Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka ja dopiero dziś zaczęłam pranie ubranek i to jakoś bez większego entuzjazmu. Wybierała te najmniejsze i najpotrzebniejsze. O torbie to nawet nie pomyślałam choć powinnam bo ta moja pani dr to najchętniej juz by mnie na patologii położyła a ja się nie daje☺
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
E-ness ja zanim wyjeżdżałam do pl na swieta to popralam i poprasowalam wszystkie ciuszki które miałam w domu,no ale w pl nakupowalam pełno ubranek do tego jeszcze kocyki pościel itp wiec jak wrócę to nie będę się nudzić
mi to sprawia przyjemność,jak widzę te ciuszki maleńkie to morda sama się cieszy
Dziś z ciekawości zabrałam się z siostra do Auchana zobaczyć czy coś jest ale bieda w Tesco 100 razy lepszy wybór. Tylko jedne spodenki wpadły mi w oko ale za to szklanki kupiłam takie fajne wysokie -
nick nieaktualnyBruśka ja bym kuzynce odmówiła, no sorry. Poród lada chwila a ta będzie Ci się na głowę zwalać, nienormalna jakaś czy co?
Ja już torbę mam spakowaną bo mąż mnie molestował, że mam pakować bo on nie będzie wiedział co zabrać jak się akcja zacznie
Została mi do wyprania jeszcze jedna szuflada ciuchów, ale to już takich większych, także spoko luzik.
Zaczynam się bać porodu... ratunku...Bruśka lubi tę wiadomość
-
Moniaa wrote:W tym szpitalu w którym planuję rodzic na stronce jest właśnie fajnie opisane co jest potrzebne do przyjęcia do porodu.
http://usk.onestepcloud.pl/pl_PL/strony/kategoria/przyjecie-do-porodu
Jak Ty zaczniesz wcześniej rodzić albo mój Jaś zechce pojawić się później, to może razem będziemy leżećMoniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciukasy za jutrzejsze wizyty Laleczki!
MamaNieMama-kciuki za Ciebie i Laleczki:) juz jutro bedziesz je tulac:)
Biedronko-nie smutkaj,ja tez poza lezaczkiem i kilkoma ciuszkami ktore dostalam od kolezanki z pracy mojej Mamy nie dostalam nic ani od swoich kolezanek,rodzenstwa nie mam
-
gorgeous wrote:Widzę, że jest trochę nas - wizytujących jutro
mam wizytę o 11.30, ale na pewno będzie obsuwa czasowa. Nie mogę doczekać się ujrzenia mojego Bąbelka - obstawiam, że waży ze 3kg już
Ja miałam wizytę w piątek, 1,5h opoźnienia, myślałam ze moja dupa i kręgosłup tego siedzenia w poczekalni nie wytrzyma
-
dana222 wrote:Ja miałam wizytę w piątek, 1,5h opoźnienia, myślałam ze moja dupa i kręgosłup tego siedzenia w poczekalni nie wytrzyma
Niestety znam to - praktycznie na każdej wizycie tak jest, ale... już niewiele ich nam zostało, więc damy radę! -
nick nieaktualny
-
Od jutra w biedrze będą pampersy dady dwójki . 2 op za niecałe 50 zł i jest w jednym 78 sxt. A te 2 to są przejściówki czy dłużej dziecię je nosi ?
zastanawiam się czy kupić może tylko 1 op tych dwojek za 30 zł
A ja nie robię planu porodu. Zresztą chciałam czego kolwiek się dowiedzieć o porodzie, dokumentach ale nie ma nic na stronie mojego szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 23:10
Kubuś