Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia sama słodycz
trzymajcie się zdrowo i szczęśliwie :*
Moje Dziecię chyba naprawdę woli rozerwać mi brzuch niż się urodzić a przy okazji polamie mi żebra. Aż Mężu wystraszony co ten jego Syn wyprawia.Bruśka lubi tę wiadomość
-
Bruśka gratulacje!
piękny synio!
Powiedz prawdę, możesz nas straszyc - ból straszny czy do wytrzymania?a jeśli straszny to od którego momentu?
A mój ma jutro nocke, Tymon też nie może jaj sobie z matki zrobic i zechcieć jutro wyjśćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:11
As ieńka, Bruśka lubią tę wiadomość
-
Mila szczerze to te moje skurcze bolaly jak przy okresie z tym że ja mam bolące okresy. Dało się znieść. A bolało jak zaczynały się parte o których nie wiedziałam że są parte i głowką była nisko a ja nogi i zeby zaciskalam. Przy przejściu małego bardziej bolała mnie łapa położnej niż dziecko. Bo ona tam paluchy trzymala.
-
Brusiu, synek sliczny! Gratki jeszcze raz kochana!!! My powoli wprowadzamy rutyne,Mala ladnie na godziny zaczyna funkcjonowac,spi 3 godziny. Myslalam ze bede potrzebowala stanika nowego ale po 2 dobach nawal ustapil i te co mam sa super. Szczerze Eam powiem ze wkladki laktacyjne to byl mega niewypal... Wcale mi to nie potrzebne,nic mi nie cieknie.
-
Dziewczyny , ale udziela sie te nasze oczekiwanie
czytam I kazda z nas juz by chciala , zaluje , ze nie moge wlaczyc sie z Wami w rozmowe wtedy gdy jestescie na linii , zawsze jak juz mam chwileczke dluzsza czytac , to Wy juz spicie ....
Ale jestem z Wami
Ja jestem po usg I prosilam aby szczegolna uwage zwrocic na pepowine, przeplywy, lozysko , plyny I wychodzi na to , ze jest OK !!! Wiec juz przestalam sie zamartwiac ...technik od usg twierdzi, ze glowka jest tak nisko, ze nie da sie juz Jej dobrze zmierzyc, mowi , ze dziecko okolo 3,6 kg , wiec ja tam jestem zadowolona , w zyciu do 4 nie pojdzie chyba juz .... A moze bedzie mial mniej ...
Zreszta twierdzi, ze ja niedochodze do tego mojego wywolywania w 39 tyg I 0 dni I ze stawie sie na porodowce wczesniej , no kurcze zobaczymy
W piatek jakby co mam ostatnie ktg ....
Pozdrowienia .....
Aha mi sie wydaje, ze ja mam skurcze dzisiaj ,bo brzuch twardy jak skala I mnie troche boli , to chyba skurcze co ????I w ogole dziwnie mi chodzic, tak bujam sie z lewo na prawo .... Ooooooo.....As ieńka, lula.91, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
Forum śpi. Nic się nie dzieje a mnie zaraz coś trafi
dosłownie budzilam się na siku co godzinę, gorąco mi strasznie i w dodatku nos zatkany-sucho w nim ... Już mam dość tych nocy i ciulowego spania
Evans to już niedługo i będziesz z maluszkiema dlaczego mają ci wywoływać ?
Mi brzuch twardnieje co jakiś czas i wtedy mam fale Dunaju na brzuchu i dyskomfort.
Bruska a bóle krzyżowe miałaś czy brzuszne ?Kubuś
-
Brusia ale z Ciebie szczesciara! Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy
Ja już jestem po porodzie, który był zaliczony do ciężkich.
Jasiu cudowny niech zdrowo rośnie
Ja dziś przespalam noc, ale przez sen czułam jak bolą mnie piersi pod pachami i brzuchu jak na okres. -
Mnie o 2 w nocy obudził znowu mega ból krzyża. Myślałam że do łazienki nie dojdę. Za chwilę zaczęły się skurcze. Były już nawet regularne co 7 minut, połączone z bólami krzyzowymi. Małego czułam już tak niziutko. Niestety po 1,5 h przeszło wszystko.
Wysiadam Dziewczyny. Do porodu będę tak zmęczona, że mi sił braknie. -
Ja mam codziennie te bóle od 3dni ,raz są łagodne a raz zwijam sie z bólu
mały sie spina wypycha wszystko.. brzuch twardnieje.
A inhalator dobra sprawa nie byłam przekonana do tego ale mąż kupił mi jak on to powiedział na prezent dla mnie i synka.Zrobiłam może z 2-3 inhalacje i też byłam przeziebiona , na nos zatkany super sprawa pomogło.Ale synkowi dopiero jak lekarz zaleci i jak bedzie starszy. -
Tusiu i jedne i drugie ale te krzyżowe to już chyba od parcia.
Pamiętajcie o pomadkach do ust tak tu ciepło że usta pękają. Ja już nawet dziś się wykapalam a wczoraj już po 4 godzinach od porodu pierwszy raz. Koszule wybierajcie czysto bawełniane bo idzie się ugotować. Tak się leje z człowieka że szok. -
Mallinka ciekawe która z nas szybciej urodzi
Lexi strasznie Ci współczuję ze musisz się tak męczyća może Twój poród przebiegnie mega szybko
Ciekawe jak tam Madzia.rka
Asienka moze coś jest na rzeczy jużWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 06:30
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Mallinka ciekawe która z nas szybciej urodzi
Lexi strasznie Ci współczuję ze musisz się tak męczyća może Twój poród przebiegnie mega szybko
Ciekawe jak tam Madzia.rka
Asienka moze coś jest na rzeczy jużi jutro już tulic Leona.
Choć tak mnie boli że nie wiem czy dotrwam do wieczora