Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tego GBS będę miała dopiero jutro pobieranego. Dobrze wiedzieć, że te usg trzeba miec ze sobą ale pewnie gin jutro o tym wspomni. Chyba, że u niego w szpitalu tego nie wymagają bo w sumie nie każda kobieta robi usg danego trymestru ;p
-
ja miałam robione ale nie dostałam zadnego opisu! tylko zdjęcia ale na nich nie ma zadnych wymiarow ani nic, także to zależy od lekarza czy to daje, choć moim zdaniem powinien. u siebie w karcie zawsze dużo pisal ale ja nic nie dostałam, zadnego opisu ani nic
gbs może jutro odbiore, mam nadzieje ze negatywny
-
Tysiaa super zakupki i wózeczek tez niczego sobie
Zdolna dziewczynka z Ciebie
Ja już mam komode w pokoju i łózeczko i mało miejsca jest
mialo byc troche inaczej ale nie odpowiadało a chciałam dodatkowo zostawić słupek ze starych mebli i wszystko mam takie kolorowe hehe
L mi tez sie własnie spodobał bebetto holand w sklepie ale strasznie mi ten kosz na zakupy nie odpowiadał i dlatego wzielismy z dodatkową torbą i który jest luzem i dobry dostęp ma
Tysiaa o której masz jutro wizytę?ja ide na usg na 7
i modlę sie aby mały był przekręcony główką w dół
ostatnio cały czas czuje taki nacisk na żebro tak jakby chciał je przesunąc żeby sie przekręcić a żebro nie daje za wygraną heh
aa ja bede miec tylko kartę ciaży bo badania mam wszystkie u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 20:54
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Myszka szkoda, że ci nie dał tych opisów skoro i tak u siebie w karcie coś skrobał...
Tusiaa ale ci fajnie, że tak wcześnie mimo, że 7 rano brzmi trochę przerażającoJa to dopiero na 18.15, cały dzien czekania. I też jestem ciekawa czy nadal główkowo sobie leży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 20:57
-
Oj dziewczyny jak mój mały się rozpycha najgorsze jakie uczucie że w klatce piersiowej siedzi i unosi mi żeberka do góry. Mam nadzieję że dziś się wyspie.
I w sumie nie wiem jak mam mojej mamie powiedzieć że chcielibyśmy dwa tyg być sami ona się chyba nastawia że od razu przyjedzie. I moja kuzynka mnie dziś rozwalila normalnie. Rok temu jak cały czas byłam sama mówiłam jej żeby choć na weekend z małym wpadła to twierdziła że nie dojedzie z nim pociągiem dzieckiem 5 letnim. Dziś dzwoni i mówi że by przyjechała za dw tyg na weekend jak mały wynudzony feriami będzie. Spoko wszystko fajnie tylko ze to będzie już mój 9 miesiąc i teraz jeszcze by chciała zwiedzanie i kto wie co jeszcze. Ja miałabym nad nią skakać i wyobrażacie sobie przyjmoeac gości w już przygotowanym pokoju. I jeszcze mówi tak jak przyjedziemy to Paweł nas odbierze. A ja jej na to że jak weźmiesz fotelik to tak bo bez to opcji nie ma. A ona no dziadek tyle go wozil i ok a ja jej na to że chyba oszalała że pozwolimy sobie na to żeby stracił prawo jaxdy na miesiąc przrd pirodem. Albo ja dziwna jestem albo już nie wiem. Tym bardziej że to typ pokroju ale filiżankę byś mi dała a dodatkowy talerzyk a może jeszcze gwiazdkę z nieba. Już mówiłam mojej mamie żeby jej dyskretnie ten pomysł z głowy wybiła. I modlę się o 20 stopniowe mrozy. -
Ja tez jutro mam wizyte w szpitalnym punkcie konsultacyjnym. Mam nadzieje ze zrobią mi coś więcej niż Ktg bo jadę przez pół,ale moja dr uparla się więc co mam robićCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
No właśnie, na necie piszą rożnie jakie badańia trzeba, wiadomo grupa krwi i gbs. Na stronie szpitala w którym chce rodzic zamiast napisać co trzeba to sa opisane jakie maja sale. Ostatnio byłam na konsultacji z anestozjologiem (u mnie trzeba cos takiego zrobic do znieczulenia) to oczywiście nie wpadłam na to żeby sie o to zapytać.
Co do szpitala to moja lekarka namieszała mi w głowie, ona nie jest pewna tego szpitala bo pozwalniano duzo doświadczonych położnych, ale ja do niego mam 3km i myśle ze dla wszystkich było by najwygodniej żeby tam rodzic, mniejszy stres jak bedą mnie zawozić i jakby czegoś mi zabrakło to szybko mozna przywieść.
-
tysiaa93 wrote:Pod względem golenia też ufam tylko sobie
Jak wyszło tak wyszło
Myślałam, że do szpitala wystarczy mieć tylko kartę ciąży bo do niej są wpisane badania, no i oryginal grupy krwi.
potrzeba min. tych posiewów GBS, ostatniego usg, hiv - jak sie ma wynik i żółtaczke typ C, i nie wiem co jeszcze pewno ostatni mocz i morfologię
Kiedyś miałam narkoze to musiałam mieć poziom tsh, ale mam niedoczynność.
muszę się dowiedzieć czy w moim szpitalu ta konsultacja jest wymagana z anestezjologiem; jutro ambitny plan obdzwaniania położnych do podpisania umowyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 21:32
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Bruśka ta twoja kuzynka chyba naprawdę zwariowała. Szczególnie, że tak jak piszesz jest to osoba, która lubi mieć wszystko podane na tacy
Powiedz jej wprost, że jesteś na końcówce ciąży, tak naprawdę w każdym momencie możesz urodzić i nie masz ochoty na gości, tym bardziej, że kuzynka to nie jest jakaś super bliska rodzina... Ludzie to czasem nie myślą. Niech se znajdzie inną rozrywkę a nie tobie dupę będzie zawracać
Na stronie mojego szpitala nawet nie jest napisane co trzeba ze sobą wziąć, albo ja tego znaleźć nie umiem hehe.
To sporo wizyt jutro, superWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 21:26
-
Z Tm na 19.02 z usg na 14.02 a cc wyznaczone na 01.02 choć prosiłam o przesunięcie choć jeden dzień i mam nadzieje ze jutro usłyszę dobre wieści. Nie chce w weekend leżeć w szpitaluCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Bruska ja koleżance powiedziałam wprost jak chciała córkę podrzucić, że nie dam rady sama z 4 a męża w tym czasie nie będzie. Bałam się o siebie i dzieci bo to juz nie chodzi u mnie tylko o małego człowieczek w brzuchu.Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Tysia super zakupy
Tak piszecie,że dostalyscie ciuszki,ze torby spakowane a ja nie dostałam ani jednego ciuszka ani nie mam torby spakowanej,w ndz wracam do domu to popiore dostawę ciuszków które zakupiłam w pl i tez zapewne spakuje torbę.
Agnesia a Ty gdzie się podziewasz? ??tysiaa93 lubi tę wiadomość