Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Śmiechem żartem, jak mój mąż będzie w pracy, to tata będzie mnie wiózł - nieraz ludzie brali nas za małżeństwo, szczególnie jak gdzieś byliśmy z moim bratem, młodszym ode mnie o 16 lat... wtedy to w ogóle wyglądaliśmy jak patologia - facet, który wyrwał młodą dziewczynę (choć mój tata też jeszcze młody
), a ona jako dziecko urodziła dziecko. Komicznie to wygląda
Moniaa, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Nie nie urodziłam
ale noc mialam jak nigdy, skurcze były ale tylko w krzyżu, nic do brzucha nie promieniowalo, a chyba powinno jakby cos się działo?
teraz dopiero wstaje, bo na dłużej zasnelam dopiero nad ranem. Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie
. A jak u Was dziewczyny, jakieś znaki?
-
hehee
u mnie widac ta różnice mega dużą bo ja wyglądam na młodszą a tata ma już ponad 60
ale ludzie sa rózni więc mogli by różnie pomysleć hehe
Tysiaa skoro ja już 3 dni rodze to może uda mi się urodzić do tygchyba nikt tak długo nie rodzi jak ja hehehe
Kubuś
-
Brusia No mnie wlasnie najbardziej to dobija ze malutka ledwo sie urodzi i juz antybiotyk dostanie o nic innego mi nie chodzi
No ale trudno.
Zosia cudowna kruszynkaNo i radzisz sobie cudownie
Ja wstaje i ruszam do sklepu chce kupic półki o ile jakies znajdę i obcykac szpital w którym mam rodzic -
Zosiu sliczna córeczka
Cukiereczek
Strasznie późno Cie pionizowali, ja już po 8 godz byłam na chodzie.
Jeśli chodzi o autyzm i szczepienia , to tak jak pisała lexi podejrzana jest mmr II, podawana ok 13 miesiąca zycia.
Ja swoje dzieciaki szczepiła nia ok 3 roku bo jednak zasiałi we mnie cień podejrzeń, a i wiem że koncerny farmaceutyczne robia wszystko aby sprawę wyciszyć czy nawet zatuszować.
My szczepiny 5w1 i rota bo należymy do tych szczęśliwców co uchroniło nas przed pobytem w szpitalu przy zakażeniu i uważam że warto.
Komórki macierzyste też pobieramy w razie czego.
A jeśli dobrze pamiętam to te szczepionki na NFZ sa podawane na tym samym szczepieniu, więc "dawka" wirusa tak sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:03
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Wiecie co ? Jak tak Patrzę na Florke to az trudno mi uwierzyć że w naszych brzucholach sa takie Skarby. I choć będe to przezywała po raz 4 to dla mnie nadal jest to niepojetę,
Jeszcze tylko 5 dni.....Moniaa, Lexi150, gezanew, vayn lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot