Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mari!!!Dokladnie! A jeszcze czasem liscie kapusty sie w cyckonosze wklada jak sie cos tam zaczyna dziac! Wtedy to musi byc super w tym poliestrze:) w jedwab ładowac kapuste tez mozna:) ja tam jednak mysle ze najlepiej w bawelne:) przynajmniej nie ukiśnie
<padlam ze smiechu> uwolnic sutki!!!!
marissith lubi tę wiadomość
-
byłam w aptece i doradziła mi masc linoderm mama. https://www.doz.pl/apteka/p62109-Linoderm_Mama_krem_do_pielegnujacy_brodawek_sutkowych_15_ml
a co do przepajania Tuli to powiem tak ze nawodnienie organizmu to wazna sprawa i w pokarmie wiadomo woda jest ale dodatkowa nie zaszkodzi min do pracy nerek do brzuszka i jego rownowagi i ja to tez raczej bede kupowac herbate koperkowa juz dzis widziałam humane od pierwszych dni zycia. tym bardziej ze sezon grzewczy w domach plus ja cierpie na potliwosc i jak mały odziedziczy to tez jest dodatkowa utrata wody. Zobaczymy jak to bedzie ale nastawiam sie na tak -
Ja niestety z racji rozmiaru muszę sobie darować sieciówki. Tak samo nie byłabym w stanie kupić stanika przez net. Bo po prostu muszę go zmierzyć. Ostatnio w biuście miałam 120 cm. a pod około 85...
Także Wam zazdraszczam tych rozmiarów. Tak samo większość z Was zamawiała koszule z italian fashion jakieś s, m a ja muszę na necie brać xxl bo ostatnio byłam w sklepie z bielizną to xl rzecz jasna w biuście się nie zapinała -
Ja kupiłam herbatkę z Hippa koperkową i ponoć też można od urodzenia. Wzięłam tak na wszelki wypadek chociaż moja położna mówi że te herbatki to pic na wodę i nie działają
A najlepsze jest że pani z poradni laktacyjnej mówiła, że koper włoski wspomaga laktację a nasza położna mówi, że nie działa więc nie wiem o co chodzi.
Wszystko to co nam mówią na SR itp. chyba trzeba traktować trochę z przymrużeniem oka.
A co do bielizny to co do staników nie mam jakichś większych wymagań ale majtki noszę tylko bawełniane już od wielu, wielu lat. Niestety po koronkowych itp. zaraz mam odparzenia, uczulenia i infekcje. -
nick nieaktualnyTak w skrocie
zostalam mama !!!
2850 i 51 cm. 2750 i 53 cm. Dziewczynki sa na obserwacji a ja leze i dochodze do siebie po cieciu.
Cesarka to zlo !! Wolalabym urodzic naturalnie 20 razy niz miec kolejne ciecie. Boli jak cholera.
Zdjecia dodam pozniejLexi150, Bruśka, szara myszka, dana222, Moniaa, tysiaa93, Astra, monjovika, tulipanna, Biedroneczka29, vayn, madzia.rka, marissith, Zosia_wop, Evans, Mila920, Pianistka, gorgeous, natalica06, Monkey, Doti87, Kri, d84, Tusiaa, Skierka, gezanew, lula.91, Kasia02, niecierpliwa_92, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
MamaNieMama wrote:Tak w skrocie
zostalam mama !!!
2850 i 51 cm. 2750 i 53 cm. Dziewczynki sa na obserwacji a ja leze i dochodze do siebie po cieciu.
Cesarka to zlo !! Wolalabym urodzic naturalnie 20 razy niz miec kolejne ciecie. Boli jak cholera.
Zdjecia dodam pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 14:42
-
zostalam mama !!!
Zdjecia dodam pozniej
AAAAA no super. czekałam z niecierpliwością na wieści. Dziewczynki do duze kobitki. Trzymamy za Was kciuki :)Zdrowia dla Was -
zostalam mama !!!
Zdjecia dodam pozniej
Mamaniemama gratulacje!!!!!!!!!!!! odpoczywaj sobie spokojnie, super ze Twoje dzidzie sa już z Toba -
zostalam mama !!!
Zdjecia dodam pozniej -
zostalam mama !!!
Zdjecia dodam pozniejsciskam Cie!!! Tak sie ciesze! Napisz nam jak Dziewczynki mają na imię!:-*
-
MamaMama gratuluje z calego serducha
odepoczywaj dochodz do siebie i czekamy na fotunie Twoich ksiezniczek
Ale upolowalam cudowne przescieradlo
http://effii.pl/pl/w-domu-effii/Koliber-przescieradlo-z-gumka-60x120cmWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 15:26
Lexi150, marissith lubią tę wiadomość
-
zostalam mama !!!
Zdjecia dodam pozniej
Gratulacje buziaczki dla całej trójeczki:) Odpoczywaj Kochana nabieraj siły dla kięzniczek
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyMamaNieMama wrote:Tak w skrocie
zostalam mama !!!
Zdjecia dodam pozniejgratulacje!!!! czekamy na zdjęcia
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Mari!!!Dokladnie! A jeszcze czasem liscie kapusty sie w cyckonosze wklada jak sie cos tam zaczyna dziac! Wtedy to musi byc super w tym poliestrze:) w jedwab ładowac kapuste tez mozna:) ja tam jednak mysle ze najlepiej w bawelne:) przynajmniej nie ukiśnie
<padlam ze smiechu> uwolnic sutki!!!!
hahaha