Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem Tusia
Czekam i obserwuje swój organizm.Dla mnie teraz już mały może wychodzić ,tylko boje sie samotności na porodówce ,że mój mąż zanim przejedzie cały Hamburg do mnie z pracy już będzie po wszystkim.Wiadomo ,że ktoś przy porodzie to duże wsparcie ..Mam tu tylko męża i 2koleżanki ale to raczej znajome.
-
Bruśka wrote:Jasiek jest już z nami. Poród Express nawet nie zdążyli ze znieczuleniem. 56cm i 3100g. Ciumkamy cyca
Lexi150 wrote:A gdzie jest Tysia?
Tusiaa wrote:a Tysiaa albo rodzi albo podczytuje forum w ukryciu hehe -
Po poniedziałkowej wizycie wiem tyle:
Gabrysia waży 3200g, nadal leży główkowo i jest już w miarę nisko. Szyjka 1cm i rozwarcie na 2paluchy, wody w normie, łożysko w dnie 2stopień dojrzałości więc jeszcze odżywia malutką. Gin robił masaż szyjki, trochę po tym plamiłam ale nie bolało tak bardzo jak myślałam. A jeśli do środy nie urodzę (według niego mam termin na 9/10) to będę musiała jeździć do szpitala na ktg. Nie bardzo mi się to podoba i mam nadzieję, że do tej pory Gabrysia postanowi w końcu wyjść na świat
W Ikei można upolować fajne rzeczy
As ieńka, Lexi150, mallinka, Tusiaa, Biedroneczka29, marissith, L, Kri, vayn, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Mallinka to trzymam kciuki żebyś urodziła tak jak chcesz
Oj Tysiaa obrazę się . Czyżbyś chciała urodzić przede mną ?nic się nie odzywalas i myślałam że już rodzisz
Asienka ja też się właśnie boję tej samotnościmasz gorzej bo nie jesteś w Polsce no ale dasz radę na pewno
Dziewczyny jak brzuch twardnieje to są skurcze te przepowiadajace Tylko no nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 06:44
mallinka, As ieńka lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Lexi jak czytam o Twoich cierpieniach, to az sobie tego wyobrazic nie mogę, ja chyba bym juz na Twoim miejscu kilka razy nie wytrzymała i jechała do szpitala, ale rzeczywiście jak wszytsko przechodzi to nie ma sensu. Ale poród na pewno pójdzie Ci gładko, No ile mozna cierpieć.
Od dwóch dni męczą mńie zaparcia, moje sprawdzone sposoby nie działają, chyba pierwszy raz będę musiała użyć czopek
Dzisiaj mam wizytę, mam nadzieje ze jednak wody nie spadły
-
Dana to obie dziś sprawdzamy. Tylko ja cały dzień muszę czekać do 19. Więc jak coś wcześniej będziesz wiedziała, co robią jak jednak poziom wód będzie spadał to czekam na info.
No i oczywiście trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!
-
nick nieaktualnyU mnie znowu niiiiiiiiic
a nie, kolano boli, czy to się liczy?
Bosh za tydzień mam wizytę i położą mnie na wywołanie a ja tak tego nie chcęjuż 2 tyg temu miałam łożysko 3st
I co tu robić? Przecież wykończe kręgosłup jak będę codziennie takie kilometrówki robić -
Aaaaaa dziewczyny śle emocje ☺
Brusiu gratulacje,Jasio przecudny!
Malinka Ty to zaciska nogi,rodzimy jutro razem ☺
Lexi a gorące kąpiele nie pomagaja Ci ? Dla mnie to zbawienie na wszelkie bóle ☺Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Brusia malutki jest uroczy taki słodziak okrąglutki na buzi
Super, że nie musiałaś się długo męczyć.
Malinka trzymam kciuki - daj znać co tam z tobą się dzieje .
Tysia weź ty nas tu nie strasz , my się zamartwiamy a mamuśka zakupy w ikei robi
Ja też dzisiaj wizytuję ale jak Lexi dopiero wieczorkiem .
-
e-ness wrote:Aaaaaa dziewczyny śle emocje ☺
Brusiu gratulacje,Jasio przecudny!
Malinka Ty to zaciska nogi,rodzimy jutro razem ☺
Lexi a gorące kąpiele nie pomagaja Ci ? Dla mnie to zbawienie na wszelkie bóle ☺
Może się uspokoi i wytrzymam do jutra! -
Dana ty nie czekaj tylko weź ten czopek. Po co masz się męczyć. A przed samym porodem jakieś hemoroidy to Ci nie potrzebne.
Lexi szkoda mi Ciebie niemiłosiernie!!! Ale myślę że tak się zahartujesz tymi bólami że poród to będzie pikuś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:05
-
Tusiaa wrote:Dziewczyny jak brzuch twardnieje to są skurcze te przepowiadajace Tylko no nie ?
też mnie to zastanawia bo od wczorajszego wieczora brzuch mi się stawia i twardnieje co chwilę
a i wydaje mi się że brzuch mi ciut opadł, wygląda teraz jak piwny basior u jakiegoś starego facetaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:17
17/2/2016 B
11/3/2018 I