo gorący albo całkiem zimny
Teraz nam wolno i trzeba korzystać
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:No włąsnie! Co tam rozmiary! Dziecioliny niedługo będą z nami!!! Wpieprzać teraz ile można
Bo potem to będzie jak na tym filmiku co Mila kiedys zamieściła, że obiad to będzie łykany albo gorący albo całkiem zimny
Teraz nam wolno i trzeba korzystać
Jak by się dało tyle jeść , kurcze ja żołądek to mam chyba w gardle . Nie zjem zbyt dużo i tak naprawdę nie mam zachcianek kulinarnych . Jem mniejsze porce niż przed ciążą a i tak za dużo przybieram na wadze dziwne
-
L ja się migdałów wystrzegalam jak tylko mogłam bo są ciezkostrawne tlustawe i długo trawia. Dziś zakupilam gaviston może to coś da bo przecież ta zgaga mnie chyba nie opuści. Jest tak okropna że aż w nosie ja czuję. Już mam dość. Powiedziałam że jeśli mały będzie łysy to go zostawię bo na cholere się męczę. Taki żarcik. Pewnie będzie łysy jak kolano. Ja powiem Wam że ciężko mi powiedzieć ile przed ciąża ważyłam ale tak ok 55 kg przy 158 więc ani dużo ani mało. A koszulki do karmienia z h&m kupiłam XS. I ogólnie w podkoszulki to s wchodzę więc chyba źle nie jest. Ale to też jest tak ze przy tej diecie cukrzycowej tak jest. A właśnie na obiad zjadłam ziemniaki surowke z jablka i marchwii oraz kotlety z piersi takie placki z pokrojonej piersi stratrego sera przypraw majonezu i mąki zaznaczam pszennej i cukier 85. Ja nie wiem. Ogólnie może od początku przekroczylam normę po pisilku z 7 razy a na czczo nigdy. Bądź tu głupi i pisz wiersze.
Dziewczyny do tdj torby to pamiętać o dokumentach DOWOD!!! Karteczke przykleić.
Szara myszko piękne zdjęcie.tulipanna lubi tę wiadomość
-
Ja tak lubię śniadanie jeść, albo kolację. Stawiam talerz na brzuchu, nie kruszę jednocześnie za bardzo
Dziś zauważyłam dlaczego po kuchni plecy mnie bolą! Bo cholera brzuch na wysokości blatu jest i pochylam się do przodu żeby móc operować przy nim. To jak zgięta porobię coś godzinkę to nic dziwnego, że potem kolejne 2 muszę leżeć
-
Ja miałam problemy z za wysoka prolaktyna i zastanawiam się czy to będzie mieć wpływ, brałam bromergon trzy miesiące potem dwa mies. przerwy i potem 4 miesiące bo zas skoczyla. Potem odstawiłam i w pierwszym cyklu staran zaszłam
a ten bromergon co kiedyś brałam może mieć teraz wpływ? -
ja tez nie mam, choć zdarza mi się mieć takie zaschnięte zolte/biale na koncach sutkow - tak jak kiedyś jak była wysoka ta prolaktyna, ale nic nie leci tylko takie zaschnięte czasem jest
mam nadzieje ze nie będę miała problemów jakiś z karmieniem przez ten bromergon ;/