Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodobno od stycznia nie trzeba przy zgłaszaniu mieć aktu małżeństwa, ale to różnie bywa - L4 też miały być elektroniczne
Polecałyście biustonosze firmy UNIKAT, mnie udało się dzisiaj zamierzyć i powiem Wam naprawdę rewelka. Także dziękuję bardzo bo tych firm było od groma, a ja mierzyłam głównie te
Póki co mam jeden czarny, drugi kupię po porodzie jak cyce trochę nabiorą rozmiaru, no i na necie patrzę 20 zł taniej niż ja płaciłam -
vayn śliczny dzidziuś
evans dobrze ze nic poważnego się nie stało! uważaj na siebie!
ja po ktg - zapis w porządku, ale strasznie się wiercil, ciagle uciekalskurczu ani jednego nie zapisalo hahaha ciagle mi brzuch twardnieje a tam ani razu nie stwardial
przyszedł przewijak - sliczniusiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:58
Evans lubi tę wiadomość
-
natalica06 wrote:ale w szpitalu wpisują nazwisko matki, w urzędzie się podaje nazwisko dziecka
Bo potem we wszelkich papierach to np Olga jakastam c. Stefana
bardzoej imie ojca jest faworyzowane, a patzcie to akurat nie jest takie pewne
- ojcostwo:) macierzynstwo zawsze
A tylko na porodowce zawsze dziecko ma nazwisko matki, czy to panienskie czy po slubie to nikt nie pyta o nazwisko ojca tylko wpisuje sie jej nazwisko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 21:45
-
Witamy się w 37 tygodniu
Wybaczcie jakość zdjęcia, ale coś poprzestawiało mi się w telefonie
http://zapodaj.net/images/46d8f52ca4d77.jpg
Brzuch - opadł czy nie opadł?Bruśka, madzia.rka, szara myszka, Biedroneczka29, tulipanna, vayn, Tusiaa, marissith, Evans, d84, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuli nie wiem jak interpretować '2 palce' każdy ma inne
Mi to luteina chyba cos tam pomaga, napewno do środy 2x1 przyjmuje jak dotychczas. Skurcze mnie łapią coraz częściej, pachwiny bolą, a pipka to piecze i mam wrażenie że sie rozciąga - niezbyt przyjemne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 23:16
-
Vayn jestes Miszczyni
2 palce kazdy ma inne:p ale sie usmialam
paczcie a u mnie nic, niby termin na 03.02 a nic a nic,wszystko pozamykane,brzusio wysoko..aczkolwiek lekko zaczelam odczuwac bol bioder
ale tam na dole nic mnie nie boli..ale ostatnio urodzila moja sasiadka.. Mama mowi ze w ciagu 2 dni jej brzuchaczek z sunkiem opadl bo ja codziennie widywala i zmienila sie na buzi bardzo.. A po opadnieciu brzusia za tydzien urodzila.
vayn lubi tę wiadomość
-
madzia.rka wrote:No cóż by rzec sypiemy się powolutku. Mnie dziś miednica boly i tak jakby spojenie ale trochę pochodzilam bo aż barszcz czerwony zrobiłam na obiad.
lula.91, Evans, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość
-
Co do zimowej pory i tematów z tym związanych. ..
Evans to dobrze ze Tobie nic się nie stało.
A mój małżonek jeździ dość niskim sportowym autem. Zabrał mnie przedwczoraj na zakupy. Padał śnieg ale było na plusie i na polbruku przed sklepem do którego zajechalismy było mega ślisko. Ja zamiast wystawić dwie nogi a za nimi wywlec tyłek z auta to zaczęłam wychodzić jak normalna nie ciężarna. Skończyło się praktycznie na szpagacie. Mąż mnie musiał zbierać spod auta. Ścięgna czuję do dziś.Evans, e-ness lubią tę wiadomość
-
A co to wszystkie śpią ? Ja od jakiegoś czasu budzę się codziennie po 2
obudziła mnie zgaga a wpierdzielilam wszystkie migdały zanim poszłam spać i teraz nie mam
uwalniam okrę i kładę się dalej spać mam nadzieje ze usne.
-
A ja właśnie od 4 nie mogę zasnąć
nie wiem co z sobą zrobić . Jeszcze mały ma czkawke co jest bardzo denerwujące
A i się dzisiaj dowiedziałam ze mały nie waży 3 kg tylko 2852g . Doktorek sobie zaokraglil...
Evans, moniaa dobrze ze nic Wam się większego nie stało !!
Gorgeous ja mam cały czas wrażenie że mam brzuchol niżej od początku ciąży oczywiście jak patrzę na niego z góry to się wydaje tak mega nisko ale jak patrzę w lusterku to już tego tak bardzo Nie widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 04:59
Moniaa, Lexi150 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tusia,to jak to zaokraglil? To nie dostajesz takiego wydruku z tymi pomiarami z usg? Moj zawsze daje,wpina w swoja karte i drugie w moja karte coazy,reszte zdjec do reki a te pomiary wszywa. Poza tym pamietaj ze to tez waga orientacyjna +/- (u mnie ostatnio 250 gram) zatem moze wazyc i 3 kg Twoj
mniej wiecej:) ale tez mniej ciut.
Mnie obudzilo siku.. I Mala pierwszy raz miala czkawke!!! To chyba to bo ani to byl ruch a takie regularne podskakiwania delikatne brzucha ledwo wyczuwalne reką a czulam je w srodku. To to???smieszne i dosc czeste:) co kilka sekund:)