Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Bardzo, bardzo ciężka noc. Znowu bóle okresowe. Ale teraz już odpuściło. Ale zrobiłam się taka strasznie głodna, że nie wiem czy zasnę bez kanapki
Do tego coś mi wlazło w lewe biodro i serio nie mogę chodzić. Tzn jak już na siłę wstanę i się pokręcę to jest znośnie ale pierwsze kroki to masakra. Jakby mi prąd jakiś przez nogę przechodził i przestaję ją czuć.
Ja jeszcze skarpetki zakładam ale jeśli chodzi o obcinanie paznokci u nóg to już Mężu pomaga od jakiegoś czasu
Wczoraj uradowana mówię mojemu że dostaliśmy pozwolenie na przytulanki a on mi na to, że nie wie czy będzie potrafił bo ma wrażenie że Synowi coś zrobiAle się zeźliłam...
-
My juz od wczoraj razem:) Przyjeli mnie na oddzial, i w ktg wyszlo ze tetno spada i natychmiast zrobili cc.
Jagódka urodzila sie o 11:10. 3228 g,51 cm:) zdrowiuka:) pieknie ssie.. Nie wiem czy mozna byc szczesliwszym...zycie nabralo nowego wymiaru... Jest piekna...Lexi150, Bruśka, Biedroneczka29, natalica06, marissith, Ashley, madzia.rka, baassiia, Kri, Joanna_88, d84, vayn, L, dana222, gezanew, Tusiaa, tysiaa93, Zosia_wop, Evans, szara myszka, gorgeous, niecierpliwa_92, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Jejku jejku gratulacje to się powoli rozkręca! Teraz jesteś w pełnym słowa znaczeniu TULIMAMA!!!
Ja wczoraj jeszcze dokupilam bepanten na wszelki wypadek i powiem Wam że cena w rossie przy 100 g to jakaś pomylka nawet jak promocja. W rosmanie 49.99 nawet jak promo jest to ok 39-45 zł kosztuje a ja dałam 33 więc różnica spora.
Do tego wyslke z bebiklubu dostałam wczoraj 3 razy przysłali mi 3 albumy dwa poleconym i jedna zwykłym i z bebiorogramu to z etui i płyta raz.
Czekam niecierpliwie teraz kuedy będzie wózek. Już się doczekać nie mogę. A noc miałam dziś wyśmienita nawet siku nie byłam.
Ale ja się dziwię że mam takie ciśnienie wczoraj 146/98 a odebrałam wyniki tsh skoczylo mi do 3,31 i stąd mnie tak kości bolą i ciśnienie mam. Dziś dawka o 100% i trzeba zbijac. A ja tak cierpię. Głupia ja!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:05
-
Dziewczyny do becikowego od stycznia weszło że potrzeba
Ksero dowodów rodziców
Zaświadczenie od ginekologa do 10 tc że się leczycie prowadzicie ciążę
Akt urodzenia
Nie pitrzeba natomiast wyciągów z urzędu skarbowegi bo oni sami to pobiora ale żeby dostać jednorazowo trzeba nie przekraczać 1922 zł netto na osobę
Co do 500 zł to dokładnie nie wiem ale gdy na pierwsze dziecko to 800 zł na osobę nie może przekraczać a na każde kolejne dziecko z automatu się dostaje
Poczytajcie o tym 1000 dla bezrobotnym umowy o dzieło studentów i rolników i jeszcze jest kosiniakowe dodatkowa kasa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 08:04
-
Witam z rana
Tulipanna gratuluję
Dziewczyny może wariatka ze mnie ale zazdroszczę wam tych bóli, kurcze... mnie nic nie boli, co już powinno coś się dziać. Mówię wam lepiej się teraz czuje niz 2 tyg temuA wczoraj nalazilam się jak głupia.
Lexi mój mąż chyba ma to samo heh Boi się, że uszkodzi synka. No żeby go prosić o zbliżenie to tego jeszcze nie było. Ja to już się śmieje, że potrzebuje tylko jego spermy hehPrzekłada ciągle na drugi dzień, ale
chyba liczy że wcześniej urodze a tu dupa heh Później my to wspomnę! Heh ja mu dam, jeszcze będzie on mnie prosił
Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Biedroneczka29 wrote:Tulipanna gratulacje
cudownie ze sie malpiszonku odezwałas
imie piękne tez myslalam nad Jagódka
jak sie czujesz?? Boli mocno ?? Buziaki dla Was i cioteczki czekaja na fotunie
te ktore planowe cc maja to na cczo do szpitala. Ja tak przyszlam pobrali krew,i do ktg dali mi juz zjesc zeby mala sie poruszala. Zjadlam pol bulki slodkiejw czasie ktg i nagle akcja ze tetno spada i cc
-
Dziewczyny, też mam te bóle w udach, lekarka mi powiedziała, że to objaw skracajacej się szyjki.
Tulipanna, serdeczne gratulacje! Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki.
Powiem Wam, ze ja to już chyba wolałabym w szpitalu leżeć, właśnie mnnie martwią takie rzeczy jak Tulipanna napisała, np. spadające tetno. Skąd w domu będę wiedziała, że coś jest nie tak? Jakiś mega stres mnie dopada... Do tego od rana biegunka męczy i brzuch pobolewa -
Tuli gratulacje, jak dochodzisz do siebie po cc?
Mi wczoraj cały wieczór stawiał się brzuch i boli krocze.
Co wezmę talerz do reki to rozbijam ;/ przedwczoraj robiłam tartę i przy wyciąganiu z piekarnika poszła mi cała na ziemię hehe i rozbiło się jeszcze naczynie do niej ;/ a tu jeszcze ok 3tyg, jak tak dalej pójdzie będzie trzeba kupić nowe naczynia heheh
17/2/2016 B
11/3/2018 I