Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hm ja chyba tez tego nie będę brala, jak cos to się będę domagać zmiany pościeli, a może nic nie przemoknie, ciężko mi sobie wyobrazić jak bardzo się może z nas potem lac żeby te wielgaśne podkłady z belli np. nie starczyly a można często zmieniac przeciez
-
Szara myszko ja tych podkładów nie biorę jak uwale posciel to powiem zeby przebrali i juz ja te podkłady sobie kupiłam ale do domu zeby miec
L dziekujejuz pochłonięte
Monia No to piąteczka i smacznego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 17:34
Moniaa, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Ja też mam tę podkłady na łóżko kupione. Do szpitala wezmę z 1 szt.na w razie czego, a potem się zobaczy.
Ah dziewczyny jak to jest...niektóre z nas chciałyby jak najdłużej być w ciąży by dotrwać chociaż do ciazy donoszonej, a niektóre przenoszą, choć dzidzia dawno mogłaby już wyjść(np.moja). Taka to sprawiedliwość natury, każda z nas jest inna.___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Monjovika powodzenia!
Tusiaa stringi no no .....
Ja podkłady na łóżko mam i biorę ale może wezmę 2, w ogóle to się zastanawiam czy w okolicach terminu nie spać na jakimś, czy też na ceratce jakby mi wody miały we śnie odejść, żeby materaca nie zepsuć.
Jak moja matka mnie rodziła to jej odeszły wody ale w wannie,skurczy nie miała coś jej tam podali (nie wiem czy oxy 30 lat temu dawali) ale coś jej ten poród nie szedł, położne se poszły gadać do kanciapy i miały wszystko w d****, przyszła SALOWA bo widziała, że tak leży parę godzin i mówi jej uważaj, zwinęła w rulon jakiś ręcznik czy koc i normalnie przejechała jej po brzuchu i mnie wypchnęła... masakra jakaś....
Heh na stronie "gdzie rodzić" gdzie są opinie o szpitalach przeczytałam właśnie, że w moim jedną z form łagodzenia bólu jest - uwaga nie co innego jak - przytulanie przez męża hahhaha jakby to miało coś pomóc17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyAaaaa laseczki ślinotok u mnie pełną 'gębą' :p aleeee bym zjadła takich dobroci. Korzystajcie, później zostanie tylko patrzenie
Edit.
No słów mi brak, ucięło mi długiego postagłupi telefon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 18:55
-
a te podkłady to się pod przescieradlo daje czy na? one sa na jakiejś gumce? no bo jak na przescieradlo to się może zwijac we snie?
w sumie macie racje ze do domu warto żeby materaca nie zalatwic
ps. a ja zrobiłam na kolacje placuszki uwaga z SERKA WIEJSKIEGO, plus maka kukurydziana, jajko i trochę cukru. Sceptyczna bylam jak znalazłam ten przepis. Nie wiedziałam ze tak się w ogole da, ale wyszly dobre i z powidłami pyszne i sycąceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:03
-
myszka ja mysle, że te podkłady to na łózko, by własnie oszczedzić prześcieradło
są bez gumek, jak te podkłady do przewijania dla dzieci. TE 90x60 sa duże, az byłam w szoku że takie duże, nie powinny się rolować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 19:10
szara myszka lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
nick nieaktualnyU nas w szpitalu na liście do porodu była pozycja 'ewentualnie można zabrać 2 podkłady poporodowe' obok mnie leżała laska po cc, ale się po niej położna darła po pionizacji bo ich nie miała, męża z roboty ściągała żeby dowiozł - brak słów płakała strasznie.
Monjovika trzymam kciuki będzie dobrze, podali sterydy, wiadomo że każdy dzień na wagę złota, ale jesteś w dobrych rękach, wiedzą co robią -
vayn wrote:U nas w szpitalu na liście do porodu była pozycja 'ewentualnie można zabrać 2 podkłady poporodowe' obok mnie leżała laska po cc, ale się po niej położna darła po pionizacji bo ich nie miała, męża z roboty ściągała żeby dowiozł - brak słów płakała strasznie.
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Monjovika wszystko będzie dobrze! Maluszek już da sobie radę. Trzymam kciuki. :*
My dzisiaj cały dzień poza domem i powiem Wam, że totalnie nie nadaję się już na dłuższą jazdę samochodem. Mały strasznie się wiercił a kręgosłup odpadał. Teraz sobie leżymy a Młody chce mi brzuch rozerwać. Nie mogę wyjść z podziwu jak ta moja skóra się rozciąga -
szara myszka wrote:Dziewczynki patrze na liste Tuli z trzeciej strony co trzeba do szpitala i powiedzcie mi co to sa te podkłady na lozko? no bo dla nas to te poporodowe duże podpaski maja byc na te odchody poporodowe tak? a jeszcze oprócz tego biezecie jakiś podkład na lozko??
czasami przy rozwieraniu szyjka tak krwawi, że przy porodzie zużyjecie 1 paczkę czyli 5 sztuk ale każda zrobi jak uważa -
Roberta wrote:czasami przy rozwieraniu szyjka tak krwawi, że przy porodzie zużyjecie 1 paczkę czyli 5 sztuk ale każda zrobi jak uważa
o kurcze na serio? ja do torby do porodu spakowałam 1 paczke, więcej się nie zmieści ;/ na drugi dzień mi przyniesie maz nastepne -
szara myszka wrote:o kurcze na serio? ja do torby do porodu spakowałam 1 paczke, więcej się nie zmieści ;/ na drugi dzień mi przyniesie maz nastepne
zawsze można dokupić w kiosku albo aptece