Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż też jest typem "zaraz" i "później" ale ostatnio mnie wkurzył, bo chciałam żeby odkurzył. Powiedziałam mu w niedzielę wieczorem, że go o coś prosiłam, a jutro będę musiała jak zwykle zrobić to sama. Zresztą uważam, że i tak dużo robię w domu, pomimo tego, że mam ogromny brzuch i ciężko mi jest się np. schylać, czy doczyścić listwy przy podłodze. Nie lubię od kogoś zależeć i wolę wszystko robić sama. Chyba ma wyrzuty sumienia, bo ostatnio wszystko robi od razu.
-
Biedroneczka mam podobnie z mężem. kochany jest jak nie wiem i juz nawet nie muszę prosić żeby coś zrobił. Jedynie jak coś sprząta, to palcem trzeba pokazywać, bo nie ma nawyku odkurzania sufitu czy jakichś zakamarków, ale poza tym nie mogę narzekać.
Mnie jakiś dół złapał. Sama nie wiem o co chodzi. Przyszły w końcu mebelki, wczoraj zaczęłam prać ciuszki (wczas wiem), torba jeszcze nie spakowana w ogóle, a mnie ogarnęła panika że zacznę rodzić wcześniej. Powiem Wam że nie ogarniam siebie. Zawsze zorganizowana, uporządkowana, a teraz to najchętniej poszłabym spać i chciałabym się obudzić przynajmniej 8.02 a najlepiej to 11/12.02 na samo cc.
Madziarka a jak wasze mebelki? zadowolona jesteś? Ja mam z klupsia i naczytałam się później złych opinii ale na szczęście jestem zadowolona, ładne, solidne tylko kurde mega brudne były. -
Astra dola masz bo z tego co piszesz masz duzo do zrobienia a tak naprawde zostawiłaś to wszysko na "ostatnia chwile" a sił i chęci coraz mniej,ale głowa do góry i codziennie cos porób i bedzie ok
Ja dzis wzielam sie za sprzatanie poodkurzalam wysprzatalam łazienkę jeszcze mam podłogi do mycia i kurze do wycierania,ale teraz przerwa na obiada pozniej zrobie placki ziemniaczane bo od wczoraj za mną chodzą
-
melduje się po wizycie usg, niby wszystko ok, ale wyszła mi krótka kość udowa w stosunku do reszty dziś mam 37t5d, a kość wyszła na 34t6d = 6,79cm. Lekarz tylko mi powiedział, że przyczyną może być "taka uroda" i tyle, w piątek idę do swojej gin, zobaczę co powie.
Struktury serca lekarz nie był w stanie ocenić, bo dziecię się tak ułożyło.
Reszta wyników ok. Łożysko II stopień.
Waga ok 3195gr +/-467grtysiaa93, Lexi150, Ashley lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dobra przyszedł czas na pokazanie brzuszka ...mój ci on
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77995eb84fb0.jpgvayn, tysiaa93, Biedroneczka29, d84, marissith, Mila920, Lexi150, Astra, Ashley, szara myszka, Tusiaa, Zosia_wop, Kri, gezanew lubią tę wiadomość
-
O 5.40 zostałam mamą. Mikołaj ma 55 cm, 3310 g, 10 pkt. Trochę peklam przy porodzie ale podobno mało. Ból duży, zwłaszcza ból krzyża ale do wytrzymania. Termin miałam na 11.02 wg usg a wg okresu na 14.02
Adrenalina jeszcze trzymavayn, monjovika, tysiaa93, Biedroneczka29, L, Joanna_88, d84, marissith, Lexi150, baassiia, Astra, tulipanna, dana222, Ashley, natalica06, szara myszka, Tusiaa, Zosia_wop, madzia.rka, Mila920, niecierpliwa_92, mallinka, Kri, lula.91, gezanew, Doti87, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Roberta wrote:O 5.40 zostałam mamą. Mikołaj ma 55 cm, 3310 g, 10 pkt. Trochę peklam przy porodzie ale podobno mało. Ból duży, zwłaszcza ból krzyża ale do wytrzymania. Termin miałam na 11.02 wg usg a wg okresu na 14.02
Adrenalina jeszcze trzyma
L piękny bebzonek -
Roberta gratuluje z całego serca duzo zdrowka dla Was
mamy pierwszego chłopczyka z chęcią byśmy go zobaczyły
No i nie powiem fajnie sie czyta,ze bol do zniesienia tym bardziej jak miałas bole krzyżowe bo one ponoc skurwysynsko napierd*****! A miałas znieczulenie Zzo? Ciebie złapało tak nagle?
Mnie az wzruszenie bierze
L śliczny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 14:01
-
Roberta gratulacje, jak dojdziesz do siebie to dawaj fotkę,
a spytałam na usg jeszcze lekarza czy widać na usg jak dziecko jest owinięte pępowina i potwierdził to co któraś z Was pisała,że jak jest owinięte to widać. Na szczęście u mnie wg niego nie jest.17/2/2016 B
11/3/2018 I