Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laski wody poszły a raczej trysnęły !!!
Proszę trzymać kciuki.tysiaa93, Mila920, Tusiaa, Evans, vayn, Bruśka, e-ness, Doti87, Biedroneczka29, Lexi150, d84, Moniaa, monjovika, gorgeous, Astra, mallinka, gezanew, L, szara myszka, Kri lubią tę wiadomość
-
Ooo Roberta szybkiego porodu życzymy
czekamy na wieści z niecierpliwością
Jestem podekscytowanazaczyna się coraz więcej dziać na naszym forum
Dziewczyny kurczę mój chłop jest jakiś niepowazny. praktycznie codziennie mi powtarza żebym nic nie robiła, odpoczywala . Ja nie wiem czy on chce żebym urodziła w marcu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 00:25
Kubuś
-
Ale sie dzieje
Ale Wam juz Mamuski zazdraszczam !!!
A jeszcze Roberta na porodowce, pewnie jak ja wstane to juz beda wiadomosci, ze juz dzieciatko jest
A ja wracam od Lekarza , mialam ktg jak zawsze we wtorki I piatki na zmiane z usg , no I co ? , jest zdrowe dziecko , ale ale ale dzisiaj wyszly mi 2 skurcze , tetno dziecka nie spadalo przy tym , wiec mega super , wiec pytam no to co ? Kiedy ja ide , ooooooo za 2 tyg. , w przyszlym tyg egzamin szyjki I ustali date , kiedy do szpitala na wywolanie , bo w 39 tyg dla mnie protocol jest , bo ja na insuline , ale Dziewczynki ja juz mam tak dosc , ze chce rodzic zaraz po weekend , moze byc poniedzialek na przyklad , ladna data luty 1
Kurczaczek , ciekawe jak wyglada moj syneczekI moze bylby pierwszy chlopak na forum ....
P.s.
Ja pracuje do konca tego tyg I juz stop , musze sie relaxowac troche !
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 03:41
-
Roberta trzymam kciuki,byc moze juz tulisz swoje maleństwo
czekamy na info i zdjęcie
dobrze ze teraz odczytałam ta Twoja wiadomosc bo zapewne nockę miałabym z głowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 07:41
-
Witajcie
ale naskrobałyscie
Roberta trzymam kciuki za szybki poród, choć może Maluszek już jest z Tobą
Evans jeśli ty jeszcze pracujesz zawodowo to ja pierdziela , masz kondycje
Ja już sapie jak pies i chodze jak połamana, a o siedzeniu to nie ma mowy.
Gezanew torby a raczej torbe dla małej spakowałam uwaga ... wczoraj
Dla siebie czekałam na koszule , przyszły wczoraj ale znów musze odesłać bo pomylili kolory
Miłego dzionka
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
W podkłady na łozko warto zainwestować, nawet jak okaże si e z e szpital mimo wszystko Was zapewni to przydadzą się w domu, jak nie dla Was to dla malucha. Ja jak już dla siebie nie potrzebowałąm to przecięłam na pół i na przewijaku kładłam aby co chwile nie prac pokrowca.
W moim szpitalu ( Żośka w Warszawie) nigdy nie było problemu ze zmiana pościeli czy podkładów nawet kilka razy dziennie, z koszul tez do końca pobytu ze szpitalnych korzystałam , bo niby jak te 3 koszule miały mi starczyc na całe 3 dni skoro moje łozko przypominało stół rzeźnicki
Cześć Laseczki!
Roberta ale wieści! Mocno trzymam kciuki.
Mnie dziś przed 1 obudził znowu cholernie mocny okresowy ból. Męża aż obudziłam co by mi krzyż masował. On później zasnął a mi się zaczęły skurcze co 5-6 min i tak przez prawie godzinę. A jak go chciałam budzić znowu to przeszło jak ręka odjął. No normalnie idzie się wykończyć. Jeszcze w szyjce tak strasznie kłuje. Ehhh...
Pora się zbierać. Mężu ma dziś wizytę u laryngologa. W końcu wziął się za swoje chrapanieNo i chce mnie dziś albo jutro wyciągnąć do kina na Pitbula tylko nie wiem czy wysiedzę tyle czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 08:15
-
Lexi zamowcie miejsca okob co by tylko rezerwację zrobić jest szansa że nikt się nie dosiadzie i się wyciagniesz ja tak zrobiłam będąc ostatnio chce iść na zjawe ale czy dam radę to nie eiem. Ja mam iść na tą wizytę na 13 i się denerwuje że za to że mnie dziś wcisnie a wczoraj dzień rozwalilam że może mi jakoś krócej zwolnienie wypisać czy coś. Milon myśli.
-
Lexi jak mąz wyciąga Cie z domu to korzystaj bo później to już tak łatwo nie będzie się wyrwać
My dziś tez wychodzimy z mezem, do dzieci przychodzi nowa niania i mam nadzieję ze im podpasuje bo ma być u nas podczas mojego porodu. w sumie z polecenia ale wiadomo, ze kazdy lubi coś innego.
za tydz w środę , czyli w dniu mojego przyjęcia do szpitala tez robimy wypad na miasto, kino, jedzonko.
tego będzie mi brakowało bo wiadomo ze przez kilka pierwszych tygodni to trzeba będzie się przeorganizować a nie po mieście włóczyćCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
Dzieńdoberek
Tulipanna gratuluję z całego serducha. Jagódka śliczna, wszystkiego dobrego dla Was!
Vayn, Polcia jak cukiereczek.
Ciekawe jeszcze jak córeczki Mamy.
Roberta mega kciuki za szybki, małobolesny i bezproblemowy poród. Piękna data dzisiaj:-D
Rozkręcamy się powoli
-
Przetrwaliśmy razem noc po 2 dawce sterydów. Dziecko już zabezpieczone
. U mnie na razie nic się na szczęście nie dzieje,ja dalej pod magnezem. Chodze tylko do toalety i leże. Zobaczymy po obchodzie co powiedzą.
Roberta trzymam kciuki
d84, vayn, Tusiaa, gezanew, marissith, Evans, Biedroneczka29, ksanka, szara myszka, tysiaa93, lula.91 lubią tę wiadomość
-
monjovika wrote:Przetrwaliśmy razem noc po 2 dawce sterydów. Dziecko już zabezpieczone
. U mnie na razie nic się na szczęście nie dzieje,ja dalej pod magnezem. Chodze tylko do toalety i leże. Zobaczymy po obchodzie co powiedzą.
Roberta trzymam kciuki
Monjovika ciesze się ze u was lepiej. Oby Maluszek jak najdłużej posiedział w maminym brzuchu.
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot