Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio na olx upolowalam leżaczek bujaczek z fisher price za 70pln, bez żadnej plamy, wyglada jak nowy. Ubranka dostałam od bratowej, wiec właściwie prawie nic nie kupowałam. Opłaca sie rodzic jako ostatnia wsród najbliższych koleżanek i w rodzinie.
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja też mnóstwo rzeczy dostałam i kilka fajnych ubranek upolowałam na olx. W ogóle tam to cuda można znaleźć
Ale oczywiście też sobie pozwalam na kupienie nowych - w końcu sama przyjemność
-
Najpierw trochę pospamuję zdjęciami a potem was nadrobię
Kupiliśmy Maritę Roan Prestige 3w1. Dzisiaj sama ją złożyłam bez pomocy chłopów i jestem z tego dumna!Jest lekka, łatwo się prowadzi i idealnie do mnie dopasowana bo niska ze mnie osóbka. Jak ją zobaczyłam w tej wersji kolorystycznej, to od razu wiedziałam, że nic innego mi się nie spodoba i tak właśnie było
Kupiliśmy też resztę wyprawki i w zasadzie mam już wszystko. Oprócz klapek pod prysznic, staników do karmienia i pewnie jakichś tam pierdół
Z rzeczy, które nie są mega potrzebne ale się przydadzą nie mamy karuzelki i jakiegoś zestawu do wózka z kołderką i cienką poduszką ( najwyżej będę małą opatulać w cieplutki koc), także jeszcze za tym się porozglądam. Została jeszcze kwestia pokoiku. Meblami zajmuje się tata ale trzeba dokupić jeszcze dywan i fotel, może do końca stycznia się wyrobimy a jak nie to trudno. Teraz spam zdjęciowy, wybaczcie
fotelik
spacerówka ale już mi się nie chciało składać
aktualny bebzon
Spam zakończonyLexi150, Bruśka, Kri, madzia.rka, d84, gezanew, gorgeous, L, szara myszka, monjovika, vayn, marissith, Tusiaa, Biedroneczka29, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Najpierw trochę pospamuję zdjęciami a potem was nadrobię
Kupiliśmy Maritę Roan Prestige 3w1. Dzisiaj sama ją złożyłam bez pomocy chłopów i jestem z tego dumna!Jest lekka, łatwo się prowadzi i idealnie do mnie dopasowana bo niska ze mnie osóbka. Jak ją zobaczyłam w tej wersji kolorystycznej, to od razu wiedziałam, że nic innego mi się nie spodoba i tak właśnie było
Kupiliśmy też resztę wyprawki i w zasadzie mam już wszystko. Oprócz klapek pod prysznic, staników do karmienia i pewnie jakichś tam pierdół
Z rzeczy, które nie są mega potrzebne ale się przydadzą nie mamy karuzelki i jakiegoś zestawu do wózka z kołderką i cienką poduszką ( najwyżej będę małą opatulać w cieplutki koc), także jeszcze za tym się porozglądam. Została jeszcze kwestia pokoiku. Meblami zajmuje się tata ale trzeba dokupić jeszcze dywan i fotel, może do końca stycznia się wyrobimy a jak nie to trudno. Teraz spam zdjęciowy, wybaczcie
fotelik
spacerówka ale już mi się nie chciało składać
aktualny bebzon
Spam zakończony
TYSIAtysiaa93, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Kri wrote:Tysia super rzeczy. Brzuch gites
a tak z ciekawości - nie rozłazi Ci się tatuaż?
Piekny wozek,ciuszki, ajajajasliczne wszysciuchno
Mnie kurczy sie brzuch dosc mocno i dokuczliwie az brakuje powietrza i pobolewa dołem jakby miesiaczkowo ale słabiej.. Ale skoro szyjka wysoko i zamknieta...
Jeszcze 16 dni.. Zostalo nam kupic wanienke,termometr,czapeczke,witaminy dla Małej..
torby spakowane:) ale tez w zasadzie nie wiem co do szpitala bedzie potrzebne.na miejscu sa rodzice i bedzie Luby,dowioza jakby co ale ja waciki i sol fizjologiczna spakowalam.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kensington wrote:Hej Dziewczyny
Mam termin na 2 lutego i od 2/3 dni wcześnie rano mam takie bóle podbrzusza, zupełnie jak okresowe, trochę mnie przy tym bolą też plecy. Macie też coś takiego? Mam cukrzycę ciążową i trochę się martwię czy to normalne.
Tysia super zakupy! O brzuszku nie wspomnę bo już dawno twierdziłam że wyglądasz cudnie. Jest taki okrąglutki
Ja właśnie skończyłam prasować. Cały kosz miałam zaległy ale dałam radę. Przy prasowaniu słuchaliśmy z Młodym muzyczki i strasznie mu się spodobało Uptown Funk - Bruno Marsa
Jutro muszę jeszcze raz przejrzeć torby czy aby na pewno wszystko mam.
Położna polecała nam ostatnio na SR płyn do higieny intymnej z korą dębu po porodzie albo przemywanie naparem z kory. Ponoć dobrze goi rany. A i jeszcze jakby nam się słabo goiły rany po porodzie czy po CC to mówi że świetny jest Octenil żel. Szczególnie jak gdzieś się rozłażą szwy bo bardzo szybko zasklepia rany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 19:12
tysiaa93, Kensington lubią tę wiadomość
-
To wy już prawie wszystkie spakowane jesteście. Jutro przesyłka z gemini powinna do mnie dotrzeć to też będę się pakować, a co gorsza nie będę
Aaa i chyba wybiorę wózek bebetto Holland , tzn. moja siostra ze szwagrem z racji , że będą chrzestnymi chcą młodej kupić na prezent wózek więc tylko linka im podeślę i niech działają -
a mnie dziś bolą heh kostki/stawy na zgięciach w palcach u dłoni....
zamówiłam dziś przewijak i prześcieradła.
Jak będziecie brać badania do szpitala te wymagane, to bierzecie te kartki luzem, czy w jakiś skoroszyt itp to pakujecie?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A mnie Mąż już od jakiegoś czasu goli
I dobrze mu idzie.
Do karty ciąży powinnyśmy mieć wpięty oryginał grupy krwi i wynik GBS. Do tego badania I,II i III trymestru te z USG i ostatnie badanie moczu i morfologię i ewentualnie wyniki konsultacji specjalistycznych (kardiologa, ortopedy, okulisty, endokrynologa) jeżeli ktoś choruje przewlekle. Ale tak naprawdę najważniejsza karta, grupa i GBS.