Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Jest wysoko a rozstepu ja nie widzę.
ta plamka gruba z lewej strony to rozstep taki dziwny ksztalt ale z bliska widac ze to rozstep. Musze go smarowac wiecej zeby sie czasem nie rozciagnal albo cos -
Tysia a Tobie na przyklad opadl??
Z tym opadnieciem to ponoc jest roznie, jednym opada innym nie, ale raczej jak pierwsza ciaza to sie chyba obniza na ten tydzien, dwa, sama nie wiem
ja wizytuje w piatek mam nadzieje ze cokolwiek sie juz dzieje. Nie spieszy mi sie na juz ale zeby do terminu urodzic
w nocy mi sie dosc mocno choc rzadziej niz kiedys stawia brzuch, ale tak mega mocno od samej gory do samego dolu i jest przy tym lekki bol - tak ze trzy razy mam w nocy od jakis dwoch,trzech dni i tyle
odkad nie biore magnezu stawia sie w ogole mniej -
Kri to taka karuzelka:
http://allegro.pl/cdn41-fisher-price-karuzela-z-misiami-projektor-i5956450056.html
Byłam na wizycie. Na początek dobre wiadomości bo GBS ujemny
Mówię pani dr że chyba wody mi się sączą. Sprawdziła ph ale nic nie wykazało. Mówi że to pewnie dużo wydzieliny bo tak jest przed porodem ale na wszelki wypadek zrobi jeszcze USG. No i tu problem bo AFI tylko 7,5 a 2 tygodnie temu w szpitalu było chyba 12 albo 13. Mówi, że to na granicy i w środę kolejne USG. Poza tym szyjka bez zmian: miękka i rozwarcie na 1 cm. Mały ma główkę już nisko w kanale. Jak nie urok to sraczka. Krzyż znowu boli ale nie tak mocno.
Tak więc Brusia Nas to chyba naprawdę coś łączyA ile było u Ciebie AFI ostatnio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 16:12
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Szara myszka -mały masz brzuszek
a myślałam ze ja mam mały ale w porównaniu do twojego to ja mam większy . A jak sklejacie tu zdjęcia ?bo moze tez bym pokazywała swój brzuszek
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
Kochane Laleczki! Troche mi zajmie zanim Was nadrobie:) Gratuluje Nowym Mamom!
1. Chusteczki Pampersa to syf- swietnie sa z biedronki fitti czy jakos tak teraz jest 7 pak w promocji-polecam
2. Jagoda ma juz tydzien:)
3. Zrobilam dzis ciasto-Luby tak sie spisal a tylee czasu nie jadl domowego..
4. Moje dziecko co 2-gi dzien darlo sie po 2 godziny,brzuch musi sie nauczyc jesc mleko, od wczoraj przepajam ja herbatka koperkowa i jest git:) Na razie.
5. Pajace zapinane na jedna nogawke to syf- ciezko przewinac Jagode, bodziaki sie sprawdzaja i kaftaniki ze spioszkami.
6. Bodziaki na zakladki to syf- cala szyja gola- seriooo,golutka.
7. Dzieci po porodzie maja takie wystraszania- jakby az podskakuja nawet jak spia- to odruch moro- nie martwcie sie- po kilku dniach slabnie
&. Czkawka masakraprzy przebieraniu Jagoda zaczyna
generalnie czkaja dzieci jak zmarzna..
9. Mojej Jakodzie po jedzeniu musi sie odbic- niby mowia ze po piesi nie musi, ale ofkad sie odbija brzuch sie nie spina
10. Jak dziecko szuka piersi a ja puszcza po kilka razy i takie jest niespokojne- boli je brzusio
11.milosc zalala mnie po same pachyLexi150, szara myszka, Kri, As ieńka, Bruśka, dana222, tysiaa93, L, niecierpliwa_92, vayn, Ashley, Evans, Moniaa, Tusiaa, gezanew lubią tę wiadomość
-
natic wrote:Szara myszka -mały masz brzuszek
a myślałam ze ja mam mały ale w porównaniu do twojego to ja mam większy . A jak sklejacie tu zdjęcia ?bo moze tez bym pokazywała swój brzuszek
Natic wejdź na jakąś stronkę do umieszczania zdjęć np. fotosik.pl albo zapodaj.pl tam ładujesz foto i potem po zapisaniu wybierasz opcję na fora internetowe i wklejasz tutaj wskazany link -
natic wrote:Szara myszka -mały masz brzuszek
ja wpisalam w google "wrzuc zdjecie na forum" i pelno linkow do roznych stron wyskakuje
tez mi sie zdaje ze mam maly ale to tez zalezy jak sie zrobi zdjecie, wg mojej kolezanki mam ogroooomny i niech inni nie "pitola" ze mam maly xD , ale ona widziala inne zdjecie, ja zazwyczaj chodze w opietych bluzkach i wtedy chyba wydaje sie wiekszy -
Bruśka wrote:Lexi tam jest norma chyba od 4-8 a miałam chyba 6. Jak maz wróci to napisze Ci dokładniej. A ciśnienie mierzysz bo to jest groźne że może właśnie zatrucie ciążowe wyjść.
-
o na przykład to jest zdjecie sprzed tygodnia:
http://iv.pl/images/62572212337426030774.jpg
w bluzce duzo wiekszy sie wydaje, zalezy tez chyba pod jakim katem sie zrobi zdjecie. Ale na tym na maly nie wyglada, wlasnie to zdjecie widziala kolezanka co powiedziala ze ogromnyLexi150, marissith, As ieńka, tysiaa93, L, Evans, vayn, Ashley, e-ness, d84, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Brusia ja ciśnienie mam zawsze niziutkie. 90/60 to taki standard.
-
Ziółek żadnych nie pijam. Wodę piję min 1,5l dziennie a ciśnienie mierzę sobie codziennie też w domu i zawsze bardzo niskie. A co jeśli poziom wód będzie niski a akcji porodowej nie będzie? Będą wywoływać czy cesarka? No bo w sumie nie zapytałam, w środę już dopytam więcej.