Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
E-ness ja wychodzę z założenia że faceci to baardzo proste istoty oni niczego ani się nie domyślą, ani nawet nie zobaczą dopóki sie im o tym nie powie.
Mój M nie robi nic a nic w domy... sorry nie robił, bo teraz po prostu mu mówię, zrób to zrób tamto, bo jest mi ciężko. Jasne to czasami kosztuje mnie niby trochę więcej nerwów, ale ta męska świadomość pewnych rzeczy nie pojawi się ni stąd ni z owąd. Jakiś czas temu powiedziałam że musi wymyć łazienkę bo ja nie będe już wdychała tych paskudnych oparów, za szybko się męczę i nie wszędzie dam rady sięgnąć bo przeszkadza mi brzuch. Moze zrobił to mniej dokładnie niż ja ale z kolejnym razem wychodzi mu lepiej. A i zobaczył że jak szoruję ją raz w tygodniu to to też nie jest wcale taka lekka praca.
-
Moniaa ja mogę mówić swojemu zrób to czy tamto np z praniem żeby wywiesił i powiem Ci że nigdy nie zrobi tego od razu tylko teskty zaraz, później i zapomina rzekomo. Gdyby nie to, że mieszkamy z moimi rodzicami tzn bardziej ja bo on w delegacji jest i na weekend wraca to bym nie wywiesiła tylko czekała az zgnije wszystko. No ale neistety ktoś z domowników zawsze to wywiesi...
Albo mówię mu żeby w sobote rzucił rzeczy do prania to się nastawi a on nie bo musi czekać do niedzieli i później mówi czy zrobie pranie. A ja olewka tak jak on. Ze 3 razy sie prosił i nawet rzeczy wrzucił do pralki bo przeciez nastawić to wielki wyczynWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 11:57
Moniaa lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, ledwo żyję
kręgosłup mi odmówił posłuszeństwa. Ból promieniuje od krzyża do pośladka jak staje na lewą nogę. No i jakoś ciężko mi spać, nie mogę znaleźć pozycji żeby nic nie bolało.
Śliczne dziewczyny się urodziły
Roberta daj znać co u Ciebie!
Mi gin daje skierowanie co miesiąc na morfologie i mocz, dodatkowo do tego różne badania (potas, magnez, płytki krwi na ciepło, wątrobowe itd.) Teraz musiałam zrobić mocz po 2 tyg z wymazem bo bakterie wyszły w poprzednim badaniu. -
Moniaa jakbyśmy mieszkali sami tez bym była nieugieta i pewnie wieczna kłotnia by była
noo ale póki co nie ma innej opcji i musimy mieszkać z rodzicami. Mi to w sumie nie przeszkadza bo jak mężus mi nie zrobi czegos to poprosze o to kogoś innego
np o zdjęcie firanki, karnisza
Mari może to juz niedługoKubuś
-
Dziewczyny jak tak czytam o waszych facetach to az włosy na głowie stają dęba -masakra
ja to jednak mam anioła
nie mowie bo czasami musze powtórzyć cos dwa razy zanim zrobi ale to mało kiedy.Co do badań od gina to ja co wizyte raz w msc zawsze robie szczegółowo mocz i krew na toxo to jest obowiązkowo co msc.Morfologie miałam dwa razy i teraz jakies miałam badania z krwi.
Moniaa lubi tę wiadomość
-
Metoda 3S - spacer, schody, seks.
Z moim mężem mam podobnie, albo słyszę ze jest przecież czysto i nie trzeba sprzątać, albo jest hasło jutro, albo najgorsze - przecież ty siedzisz cały dzień w domu wiec możesz posprzątać,a jak zacznę narzekać ze cos mnie boli to mi mówi po co sprzątałam
-
Hej dziewczyny ale tempo dziś macie!!
Ja średnio w nocy spalam, ale czuje się na szczęście dalej bardzo dobrze. Na meza nie mogę narzekac, jest przekochany i bardzo mi pomaga, w sobote mu daje liste rzeczy które chce żeby zrobil i po kolei robi, nie marudzi, skresla sobie. I zaczal cwiczyc w końcu po moich długich prośbachnie potrzebuje żeby schudnal, ale on ma siedzaca prace i dla zdrowia mi zależy na tym żeby miał co dziennie albo co drugi dzień choć krotki trening. I od takich zaczal, ale mnie to i tak cieszy, a milosc rosnie do niego
Roberta trzymamy kciuki!! ciekawe czy już jesteś ze swoja kruszynkaDaj znac jak tylko znajdziesz czas i sile
Dzis ciaza donoszona wg OMza trzy dni wg terminu od gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 12:46
Biedroneczka29, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Roberta nie podawała swoich danych, żeby ją dopisać do listy więc jej nie ma
Upominać się przecież nie będę
A też byłam ciekawa w którym jest tygodniu
Dzisiaj po raz ostatni oddałam krew na morfologię, teraz przeżyć poród i będzie spokój
Mojovika świetne wieści, jeszcze ze 2 tygodnie wytrzymasz -
Bruśka wrote:https://www.google.pl/search?q=podkłady+do+przewijania+rossmann&client=ms-android-sonymobile&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiKjJaD9snKAhVlqHIKHdvHD1IQ_AUIBygB#imgrc=gC9RRWuseWbCoM%3A
Dziękuję Brusiu! -
Biedroneczka29 wrote:Dziewczyny jak tak czytam o waszych facetach to az włosy na głowie stają dęba -masakra
ja to jednak mam anioła
nie mowie bo czasami musze powtórzyć cos dwa razy zanim zrobi ale to mało kiedy.Co do badań od gina to ja co wizyte raz w msc zawsze robie szczegółowo mocz i krew na toxo to jest obowiązkowo co msc.Morfologie miałam dwa razy i teraz jakies miałam badania z krwi.
Oj ja tez nie mam co narzekać na męża. Pracuje po 11 h i jeszcze pomaga mi we wszystkim , dokarmi , napoi ehhh dobrze go sobie wychowałam hehe