Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba dopadła mnie depresja .. Mój mąż właśnie wyszedł na nocke a Ja nie chciałam go puścić i jeszcze sie rozbeczałam:( Jestem jakas dobita tym wszystkim , głowa mnie boli i ciagle myśle ... i jeszcze przeraża mnie poród w DE z językiem w kit ..nie wiem ale mam głowę pełną pytań...i pustke. Musiałam to napisać bo nawet nie mam sie komu wyżalić
-
Asienko spokojnie dasz radę ja tez noe wszystko rozumiem po włosku ,wczoraj sprawdzałam jak jest:przec,skurcz,znieczulenie itp damy radę
a Ty w DE zapewne spotkasz Polkę położna
Twój maz bedzie z Toba przy porodzie ??
As ieńka lubi tę wiadomość
-
Asia nie jesteś sama. Wcześniej byłam wkurzona a teraz chce mi się wyć. Jestem zmęczona jak cholera. Brzuch dziś cały dzień się spina, boli okresowo. Wykańczam się. A Mały dziś mi przez cały dzień chce brzuch rozerwać. Jeszcze nigdy się tak nie wypinał.
-
Biedroneczka29 wrote:Asienko spokojnie dasz radę ja tez noe wszystko rozumiem po włosku ,wczoraj sprawdzałam jak jest:przec,skurcz,znieczulenie itp damy radę
a Ty w DE zapewne spotkasz Polkę położna
Twój maz bedzie z Toba przy porodzie ??
No w DE , niby jest jedna na oddziale .A mąż tak powinien być jak zdąży ,teraz robi na nocki boje sie ,że w nocy sie coś zacznie chociaż do porodu zostało17dni brzuch mam nisko ,skurcze przepowiadające też są i strasznie mnie czyści .. Muszę sobie też sprawdzić słówka przydatne na porodówce wrazie W. -
Cześć. Odejścia wód nie pomylicie z niczym innym. Mi ani nie odpadł czop tylko wody poleciały. Pojechałam na izbę sjurczy nie miałam. Tylko że przyjmowali bardzo długo. Zanim przyjęli to zaczęły się skurcze. Lezalam potem pid ktg długo już były ostre odlaczyli mnie siedzialM na WC bo było mi najwygodniej i już miałam parte. Nie sprawdzili co i jak miałam iść pod prysznic tam się rozkrecilo i spędziłam tam z godzinę. Miałam parte kilkukrotnie ale skąd człowiek może wiedzieć że to to. Mąż zawołał polozna a ona ze o Jezu bez znieczulenia bo głowką wychodziła. Dalej to może z 15 min. Więc mogłam spokojnie godzinę eczesniej urodzić. Nie spodziewali się że pierwszy poród tak pójdzie i nie zagladali często. Byli w szoku a przerażenie położnej bezcenne.
Jest ładny ma dużo włosów ciemnych pewnie po kąpieli będzie blondynek.
Wrzcie dużo majtek wielorazowych i mega duże podkłady. Te w majtki jak i na łóżko bo dają takie małe. A no i bez przeciwbólowych jestem mam parę szwów. Ale jest ok.
Pozdrawiamy.marissith, Evans, gorgeous, baassiia, As ieńka, Biedroneczka29, gezanew, dana222, Astra, Lexi150, szara myszka, Tusiaa, Mila920, lula.91, Moniaa, tulipanna, mallinka, tysiaa93, Kri, L, monjovika, d84, niecierpliwa_92, Doti87, vayn, wwikunia93, Zosia_wop, natalica06 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
As ieńka - witam w klubie! Mój mąż też dziś na nocce i coraz gorzej mi ze świadomością, że jeszcze do 10 lutego będzie pracował, a robi po 12 godzin i jak już jest w pracy to nie ma możliwości, żeby mógł go ktoś zastąpić, bo musi odbyć "służbę". Mam tylko nadzieję, że zacznie się, jak będzie miał wolny dzień...
Bruśka, As ieńka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsienko będzie dobrze. Wy płacz się i poczujesz się lepiej.
Lexi Gorgerous dobrze was rozumiem, najgorzej jest jeśli lekarz czy położna mówi ze za chwile rodzisz a tu nic się nie dzieje. Miałam tak w pierwszej ciąży.
Na dodatek urodziłam syna 5 dni po terminie. W tym czasie moje dwie kuzynki miały terminy po mnie i rozpakować sie wcześniej. Szlak mnie wtedy trafiał.
Teraz czekam terminu i staram się nie nakręcac jeśli poczuje ból czy skórcze.
Będę się powtarzać ale każda z nas musi to przejść po swojemu.
As ieńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny