Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dana222 wrote:Dzisiaj straszę mojego męża ze cos czuje ze urodzę, ma urlop, a jego marzeniem jest byc w pracy jak ja będę na porodówce.
Mój ma inne marzenie, żebym urodziła w któryś piątek, żeby mógł iść to w piątek lub sobotę oblaćdana222, marissith lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Hej Lutóweczki
u mnie humor taki se
Natic powodzeniakolejna bedzie rozpakowana szybciej ode mnie
Chcecie mnie w depreche wpędzić
:P:P
Coś tam czasem mnie zaboli, ale ogólnie to dupaJutro mam wizyte u gina, chciałabym żeby była ostatnia! (mam taką nadzieję przynajmniej).
Któraś wspomniała wczoraj o tym olejku rycynowym, poczytałam troche wierzyć czy nie?...nie wiadomo... dziś nawet go sobie nabyłam heheh a co tampoczekam tylko do 6
:P najwyżej mnie przeczyści i tyle
Mój mąż chyba tez chce bym już urodziła, ehh... na zawołanie jakoś trudnoDla mojego to piątek czy poniedziałaek nie ma znaczenia do opijania.
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Co do cc dziewczyny to dla mnie koszmar był i jest... Juz cewnikowanie było bardzo nieprzyjemne, pozniej to znieczulenie w kręgosłup okropne uczucie, następnie leżysz 12h bez ruchu boli mimo przeciwbólowych, pozniej wstajesz i sie zaczyna bol jelit, rany, nie da sie wyprostować taki kwazimodo...siku boli o dwójce nie wspomnę...zejście z łóżka masakra...nawet cos siegnąć przynieść to wyzwanie...bol pleców...moze ja tak zle to znoszę, choc sąsiadka z sali ma to samo z sali obok widze dziewczyna tez zgarbiona... No i tak łazimy jak kaleki.
Ale my juz idziemy do domu mała zdrowa, rana sie goi - tyle z dobrych wiadomościodwiedzin nie było to maz pełen zapału do działania, wyspany to bedzie sie zajmował, a mama odpocznie
As ieńka, marissith, vayn, szara myszka, L lubią tę wiadomość
-
No i mamy Luty !!!
Zaczynam go chorowicie:/ gardło boli , mały wyciaga nogi straszny ból:( Jakoś humor nie dopisuje ... Jeszcze 19dni do terminu Boje sie jak cholera ale już chcę mieć to za sobą tak jak zapewne My wszystkie:).
Mój mąż na samym początku chciał być na porodówce...a teraz zapomnijcie im bliżej terminu tym szybciej mu ta myśl przechodzi:p Będzie czekał na korytarzu albo Ewentualnie stał za moją głową i trzymał mnie za rękęhehe jego słowa.
Wszystkim Wam dziewczyny , Tym które maja zaraz terminy i leżą na porodówka lub sie na nie wybierają życze WYTRWAŁOŚCI , SZCZĘŚLIWEGO PORODU ,LEKKIEGO PORODU ORAZ ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW I MAM. -
A co do olejku rycynowego to kiedyś, kiedyś wypiłam dwie łyżeczki razem z wodą i myślałam, że do rana z łazienki nie wyjdę. A na niektóre organizmy nie działa w ogóle. Tak czy siak gowniana sprawa
marissith, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Co do cc dziewczyny to dla mnie koszmar był i jest... Juz cewnikowanie było bardzo nieprzyjemne, pozniej to znieczulenie w kręgosłup okropne uczucie, następnie leżysz 12h bez ruchu boli mimo przeciwbólowych, pozniej wstajesz i sie zaczyna bol jelit, rany, nie da sie wyprostować taki kwazimodo...siku boli o dwójce nie wspomnę...zejście z łóżka masakra...nawet cos siegnąć przynieść to wyzwanie...bol pleców...moze ja tak zle to znoszę, choc sąsiadka z sali ma to samo z sali obok widze dziewczyna tez zgarbiona... No i tak łazimy jak kaleki.
Ale my juz idziemy do domu mała zdrowa, rana sie goi - tyle z dobrych wiadomościodwiedzin nie było to maz pełen zapału do działania, wyspany to bedzie sie zajmował, a mama odpocznie
Zosia nie straszco do cc nie mam wyjścia bo takie miałam wskazanie ale mam nadzieje ze jakoś to przetrwam najważniejsze zeby dzidzia była zdrowa to wtedy i ja znajdę siły dla niej. A czy leżąc po cc przez 12h dziecko jest wtedy juz z tobą czy nie ?
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
Natalica ja mam karuzelkę z fisher price. Próbowałam na wszystkie sposoby ale tez nie mogę włączyć samego projektora. Tylko z muzyką działa. Wydaje mi się, że w instrukcji coś źle wpisali.
natalica06 lubi tę wiadomość
-
Natic trzymam kciuki i pamiętaj każda przechodzi Cc inaczej,zycze zeby było tak jak u Joanny
D84 ja wczoraj wyparzylam smoka i schowałam do pudełeczka
A tak w ogole wstałam o 11:30 tzn maz dzwonił i mnie obudził,pogoda okropna mglisto deszcz kropi nic sie nie chce.
Mnie jak chwyci to maz od tego dnia bierze miesiąc wolnegoNo i moja mamcia 22 przylatuje chciałabym juz do tego czasu byc w domu badz juz w szpitalu z maleństwem
-
Natic na pewno bedzie wszystko dobrze
No ale by bylo jakbym dziewczynke urodzila, ale nie wydaje mi sie to mozliwe bo naprawde wielokrotnie widzialam wielkie jaja i penisa i maz tak samo i lekarz zawsze podkresla ze pieknie eksponuje meskie walory no to chyba to niemozliwe! choc pewnie i tak sie zdarza
Ja cesarki baaaaaardzo nie chce, mam nadzieje ze sie na niej nie skonczy. Nie wyobrazam sobie tego unieruchomienia potem, bez prysznica, bez jedzenia, jakos po prostu nie wyobrazam. Jak bedzie to trudno, ale mam nadzieje ze uda sie SN -
szara myszka wrote:Natic na pewno bedzie wszystko dobrze
No ale by bylo jakbym dziewczynke urodzila, ale nie wydaje mi sie to mozliwe bo naprawde wielokrotnie widzialam wielkie jaja i penisa i maz tak samo i lekarz zawsze podkresla ze pieknie eksponuje meskie walory no to chyba to niemozliwe! choc pewnie i tak sie zdarza
Ja cesarki baaaaaardzo nie chce, mam nadzieje ze sie na niej nie skonczy. Nie wyobrazam sobie tego unieruchomienia potem, bez prysznica, bez jedzenia, jakos po prostu nie wyobrazam. Jak bedzie to trudno, ale mam nadzieje ze uda sie SNGorzej gdy jest wstydliwe i zasłania swoje wdzięki
szara myszka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Mnie jak chwyci to maz od tego dnia bierze miesiąc wolnego
No i moja mamcia 22 przylatuje chciałabym juz do tego czasu byc w domu badz juz w szpitalu z maleństwem
Ale masz fajnie Biedroneczka29 , to mieszkasz gdzieś na obczyznie? ...Ja w DE i też chciałam żeby mama przyjechałą mi pomóc ale nie dostanie urlopu;/ Więc zostaje sama ze soba ...no mąż z tydzień dostanie urlopu...Zazdroszcze pomocy Mamy:)Biedroneczka29 lubi tę wiadomość