Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje okna myje luby - mieszkam blisko tartaku i chyba dlatego mam ciągle brudne okna
więc jeśli Luby by ich nie myl to byłoby ciemno w domu hehe
Widzialyscie staniki do karmienia z biedronki? Ja widzialam tylko w gazetce i ciekawa jestem czy warto dupe ruszać do biedronki, może ktoras widziała albo kupiła? W gazetce bardzo ładnie wyglądają, chodzi mi o te usztywniane, bo tych nieusztywnianych mam kilka
Moja depresja narazie sobie poszla, ciekawe na jak długo..
-
Mila920 wrote:Widzialyscie staniki do karmienia z biedronki? Ja widzialam tylko w gazetce i ciekawa jestem czy warto dupe ruszać do biedronki, może ktoras widziała albo kupiła? W gazetce bardzo ładnie wyglądają, chodzi mi o te usztywniane, bo tych nieusztywnianych mam kilka
Właśnie od 1 lutego w gazetce są staniki fo karmienia. Jest sporo rzeczy dla maluchów . Można kupić pościel a także kołderki i poduszki. -
A co do karchera myję się szybciutko. Oczywiście szkło tuż przy uszczelka trzeba przetrzeć np ręcznikiem papierowym ... ale nie pochłania to tyle czasu i energii co klasyczne puchowanie. A i powiem jeszcze jedno ... mam szafę w zabudowie i 2 mega lustra ... dotychczas nigdy nie udało mi się umyć i wytrzeć do sucha bez zamazańców ... a jednak karcher dał radę. Nie wiem czy to sam sprzęt czy ten płyn ... ale wiem ze było warto. Ja kupowałam na ole ole... tam było najtaniej cały zestaw podstawowy chyba 289
dana222 lubi tę wiadomość
-
Monia na reklamację te buty się nadają
Haha karcherem to ja też mogę myć okna co 2 tygodnieSiostra ma i tak jej to szybko idzie , ze szok i bez smug .
Tysia ja to bym już chciała być w 38 tygodniu
Mój mąż tak w sobotę się śmiał , że idzie pograć na kompie bo nie widomo ile takich beztroskich sobót mu zostało. Racja córkę mamy już na tyle dużą , że sama sobą umie się zająć , przyjdzie Ada i troszkę zamieszania będzie. Tak czy inaczej doczekać się jej nie mogę -
Mila920 wrote:Monia no pewnie że o lidla
nie mogliście się domyślić?! Cały czas mi się to zdarza.. a to dlatego ze oglądałam dwie ulotki naraz i już głowa nie ogarnęła natłoku informacji..
sorki za wprowadzenie w błąd :p
Buuu nie mam lidla u siebie -
Szafa prawie gotowa
mozna jechać na zakupy jest gdzie upychać
http://static.pokazywarka.pl/i/6269926/645105/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6270003/252767/image.jpg
Natalica ja mam mała piłeczka spokojnie wszysko robie nawet na jednej nodze moge stać bez problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:29
tysiaa93, Lexi150, szara myszka, Tusiaa, Mila920, d84 lubią tę wiadomość
-
Moniaa no podeszwa pierwsza klasa
Miałam podobny przypadek ale były to jakieś tanie buty kupione na bazarku, więc się za bardzo nawet nie zdziwiłam
L to jeszcze tydzień i będziesz miała na liczniku 38Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno drugi poród zazwyczaj jest kilka dni przed terminem, więc pewnie u ciebie już niedługo
Natalica robię wieeeeelki rozkrok i jakoś te skarpetki zakładam hahaha. Ale jak ostatnio gin pobierał mi GBS to nie mogłam wejść ani zejść z tego fotela, chłop mi pomagałA już zadarcie nóg było nie lada wysiłkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:01
-
Biedroneczka29 wrote:Szafa prawie gotowa
mozna jechać na zakupy jest gdzie upychać
http://static.pokazywarka.pl/i/6269926/645105/image.jpg
Natalica ja mam mała piłeczka spokojnie wszysko robie nawet na jednej nodze moge stać bez problemu
Bossska szafa!!!!! Na wymiar? Czy jest gdzies gotowe takie cudo?Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Sofijka musi sie podzielić jedna połówka z rodzicami poukładam sobie lumpy robocze na sama gore mam w planie poukładać posciel i ręczniki
reszta dla córci
nie wiem czemu ja widze tylko 4 przegrody jak jest 5 zdjecie mi ucięło moze na kompie widac całość .
Szara myszko my sobie ta szafę zaprojektowaliśmy sami w ikei dostępność od ręki także super sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 21:19