Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi150 wrote:Myszka też oglądałam. I lubię oglądać programy tego typu albo czytać historie porodowe bo moim zdaniem można się jakoś psychicznie dzięki temu przygotować. Najbardziej się boję, że będę sama bo Mąż akurat będzie w pracy i nie będzie miał go kto zastąpić. Ale poza tym jestem nastawiona pozytywnie
Pamietajcie ze kazdy pracownik ma prawo do tzw urlopu na żadanie 2 dni w roku chyba wlasnie na takie nieprzewidziane akcje.
Lexi-jakbys link do wanienki podala jeszcze raz... -
Mila920 wrote:A ja zaraz oszaleje.. byłam na urodzinach i posiedziałam całe 4 godziny przy stole i koniec.. Tak mnie plecy bolą ze ryczec mi się chcę, bol promieniuje do posladka i nogi az dretwieje.. zmiana pozycji nie pomaga, jakieś pomysły?
-
Posty ucina czasem jak chcesz wstawić emotikony jakieś niestandardowe np. Z telefonu.
witamy się niedzielnie. Zastanawiam się jak to z moją suczką będzie jak ona kolo mnie śpi przy łóżku a jak będzie malec to gdzie ona pójdzie biedna... I żeby mi dziecka nie zalizała...
-
nick nieaktualnyJutro nasz wielki dzień
przywitam na świecie moje gwiazdki.
Proszę o kciukasy i zdrowaśkijak się ogarnę to napiszę do Was
marissith, Bruśka, Moniaa, Astra, Tusiaa, Kri, vayn, szara myszka, monjovika, e-ness, Lexi150, Biedroneczka29, Zosia_wop, Mila920, tysiaa93, Pianistka, madzia.rka, lula.91, tulipanna, Evans, d84, niecierpliwa_92, Doti87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny