Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka trzymam kciuki za wizytę. Właziłam wczoraj na Twój pamiętnik ale coś nie wszystkie zdjęcia się pokazują
No i zgapię troszkę i też sobie wrzuciłam porównanieBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Ach Wy moje brzuchatki sliczniutkie te Wasze brzucholki.
Lula wcinaj Kochana ile wlezie i będzie dobrze musi już tyle za nami. My dziś klujemy się. Tzn mamusia przyjedzie mnie ukluc mam nadzieję że zdaza wyniki zrobić do czwartku. wczoraj zamówiłam trochę rzeczy na 56 bo doszłam do wniosku że właściwie nic nie mam a w szpitalu Ti raczej te 56 się przyda. W czwartek powinny przyjść przescieradelka do łóżeczka wózka i przebierak. Mój mąż też powinien w tym tyg skończyć pokój jupi teraz tylko czekamy na mebelki.
Torbę mam podpakowana tzn moje rzeczy bez apteki bo małego naszykowalam w szafie żeby ciuszki nie zatechly jakoś.
Nasz kochany Olus -
Lula a te przepływy słabe u Ciebie w tętnicy czy dziecka? Bo w moim przypadku miałam słabe przepływy w tętnicy lewej macicznej i dostałam acard na rozszerzenie i po 3 miesiącach się wyrownalo. A był o ponad połowę gorszy od przepływu w prawej tętnicy. Fakt rozwalilo mi to żołądek i teraz zgaga ale dało radę. Nie mówię żebyś sama zaczęła brać bo to rozrzedza krew ale może inny lekarz by coś Ci zalecił.
Mój mąż chyba w ciąży jest spać nie może i mnie budzi. -
Tuli tylko po cc nie można jeść dwie doby. W pierwszej nawet pić nie można jedynie zwilzac usta w drugiej dopiero pić. A jedzonko w 3 więc nie wkladaj do torby jedzona aby nie kusilo. A co do czekolady to polozna mówiła żeby wziąć coś ale nie czekoladę bo powoduje zaparcia a po porodzie parcie w celu wydalenia tego i owego nie jest wskazane. Powiedziała o cukrze w kostkach a inna polozna o landrynkach.
Ja się powiem ze obawiam tego że rodzić nie można w soczewkach a okulary raczej niewygodne lub się polamia lub ich zapomne albo ubrudza od poprawiania i nie zobaczę dziecka. Tak od razu tylko jak już będzie blisko. I nie będę widziała co oni tam robią że mna. Kto gdzie się kręci. -
Madzia ja wypełnienie kupiłam takie, faje bo można prać w 95 stopniach.
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5878936027&reco_id=43a93c99-b378-11e5-8e56-0228c53622e9&ars_rule_id=201
Brusia ja zamierzam rodzić w okularach bo bez nich to ślepa jestem. Jak się ubrudzą albo połamią to nie problem, naprawi się albo wytrze a wolę widzieć co i jak
Słyszałam też że żelki są dobre albo jakieś energetyczne batoniki z muesli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 07:51
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Brusia ja tez mam ten problem z soczewkami.. Nosze teraz juz okulary i sie troche przyzwyczaiłam przez nie ogarniać swiat ale jest ciężko sie przestawić po 10latach soczewek
-
Lexi no właśnie ja też ślepa jestem ale obawiam się o tą kwestię. Ze albo zabiorą albo coś. Nigdy nic nie wiadomo.
Ja to noszę na zmianę raz to raz to teraz przy tych mrozach to obowiązkowo soczewki bo wiadomo co po wejściu do sklepu się robi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 07:53
-
Na bebiprogram.pl jest szkoła rodzenia online i w jednym z modułów można sobie skonfigurować i wydrukować plan porodu i tam właśnie zaznaczyłam taki punkt, że chcę rodzić w okularach.
Ja z soczewkami próbowałam ale niestety moje oczy mają tendencje do wysuszania i okulista raczej nie polecał a ja jak już czasami zakładam to muszę często oczy zakrapiać więc jakoś tak wolę okulary.
EDIT: Dziewczyny a duże macie wady? Bo ja się tak zastanawiam czy iść jeszcze do okulisty żeby sprawdziła czy nie ma przeciwwskazań do porodu SN. U mnie astygmatyzm i -2 dioptrie na obu oczach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 07:59
-
Bruśka wrote:Wiecie że ja nic nie dostałam jeszcze z tych bebiprogramow ani bebi klubu w jednym już chyba 3 miesiące temu się zapisałam a w tym drugim miesiąc to spokojnie minął.
-
Lexi150 wrote:Na bebiprogram.pl jest szkoła rodzenia online i w jednym z modułów można sobie skonfigurować i wydrukować plan porodu i tam właśnie zaznaczyłam taki punkt, że chcę rodzić w okularach.
Ja z soczewkami próbowałam ale niestety moje oczy mają tendencje do wysuszania i okulista raczej nie polecał a ja jak już czasami zakładam to muszę często oczy zakrapiać więc jakoś tak wolę okulary.
EDIT: Dziewczyny a duże macie wady? Bo ja się tak zastanawiam czy iść jeszcze do okulisty żeby sprawdziła czy nie ma przeciwwskazań do porodu SN. U mnie astygmatyzm i -2 dioptrie na obu oczach. -
-
A ja wczoraj w nocy jeździłam z do babci 40 km bo zadzwoniła że już nie daje rady takie miała bóle brzucha. pogotowie zabrało teraz jest w szpitalu, ale sytuacja raczej opanowana. Powiem Wam, że jakoś te stresy w ciąży mnie się trzymają niestety, wczoraj to w ciągu 5 min byliśmy w samochodzie a była 23 cia. Masakra. Mam nadzieję, że bardzo źle to na niuńka nie działa. I że ludzie na mnie nie naprychali na tej izbie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 08:19