Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey - ha, ha, ha a u mnie leje, wieje i jest 8 stopni...
A mnie o 3 w nocy obudził koszmarny ból brzucha, taki jak na @ ale bez skurczów.... przestraszyłam się że to już po maleństwie, ale nafaszerowałam się nospą i luteiną i szybko przeszło... plamienia żadnego nie było więc jest ok
-
Kochane Lutówki
Dużo zdrówka dla Was i Maluszków, spokojnej ciąży i szybkich, bezproblemowych porodów
Życzy Majówka 2015 z córeczką Lilianką )zosiaaa, tulipanna, tysiaa93, Limerikowo lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
No Kochane 3majcie się w zdrówku przez najbliższe 8 miesięcy dotrwajcie w dwupakach do swoich terminów! Czerpcie jak najwięcej radości z ciążowego stanu pozdrawiam i ściskam kciuki za Was wszystkie! Lutówka 2015.
zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonkey wrote:Pianistka u mnie właśnie zaczęło kropić....
no ale na termometrze 28 stopni
dziewczyny stresuję się bardzo tym podwyższonym wynikiem antyTg a endo dopiero w przyszły czwartek
Nie wiem co robić.... -
Pianistka wrote:Monkey - ha, ha, ha a u mnie leje, wieje i jest 8 stopni...
A mnie o 3 w nocy obudził koszmarny ból brzucha, taki jak na @ ale bez skurczów.... przestraszyłam się że to już po maleństwie, ale nafaszerowałam się nospą i luteiną i szybko przeszło... plamienia żadnego nie było więc jest ok -
Staraczko tak jak pisałam wcześniej endo dopiero 11 czerwca ze względu na czwartkowe święto.
Nie mam szans dostać się gdzieś wcześniej.
Jestem na euthyroxie 50. Badanie robiłam wczoraj, juz w ciąży i może stąd taki podwyższony wynik?
Nie wiem, zobaczę jeszcze co dziś mi powie moja ginka.
Póki co nic wiecej zrobić nie mogę
ek + 09.05.2014 (9tc)