Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja koleżanka akurat rodziła niedawno i mowiła że u nas w spzitalu dają i nie trzeba. ZReszta pamiętam jak koleżanka w tamtym roku miała cc i łóżko pobrudziła i poprosiła o wymianę pościeli to bez problemu to było. No ale pewnie zalezy na jaką pindzie się trafi. Obysmy miałe same miłe
Tak myslę, coraz bliżej terminu a ja jakoś nie czuję tych objawów. Jedynie to brzuchol mi opadł.
Tuli ja tez Ci zazdroszcze , że juz masz maleństwo obok siebie
W ogóle ja jak głupia chodze i codziennie macam ten wózeki sie mu przyglądam haha
vayn sliczna ta Twoja córciaKochany taki malusi łysolek
A Tobie jak wody odesżły to czułas skurcze mocne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 22:42
Kubuś
-
To ja faktycznie dokupię te podkłady na lozko i wezme przynajmniej jeden, dwa do tej torby co ja biore do porodu bo u mnie w szpitalu ze wszystkim biednie. A macie jakiegoś linka jak to się nazywa np. na allegro albo gemini? I jaki rozmiar bralyscie??
-
nick nieaktualnyWody tylko poleciały, nic nie bolało. Zaczęło boleć jak usłyszałam że jest 9cm i krew na cito trzeba pobierać. Rozebrali do rosołu, kroplówka, cewnik, na sali do cesarek miałam bolesne ale krótkie 20 sek skurcze, może dlatego tak lekko to zniosłam. 15min później był krzyk :p
Tuuuusia ona ma włoski :p! JaśniutkieTusiaa, d84 lubią tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6273283/816270/image.jpg
Lexi150, vayn, Tusiaa, tysiaa93, Moniaa, gezanew, Bruśka, marissith, Biedroneczka29, szara myszka, Mila920, natalica06, Kasia02, Evans, Doti87, Ashley, Astra, monjovika, d84, gorgeous, Joanna_88, dana222, L, Zosia_wop, niecierpliwa_92, Kri, lula.91, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Tuli jaka cudowna
Ale mamy sliczne dzieciatka na forumOj ciekawe jak mój synus będzie wyglądał
Vayn ma takie jasniutkie że az nie widaćale ważne że są ! hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 23:00
tulipanna lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i nie mogę sobie znaleźć pozycji do spania. Nogi popuchly, a do tego jakas kolka złapała mnie pod mostkiem.
Czy jest ktoś na forum kto nie spakowal jeszcze torby
No nie mogę się jakoś za to zabrać. Niby wszystko mam i nawet część ubran jest poprasowana ... tylko jakims trafem nie chcą się zapakować do torby.
Jutro mam cel - spakować torbę
W moim szpitalu podkładAli po porodzie jakas folie, która bardzo szelescila... wkurzalo mnie to bardzo...
Pamiętam też ze aż tak bardzo ze mnie nie leciało po porodzie SN. Może po CC jakoś bardziej się czyści. ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 23:16