Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny ja 30/01 idę do szpitala. Mały waży 3010, szyjka trzyma na "agrafce " łożysko jak się można było spodziewać dalej wapnieje wód dużo także dalej lezymy i zaciskamy nogi do 30/01 Brusia trzymam kciuki
tysiaa93, marissith, Evans lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Ja pieluchy nie będę gotować ani wymyślać. Normalnie je wypiore w 30 stopniach jak resztę ciuszków i przeprasuje i będzie dobrze
Nie ma co przesadzać że sterylizacja wg mnie i już
Madziarka wow ale duży synusto mocno ściskaj te nogi kochana i niech mały siedzi w brzuchu
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
a ja się zastanawiam czy szyjka może się jakos szybko nagle zgladzic?> tzn tak się dzieje przy porodzie tak? no bo jak np. ja mam caly czas zamknieta i dajmy na to ze będzie tak jeszcze dluuuugo to znaczy ze dopóki sama się powoli nie zacznie zgladzac to szans na porod nie ma? teraz nie chce oczywiście, ale tak od 38tygodnia się nie obraze jakbym już rodzila
-
Bruśka też trzymamy z Gabryśką kciuki za was
Madzia.rka to będziesz drugą mamusią u nas na wątkuNo chyba, że wcześniej któraś zrobi niespodziewankę
Myszka też mnie to zastanawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:31
-
pierwsze pranie powieszone!
ogolnie przeraziłam się jak bardzo te bodziaki z biedry i z tesco się porozciagaly niefajnie ;/;/;/ a te z tesco tanie nie było bo to te z Kubusia puchatka ;/
za to bardzo pozytywnie jestem zaskoczona jakoscia ubranek od jednego ze sprzedawcow u którego zamawiałam na allegro, albo nawet dwóch - nic na fasonie po praniu nie stracily, bardzo ladnie wygladaja
tak samo body ze smyka tez bardzo ladne po praniu nie rozciagnely sięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:37
-
Ja po wizycie, krew się poprawiła, więcej hemoglobiny jest także ok. Ogólnie wszystko ok, w razie kłucia jak nospa nie pomoże mam jechać na IP. Jak bolą plecy to też nospa. A i jak mówiłam o kłuciach w pochwie to polecił zakładać lactovaginal przez tydzień. Też pamiętam, że się skarzyłyście na ból kości łonowej - mi powiedział, że więzadła inaczej pracują i nie należy się tym martwić.
Lexi150, szara myszka, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Ja pieluchy nie będę gotować ani wymyślać. Normalnie je wypiore w 30 stopniach jak resztę ciuszków i przeprasuje i będzie dobrze
Nie ma co przesadzać że sterylizacja wg mnie i już
-
d84 wrote:ja mam ból chyba kości ale kocza i to tylko z jednej strony, a na dodatek hehhehe, nie śmiejcie się od jakiś 2 tyg wydaje mi się jakby mi właśnie ta połowa pip** lekko wibrowała co jakiś czas hehehee
masz na myśli takie krótkie drganie? mi się to chyba ze 3 razy zdarzylo w roznych miejscach -
madzia.rka wrote:No dziewczyny ja 30/01 idę do szpitala. Mały waży 3010, szyjka trzyma na "agrafce " łożysko jak się można było spodziewać dalej wapnieje wód dużo także dalej lezymy i zaciskamy nogi do 30/01 Brusia trzymam kciuki
Madziarka to chłopaka masz już dużegoKurcze , to odpoczywaj ile tylko możesz choć pewno i tak wcześniej niż później urodzisz. Będzie dobrze
-
Kri wrote:Ja po wizycie, krew się poprawiła, więcej hemoglobiny jest także ok. Ogólnie wszystko ok, w razie kłucia jak nospa nie pomoże mam jechać na IP. Jak bolą plecy to też nospa. A i jak mówiłam o kłuciach w pochwie to polecił zakładać lactovaginal przez tydzień. Też pamiętam, że się skarzyłyście na ból kości łonowej - mi powiedział, że więzadła inaczej pracują i nie należy się tym martwić.
Kri to spokojnie możesz dalej odliczać
Kri lubi tę wiadomość
-
o madzia.rka juz bliżej niz dalej
gorgeous no to ładnie może niedługo to i Ty urodzisz
dzisiaj nic nie zrobiłamnie chce mi się nic robic.. Nawet ciuszków do komody powkładać
ja jestem jak tam u mnie szyjka i w ogóle. Od poczatku ciazy nic na ten temat nie wiem. Posiew tez poźno bede miała robiony bo za tydzień a to wszystko przez te swieta. Cieszę sie że 11 idę na USG
może uda sie zrobić zdjęcie buźki
no i też nie cieszę się bo ide do tego ZUS-u na kontrole
Oby tylko juz nie było slisko bo przecież zanim dojade tam to chyba urodze ze stresu
gorgeous, madzia.rka lubią tę wiadomość
Kubuś