WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super zdjecie:)

szara myszka lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka super ze wszystko ok :) fotka super,moze moja dama zechce sie jutro pokazac :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Bruśka póki co nie zaobserwowałam mokrej wkładki ale akurat to że mi sie chce siku a potem nic albo pare kropelek to nie pierwwszy raz.
    Pierwszy raz mi sie to zdarzyło i juz pomyslalam , że godzina zero zbliża sie wielkimi krokami . A ja tu nic przygotowanego nie mam.
    Poobserwujemy jutro. Mam nadzieje, że to jednorazowy incydent i mały jeszcze sie nie pcha na swiat :)

A jakie to uczucie jak dziecko kopie po szyjce?
    no ja to czuję jako ból w środku, głęboko jakby między odbytem a wejściem do pochwy, tylko wyżej i głebiej w środek... no po prostu boli...i własnie zaraz wrażenie jakby sie człowiek miał zesikac...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszka to super, że wszystko z wami dobrze. No i zdjęcie upragnione jest , czekamy na nie :-)

Lista przyda mi się jak najbardziej, dziękuję ;-)

Dziewczyny jak tak czytam o waszym rozmiarze S teraz jak wy w ciąży jesteście tak chce mi się płakać bo ja to L -XL muszę mieć :-/ Kiedy ja to zrzucę!!!

tulipanna lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko, zdjęcie śliczne, Maluszek w usg zawsze ciut jest zniekształcony, poza tym to się rusza i nie jest ostre zdjęcie

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jest i zdjęcie, jakie śliczniusie :-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Muszka to super, że wszystko z wami dobrze. No i zdjęcie upragnione jest , czekamy na nie :-)

Lista przyda mi się jak najbardziej, dziękuję ;-)

Dziewczyny jak tak czytam o waszym rozmiarze S teraz jak wy w ciąży jesteście tak chce mi się płakać bo ja to L -XL muszę mieć :-/ Kiedy ja to zrzucę!!!
    L...nie dramatyzuj, dużo zalezy tez od wyglądu przed ciążą...no przecież jak jestes wysoka to wiadomo ze bluzeczka ciążowe S będzie za krótka na Ciebie i potrzebujesz większej. Albo jak bioderka miałaś to też inaczej się rozkłada..Ja np. wyglądam jakbym piłkę do kosza połknęła i cycki mi urosły. A mam + 16 kg, co nie jest mało... startowałam od 51 kg..i ja niska jestem.. 162 wzrostu.. każdy mówi ze brzuszek mam duży..No duży bo ja sama niska i drobna jestem, wiec tak to wygląda..gdybym miała szersze biodra to by się trochę rozlało na bokii byłby mniejszy..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L spokojnie ja teraz nosze M albo L przed ciaza nosilam XS-S teraz juz nie :)

tulipanna, L lubią tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipana no może masz rację ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    No włąsnie! Co tam rozmiary! Dziecioliny niedługo będą z nami!!! Wpieprzać teraz ile można :P Bo potem to będzie jak na tym filmiku co Mila kiedys zamieściła, że obiad to będzie łykany albo gorący albo całkiem zimny :P Teraz nam wolno i trzeba korzystać :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

Czyli nie jest tak źle, dzięki ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    No włąsnie! Co tam rozmiary! Dziecioliny niedługo będą z nami!!! Wpieprzać teraz ile można :P Bo potem to będzie jak na tym filmiku co Mila kiedys zamieściła, że obiad to będzie łykany albo gorący albo całkiem zimny :P Teraz nam wolno i trzeba korzystać :)

Jak by się dało tyle jeść , kurcze ja żołądek to mam chyba w gardle . Nie zjem zbyt dużo i tak naprawdę nie mam zachcianek kulinarnych . Jem mniejsze porce niż przed ciążą a i tak za dużo przybieram na wadze dziwne :-/

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i zgaga mnie strasznie męczy :-( Migdały już nie pomagają .

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L ja się migdałów wystrzegalam jak tylko mogłam bo są ciezkostrawne tlustawe i długo trawia. Dziś zakupilam gaviston może to coś da bo przecież ta zgaga mnie chyba nie opuści. Jest tak okropna że aż w nosie ja czuję. Już mam dość. Powiedziałam że jeśli mały będzie łysy to go zostawię bo na cholere się męczę. Taki żarcik. Pewnie będzie łysy jak kolano. Ja powiem Wam że ciężko mi powiedzieć ile przed ciąża ważyłam ale tak ok 55 kg przy 158 więc ani dużo ani mało. A koszulki do karmienia z h&m kupiłam XS. I ogólnie w podkoszulki to s wchodzę więc chyba źle nie jest. Ale to też jest tak ze przy tej diecie cukrzycowej tak jest. A właśnie na obiad zjadłam ziemniaki surowke z jablka i marchwii oraz kotlety z piersi takie placki z pokrojonej piersi stratrego sera przypraw majonezu i mąki zaznaczam pszennej i cukier 85. Ja nie wiem. Ogólnie może od początku przekroczylam normę po pisilku z 7 razy a na czczo nigdy. Bądź tu głupi i pisz wiersze.

Dziewczyny do tdj torby to pamiętać o dokumentach DOWOD!!! Karteczke przykleić.

Szara myszko piękne zdjęcie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem jak Wy ale ja jem na brzuchu. Nie mogę jeść przy stole mały mi tak uciska że nic do ust nie wloze. Muszę się odchyluc do tyłu i jeść. Bo jak siedzę i pochylam się do przodu to nic z tego.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak lubię śniadanie jeść, albo kolację. Stawiam talerz na brzuchu, nie kruszę jednocześnie za bardzo ;-) Dziś zauważyłam dlaczego po kuchni plecy mnie bolą! Bo cholera brzuch na wysokości blatu jest i pochylam się do przodu żeby móc operować przy nim. To jak zgięta porobię coś godzinkę to nic dziwnego, że potem kolejne 2 muszę leżeć :-D

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    To faktycznie jesteś rekordzistką :) A z ciekawości, miałas wcześniej problemy z prolaktyną???Brałaś coś na jej obniżenie???

Nic nie wiem o tym, abym miała jakieś problemy z prolaktyną :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam problemy z za wysoka prolaktyna i zastanawiam się czy to będzie mieć wpływ, brałam bromergon trzy miesiące potem dwa mies. przerwy i potem 4 miesiące bo zas skoczyla. Potem odstawiłam i w pierwszym cyklu staran zaszłam

a ten bromergon co kiedyś brałam może mieć teraz wpływ?

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png

Wysłany: 4 stycznia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo wysoka prolaktynka i bromergon tez mi bardzo znane :) ja tam zadnych wyciekow z cycuchow nie mam.

Sofija <3
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie mam, choć zdarza mi się mieć takie zaschnięte zolte/biale na koncach sutkow - tak jak kiedyś jak była wysoka ta prolaktyna, ale nic nie leci tylko takie zaschnięte czasem jest

mam nadzieje ze nie będę miała problemów jakiś z karmieniem przez ten bromergon ;/

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1239 1240 1241 1242 1243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ