X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • L Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gezanew dobrze, ze dzidzia się obróciła no i wagę ma ładną :-)

gezanew lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari złapie Cię i nawet nie bedziesz wiedziała kiedy ;)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekspresowy poród czyli ile? Jak mój m usłyszał, że 8 h to szybko to się załamał, bo on się boi bardziej ode mnie.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• mallinka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy miałam dokładnie 9h zaczęło się od odejścia wód. Byłam już w szpitalu czekałam na wywołanie. Pierwsze skurcze kojarzę dopiero po 1,5 h od odejścia wód :)Marzy mi się teraz max 5 h :D

gezanew lubi tę wiadomość

201602031762.png
    200602041778.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia gratuluje <3 jak będziesz miała sile i czas to koniecznie zdaj nam relacje z porodu :) jestem bardzo ciekawa :) No i oczywiscie czekamy na zdjecie Twojego robaczka :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dopadła mnie depresja .. Mój mąż właśnie wyszedł na nocke a Ja nie chciałam go puścić i jeszcze sie rozbeczałam:( Jestem jakas dobita tym wszystkim , głowa mnie boli i ciagle myśle ... i jeszcze przeraża mnie poród w DE z językiem w kit ..nie wiem ale mam głowę pełną pytań...i pustke. Musiałam to napisać bo nawet nie mam sie komu wyżalić:(

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienko spokojnie dasz radę ja tez noe wszystko rozumiem po włosku ,wczoraj sprawdzałam jak jest:przec,skurcz,znieczulenie itp damy radę :) a Ty w DE zapewne spotkasz Polkę położna :) Twój maz bedzie z Toba przy porodzie ??

As ieńka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia nie jesteś sama. Wcześniej byłam wkurzona a teraz chce mi się wyć. Jestem zmęczona jak cholera. Brzuch dziś cały dzień się spina, boli okresowo. Wykańczam się. A Mały dziś mi przez cały dzień chce brzuch rozerwać. Jeszcze nigdy się tak nie wypinał.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Asienko spokojnie dasz radę ja tez noe wszystko rozumiem po włosku ,wczoraj sprawdzałam jak jest:przec,skurcz,znieczulenie itp damy radę :) a Ty w DE zapewne spotkasz Polkę położna :) Twój maz bedzie z Toba przy porodzie ??

No w DE , niby jest jedna na oddziale .A mąż tak powinien być jak zdąży ,teraz robi na nocki boje sie ,że w nocy sie coś zacznie chociaż do porodu zostało17dni brzuch mam nisko ,skurcze przepowiadające też są i strasznie mnie czyści .. Muszę sobie też sprawdzić słówka przydatne na porodówce wrazie W.

• As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 u mnie tak samo przez cały dzień sie spina :/ straszny ból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to pewnie u Was juz niedługo!! : )

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Odejścia wód nie pomylicie z niczym innym. Mi ani nie odpadł czop tylko wody poleciały. Pojechałam na izbę sjurczy nie miałam. Tylko że przyjmowali bardzo długo. Zanim przyjęli to zaczęły się skurcze. Lezalam potem pid ktg długo już były ostre odlaczyli mnie siedzialM na WC bo było mi najwygodniej i już miałam parte. Nie sprawdzili co i jak miałam iść pod prysznic tam się rozkrecilo i spędziłam tam z godzinę. Miałam parte kilkukrotnie ale skąd człowiek może wiedzieć że to to. Mąż zawołał polozna a ona ze o Jezu bez znieczulenia bo głowką wychodziła. Dalej to może z 15 min. Więc mogłam spokojnie godzinę eczesniej urodzić. Nie spodziewali się że pierwszy poród tak pójdzie i nie zagladali często. Byli w szoku a przerażenie położnej bezcenne.
    dyvp7d.jpg

Jest ładny ma dużo włosów ciemnych pewnie po kąpieli będzie blondynek.
    Wrzcie dużo majtek wielorazowych i mega duże podkłady. Te w majtki jak i na łóżko bo dają takie małe. A no i bez przeciwbólowych jestem mam parę szwów. Ale jest ok.

Pozdrawiamy.

marissith, Evans, gorgeous, baassiia, As ieńka, Biedroneczka29, gezanew, dana222, Astra, Lexi150, szara myszka, Tusiaa, Mila920, lula.91, Moniaa, tulipanna, mallinka, tysiaa93, Kri, L, monjovika, d84, niecierpliwa_92, Doti87, vayn, wwikunia93, Zosia_wop, natalica06 lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LEXI BIERZ SIE DO ROBOTY!!!!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka super! Jasiek to przystojniak :) fajnie, że tak szybko Ci poszło.

Bruśka lubi tę wiadomość

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    As ieńka - witam w klubie! Mój mąż też dziś na nocce i coraz gorzej mi ze świadomością, że jeszcze do 10 lutego będzie pracował, a robi po 12 godzin i jak już jest w pracy to nie ma możliwości, żeby mógł go ktoś zastąpić, bo musi odbyć "służbę". Mam tylko nadzieję, że zacznie się, jak będzie miał wolny dzień...

Bruśka, As ieńka lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Brusia !!!! Sliczny, gratulacje !!!!
    Zdrowia I samych szczesliwych chwil !!!

Bruśka lubi tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienko będzie dobrze. Wy płacz się i poczujesz się lepiej.

Lexi Gorgerous dobrze was rozumiem, najgorzej jest jeśli lekarz czy położna mówi ze za chwile rodzisz a tu nic się nie dzieje. Miałam tak w pierwszej ciąży.

Na dodatek urodziłam syna 5 dni po terminie. W tym czasie moje dwie kuzynki miały terminy po mnie i rozpakować sie wcześniej. Szlak mnie wtedy trafiał.

Teraz czekam terminu i staram się nie nakręcac jeśli poczuje ból czy skórcze.

Będę się powtarzać ale każda z nas musi to przejść po swojemu.

As ieńka lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ale przystojniaczek <3 szczęściara z Ciebie,ze tak błyskawicznie poszło.Oby kazdej z Nas tak ekspresowo szlo :)

Cos mi sie wydaje ze dzis kolejna sie rozpakuje :)

Bruśka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska syn prześliczny. Życzę zdrówka.

Bruśka lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia przepiękny ten Twoj Jas <3

Bruśka lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ