Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje dziecko dzis prawie 5 godzin wrzeszczalo... 1 raz na dobe daje koncert.. Na szczescie w dzien (tfu,tfu) maly brzuszek musi sie nauczyc trawic...biedulinka moja... Szkoda mi jej...Luby pojechal po Colinox, Espumisan jest powyzej 1 miesiaca...
-
A moje dziecko dzis prawie 5 godzin wrzeszczalo... 1 raz na dobe daje koncert.. Na szczescie w dzien (tfu,tfu) maly brzuszek musi sie nauczyc trawic...biedulinka moja... Szkoda mi jej...Luby pojechal po Colinox, Espumisan jest powyzej 1 miesiaca...
-
a tak chwalicie się brzuszkami, to i ja się pochwale. Przy Waszych małych brzuszkach, to ja mam giganta, ale w końcu prawie 4kg dziecko się tam chowa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5652a362d266.jpgLexi150, d84, Tusiaa, As ieńka, vayn, mallinka, szara myszka, Astra, L, marissith, Biedroneczka29, Evans, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Brusia gratulacje!!!
Ja po porodzie na starcie też dietę lekkostrawną będę stosować. Ograniczę też główne alergeny i wzdymacze:). A potem będę wprowadzać te "zakazane" produkty. Położna radziła, żeby np zjeść 10truskawek i obserwować jak nic się nie dzieje to potem 15 i to samo z czekoladą i resztą. Najbardziej mnie zszokowało, że wszędzie pisze żeby unikać śliwek suszonych. Poleca się też pić szklankę mleka, ale ja to akurat hektolitrami piję.
Mi lekarz też kazał odstawić magnez.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
niby na dzisiaj z okresu ale w karcie ciązy mi wpisali na 5 lutego . ZObaczymy co przyniosa nastepne godziny i noc
czuje się taka senna a Póki co objawy przeszły
Dana biały pogrubia więc pewnie i brzuszek wygląda na większyładnego giganta trzymasz w swoim brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 18:46
Kubuś
-
nick nieaktualnyBruska gratuluje
Ja juz po wizycie i ... Zuzia obrucila się główka w dół huraaa
Bardzo się z tego powodu ciesze. Skarbek waży juz 3250 i do porodu może przybrać jeszcze 500g.
Szyjkę mam jeszcze około 4cm i nic nie zapowiada na wcześniejsze rozkręcenie akcji.
Niestety mam trochę problem z ciśnieniem i mocz mam sprawdzić.
Magnez mi jednak przypisana na skurcze lydek i na cisnienie. Co lekarz to inna historia. Jedni przepisuja magnez inni każą odstawić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 18:51
Lexi150, Tusiaa, As ieńka, szara myszka, d84, Kri, Evans, Mila920, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Madzia doskonale o tym wiem. Tylko zwyczajnie jest mi ciężko. Już od jakichś 2 tygodni mam dosyć silne bóle a skurcze męczą od 18 tc! No ileż można! Do tego lekarze "wróżyli" że urodzę wcześniej a jakoś się nie zapowiada. A najbardziej chodzi o to że się zwyczajnie boję o Małego. Dopóki jest w brzuchu nie mam na nic wpływu.
Z resztą nie uważam żebym się na tą naturę nie zdawała. Chodzenie, sprzątanie czy seks to bardzo naturalne.
Ja mam to samo, ale jednak lepiej poczekać parę dni, bo zawsze to lepiej dla maluszka. Co innego u mnie, jak mały ma być sporych rozmiarów, no ale jak widać - nic sobie z tego nie robi i jakoś mu nie zależy na tym, żeby mama dała radę go wypchać.dana222 lubi tę wiadomość
-
Bruśka wrote:Jasiek jest już z nami. Poród Express nawet nie zdążyli ze znieczuleniem. 56cm i 3100g. Ciumkamy cyca
Brusiu, co to za wpychanie się z rodzeniem przed kolejkę!?!?!?A tak na serio to gratuluję, zazdroszczę i czekam na zdjęcia! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:31
Evans lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny