Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia, Joanna mocne kciuki za wasze porody
Jeszcze jutro chyba Madziarka.
Ale piszecie dużo. Lexi ja doskonale rozumiem Twoje obawy bo mam podobnie, ale staram się nie myśleć za wiele. A co do przyspieszania porodu to jesli chcesz spróbuj ze schodami tak kilka razy na 5piętro i z powrotem.
Vayn Polusia jest cudna! A przybierać jeszcze zacznie. Czasem maluszki potrzebują ciut więcej czasu. Co do pobierania krwi, czy szczepień to ja chyba też męża będę wysyłać.
Mnie kurcze jakiś ból wszedł tak od krzyża na prawy pośladek i nie mogę stawać na prawej nodzea w nocy złapały mnie skurcze. Już się wystraszyłam, ale na szczęście przeszło. Jeszcze minimum 3 dni chciałabym wytrzymać. Dobrze, że większość poprana, dziś dokończę prasowanie i można się pakować. U nas trochę słoneczka i od razu człowiek lepiej się czuje
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis jakaś płaczliwa jestem chce mi sie płakać z byle powodu...nie wiem czy to objaw zbliżającego sie porodu czy moze hormony albo strach przed cc juz mi sie udziela
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
Vayn trzymam kciuki za Polusie wszystko bedzie dobrze,rozumiem Cie bo to musi byc najgorsze dla mamy patrząc jak tak dziecko "męczą" duzo sił dla Ciebie :*
U mnie swieci piękne słoneczko wręcz jest ciepło jakby wiosna sie robiłaWypiore ostatnie ciuszki ktore dokupiłam a jutro prześcieradła i bede miec wszystko juz ogarnięte.
Ciekawe jak tam Zosia i Joanna -
Tusiaa wrote:Kurcze ale jak pytałam moich kolezanek (już po moim badaniu) to mówiły że bolało a zwłaszcza jak już w szpitalu badali podczas skurczu ... Jak główke sprawdzał to nie bolało bo była bardzo nisko
Niech rusza póki mąz w domu hehe jednak przyjechał ale jutro znowu musi jechac i pewnie po południu gdzies wróci ale ja się bede ewakuowac do kolezanki zeby samej nie siedziec w domu
dzisiaj trzeba męza wykorzystać i czekać a może coś się ruszy
nie chce mi sie tyle cvzekać na ten poród i chce mieć to juz za sobą
Tusia jak masz już skurcze poród się zaczął to owszem boli. Ja zrozumiałam, że teraz podczas normalnego badania u ginia czy boli.
A jeśli chodzi o biustonosz to ja zamierzam mieć taki sportowy co by nie dendać cycami , zawsze później mogę go ściągnąć. -
Florka jest juz z nami
3200g 54cm 10pkt
Jestem przeszczęśliwaLexi150, Moniaa, d84, szara myszka, Astra, Ashley, Tusiaa, niecierpliwa_92, Kri, marissith, gorgeous, lula.91, monjovika, Biedroneczka29, Evans, vayn, e-ness, natalica06, Doti87, mallinka, Mila920, gezanew, As ieńka, tysiaa93, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Zosia cudownie! Serdeczne gratulacje dla Ciebie i Męża a dla Małej dużo zdrówka!
Vayn zdrowia dla Polci a dla Ciebie dużo wytrwałości. Będzie dobrze. Trzymajcie się cieplutko Dziewczynki :* -
Zosia-gratuluje juz jesteś po wszystkim i masz swoje dzieciątko przy sobie :)zazdroszczę
Vayn- ja tez sie popłakałam jak przeczytałam twój post bo wyobrażam sobie jaki to bol dla matki widząc jak dziecko cierpi.. Ale to wszystko dla jej dobra bedzie dobrze
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
marissith wrote:Ja mam oddzielną ewidencję dla gina
także zawsze ogląda.
Dzisiaj robię po raz pierwszy takie ciasto
http://veganbanda.pl/index.php/recipe/jagielnik-raffaello-bez-pieczenia
mam nadzieję, że wyjdzie ok
Uuuu fajny przepisja robię tarte Bounty właśnie bo jutro najlepsza kumpela przyjeżdża : D
Daj znac jakie wyjdzie w smakuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:21
-
Zosia gratulacje! Super, ze juz po wszystkim. Napawaj się swoim szczesciem
Vayn bedzie dobrze, łatwo się mówi, ale to dopiero same początki i Polcia na pewno niedługo zacznie przybierac na wadze. Same dziewczynki się rodzą, poza synkiem Roberty. Chłopcy leniwi jak zwykle
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Zosia gratulacje
ja to z bym juz chciała mieć mała przy sobie a te dni ciągną się niemiłosiernie
dziś mam takiego powera ze najchętniej wysprzatalabym cały dom ale niestety po umyciu dwóch okien brzuch się spina a o kręgosłupie nie wspominam... Jeszcze Zuzia się tak wyciąga ze najlepiej jakbym w łazienki nie wychodziła...
-
L no własnie to było badanie rozwarcia bolesne bo badanie główki gdzie jest to spoko luz
nawet nie odczułam.
Zosia gratulacje ! ale sie cieszę, że jesteście juz razem i że wszystko ok
Dana współczuje bo ja wczoraj musiałam nadrabiać i nie wiedziałam co kto jak gdzie i w ogóle hehe
Hmm z tym stanikiem to może i ja wezmę sportowy ale taki rozpinany wzdłuż bo mam jeden taki ale zobaczenajwyzej bede swieciła cycami
duze nie sa więc nic fajnnego nikt nie zobaczy hehe
dana222 lubi tę wiadomość
Kubuś